Gryll16 Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Tu je niečo viac (oficiálne stránky Incheby). Je to spoločná výstava "Hodiny a Klenoty" - takže hodiniek je tam pomenej - alebo aspoň bolo v r. 2006, keď som tam bol naposledy. Ale boli tam aj dovozcovia/zástupcovia ruských značiek. Ja som si tam vtedy kúpil svoje Aviatory. Ako to bolo v r. 2007/2008 neviem. Ale snáď sa to pohlo k lepšiemu = viac vystavovateľov hodiniek. Ale mám to pod nosom (120 km) a bol by takmer hriech tam neísť... Poznámka: podrobnejšie čítanie stránok Incheby odhalilo na ten víkend plánované ďalšie dve výstavy - Bibliotéka (knižný veľtrh) a Pedagogika...
seychela Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 ...ja som bola minulý rok ale výstava hodiniek celkovo o ničom, veľmi slabé ....ale keďže pojdem na bibliotéku tam tam určite zájdem, ale ísť tam iba kvôli tomu myslím že škoda času...
ashok Odesláno 11. října 2009 Nahlásit Odesláno 11. října 2009 já to mám teda jen nějakých 80km ale prošvih sem to, holt hody byly přednější
Benne Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 já to mám teda jen nějakých 80km ale prošvih sem to, holt hody byly přednější ved to este len bude
warlordx Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Ja som tam bol minulý rok a bolo to naozaj slabé... Ako tak tam boli dovozcovia ruských značiek, altro(seiko) a Prim MPM... Biblioteka bola trochu zaujímavejšia... bohužial
ANT Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 no ja to mam na Inchebu tak 15min pesou chodzou, takze sa urcite pojdem pozriet minuly rok som nebol, ale tiez som pocul, ze je to bolo slabe
ashok Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 ved to este len bude v 1 ráno očividně neumím číst :-) každopádně někdo mě ale přesvědčoval že výstava je 5-8. 10. tak sem to bral jako fakt
FiXilVer Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Ako tak tam boli dovozcovia ruských značiek, altro(seiko) a Prim MPM... a este Zeno watch Basel.. inac nic. Teda neake festina, a podobne.. slabee, to si radsej spravte vylet do sheronu ( ked uz budete v Bratislave )
Filini Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 bol som myslim 2x nebolo tam NIC co by ma zaujimalo. Lepsie pokoukani mate hned vedla v Auparku. Vstupne je ale myslim zdarma, tak ak to spojite s niecim inym....
Blekota Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 (upraveno) fakt to bola velka slabota minule ale ja urcite vyrazim... zvedavost mi neda.. teda jedine preco sa tam oplatilo ist boli dealeri z CR hodiniek seiko ktore sa tam dali kupit za internetove ceny a este aj lacnejsie, snad pridu aj tento rok.. Upraveno 14. října 2009 uživatelem Blekota
FiXilVer Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 fakt to bola velka slabota minule ale ja urcite vyrazim... zvedavost mi neda.. ja podobne, pojdem uz len zo zvedavosti
Bask Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Ja sa tam tiez ukazem. Chlapi, nemali by sme sa my, clenovia chronomag fora, dako oznacit, aby sme sa tam spoznali, alebo aspon sa pozdravili?
Blekota Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Ja sa tam tiez ukazem. Chlapi, nemali by sme sa my, clenovia chronomag fora, dako oznacit, aby sme sa tam spoznali, alebo aspon sa pozdravili? co tak spravit tam neaky minizraz v sobotu poobede o 16,00? co vy na to par stankov s obcerstvenim tam myslim ze bude...
Bask Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Neni zly napad, aj ked ja asi v sobotu nebudem moct.
zuikomatt Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Ja sa tam tiez ukazem. Chlapi, nemali by sme sa my, clenovia chronomag fora, dako oznacit, aby sme sa tam spoznali, alebo aspon sa pozdravili? Ak budem v ten den v BA, tak 16:00 by mi vyhovovalo. M.
Gryll16 Odesláno 14. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Ja sa tam tiez ukazem. Chlapi, nemali by sme sa my, clenovia chronomag fora, dako oznacit, aby sme sa tam spoznali, alebo aspon sa pozdravili? Bol som naozaj veľmi zvedavý, ako dlho bude trvať, kým to niekto navrhne... A ajhľa, dočkal som sa... za 5 dní... Keby nie, dva týždne pred by som to navrhol ja... Ale 16:00 je už pre mňa prineskoro - vtedy už zrejme budem niekde inde... Čo tak o niečo skôr? 14:00? TU sú asi najnovšie informácie - aj o vystavovateľoch. A je tam uvedené aj Altro - nejako mi tí Japonci v poslednej dobe nedajú spávať...
Blekota Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 takze ja urcite dojdem skor ako o tretej sa tam nedostanem kvoli rodina-vikendovy obed atd.. pridem urcite kvoli http://www.altro-hodinky.cz/sei_ananta.html chcem si to ošahať
instant Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 tak kvoli tomu by som sa tam mozno dotrepal.. nie ze by som to mal daleko, ale inchebu ako priestor neznasam a svetova vystava psov ma v tom len utvrdila. vieme isto ze to tam bude? lebo inac je to strata casu tam ist, to radsej fakt do auparku obchytkavat tag heuery a spol
Kasper Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 takze ja urcite dojdem skor ako o tretej sa tam nedostanem kvoli rodina-vikendovy obed atd.. pridem urcite kvoli http://www.altro-hodinky.cz/sei_ananta.html chcem si to ošahať Modelová rada Ananta tam žial nebude...
Filini Odesláno 16. října 2009 Nahlásit Odesláno 16. října 2009 ...predvidavi sa uz vybavili siltofkami Chronomag
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se