Filipes Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 (upraveno) na řadě je Elda76 a potom já ... já bych je potřeboval na začátku července = dovolenka Upraveno 27. května 2010 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Už jsem se nahlásil. Už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 27. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2010 Ruda: až je budeš mít na zkoušku, tak uděláme plzeňskej sraz a vyzkoušíme, nafotíme všichni, OK? měl jsem digi naposledy na základce - malinký Kesselky:) Jasně, stejně nějaký sraz budeme muset naplánovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 "rozmohl se nam tu v posledni dobe takovy nesvar..." hele, cibulari, co to je ted na foru za modu menit si uzivatelska jmena? chvilku mi trvalo nez jsem se zorientoval. Nick podobnej, avatar stejnej, podpis také Jsi bystrý 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Co se týká hodinek:G čka jsou jistě zajímavým pracovním nástrojem. Není to nic víc, ale ani nic míň než v podstatě nezničitelný tool jehož součástí je časomíra. Nic pro mě 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2010 Jelikož hodinky stále nedorazily a další v pořadí (Filipes) by je chtěl z kraje měsíce na dovolenou, tak jsem se s ním domluvil na výměně. Tak upravené pořadí je následovné: skalis Dantechno Apep Juraj11 honny kibi skik Onion Filipes Elda76 klobadysek falkkon 1Lachtan Jiřina filo-boxer Ruda budo sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 13. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2010 Jak to s nima vypadá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 16. července 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2010 Má je Filipes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 byly s náma po krásách vlasti - Géčkama jsem vystrojil rodinu a já sám nasadil quartzky z Lidlu - oheň, voda, vítr, písek .. obstály všechny stroje, v týdnu posílám dál Eldovi 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 Super fotodokumentace Filipse ! Tak by to mel udelat kazdy 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 (upraveno) Moc hezká fotodokumentace.Takhle to opravdu dává smysl.Neříkají ti náhodou Sysifos ???Chudinka malá, jak dlouho musela na tom mokrém písku sedět ? :-) Upraveno 8. srpna 2010 uživatelem long Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 díky díky ..je to můj synovec, ale všichni si ho pletou s holkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2010 díky díky ..je to můj synovec, ale všichni si ho pletou s holkou To je vlastně jedno, ale jen doufám že jsi mu jako modelovi koupil za to pozování hodinky, nebo alespoň lízátko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Tak jak to vypada? Kde jsou a kam maji namireno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Takze hodinky jsou dle infa u Eldy - zatim se neozyva tak doufejme , ze je on i hodinky v poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Poslední dobou jsem u internetu moc času netrávil a na chronomagu minimum.Dalšího v pořadí klobadysek jsem už kontaktoval a rád bych je hned v pondělí nebo úterý poslal.Malou fotoreportáž dodám dnes večer nebo zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Poslední dobou jsem u internetu moc času netrávil a na chronomagu minimum. Dalšího v pořadí klobadysek jsem už kontaktoval a rád bych je hned v pondělí nebo úterý poslal. Malou fotoreportáž dodám dnes večer nebo zítra. Super - diky za info 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Tak ?klobadysek? je teďka nechce, proto čekám na vyjádření dalšího v pořadí FALKKONa. Přišel čas, abych se taky podělil o své dojmy a zážitky s hodinkami.Je zbytečné znova opakovat, jak jsou odolné a do nepohody. Po dobu jednoho měsíce skoro každodenního nošení plně nahradily mé PRO TREKy. S těmato hodinkami na ruce jsem kupříkladu:- Najel na motorce víc jak 1500km.- Kopil si nové auto (Škoda octavia 2)- Vzal jsem je na motorkářský sraz, do jeskyně Macocha a na grilování- Střílel z několika různých zbraní a s různou municí.- A samozřejmě nosil je do práce. Jsem jeden z těch co jsi hodinky po příchodu domů sundávají. U těchto hodinek díky jejich lehkosti jsem zapomněl, že je mám na ruce a nosil je až do večera.(S hrůzou jsem zjistil, že jsem s nima vlastně nic pořádného nenafotil. Tak snad příště :-) Děkuji moc za tuto akci. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Nahodou jsi to nafotil perfektne - presne tohle bylo cilem. Zdokumentovat co s tebou prozily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 7. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Nahodou jsi to nafotil perfektne - presne tohle bylo cilem. Zdokumentovat co s tebou prozily. Přesně tak, vo to GO fotky ze života jsou super a fotka s ČZtou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se