Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tu je niečo viac (oficiálne stránky Incheby).

Je to spoločná výstava "Hodiny a Klenoty" - takže hodiniek je tam pomenej - alebo aspoň bolo v r. 2006, keď som tam bol naposledy.

Ale boli tam aj dovozcovia/zástupcovia ruských značiek. Ja som si tam vtedy kúpil svoje Aviatory. :thumbsup_anim:

Ako to bolo v r. 2007/2008 neviem.

Ale snáď sa to pohlo k lepšiemu = viac vystavovateľov hodiniek.

Ale mám to pod nosom (120 km) a bol by takmer hriech tam neísť...

Poznámka:

podrobnejšie čítanie stránok Incheby odhalilo na ten víkend plánované ďalšie dve výstavy - Bibliotéka (knižný veľtrh) a Pedagogika...

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

...ja som bola minulý rok ale výstava hodiniek celkovo o ničom, veľmi slabé :thumbsdown_anim: ....ale keďže pojdem na bibliotéku tam tam určite zájdem, ale ísť tam iba kvôli tomu myslím že škoda času...

Odesláno

Ja som tam bol minulý rok a bolo to naozaj slabé...

Ako tak tam boli dovozcovia ruských značiek, altro(seiko) a Prim MPM...

Biblioteka bola trochu zaujímavejšia... bohužial

Odesláno

no ja to mam na Inchebu tak 15min pesou chodzou, takze sa urcite pojdem pozriet :) minuly rok som nebol, ale tiez som pocul, ze je to bolo slabe

Odesláno
ved to este len bude ;)

v 1 ráno očividně neumím číst :-) každopádně někdo mě ale přesvědčoval že výstava je 5-8. 10. tak sem to bral jako fakt

Odesláno
Ako tak tam boli dovozcovia ruských značiek, altro(seiko) a Prim MPM...

a este Zeno watch Basel..

inac nic. Teda neake festina, a podobne..

slabee, to si radsej spravte vylet do sheronu ( ked uz budete v Bratislave )

Odesláno

bol som myslim 2x nebolo tam NIC co by ma zaujimalo. Lepsie pokoukani mate hned vedla v Auparku.

Vstupne je ale myslim zdarma, tak ak to spojite s niecim inym....

Odesláno (upraveno)

fakt to bola velka slabota minule ale ja urcite vyrazim... zvedavost mi neda..

teda jedine preco sa tam oplatilo ist boli dealeri z CR hodiniek seiko ktore sa tam dali kupit za internetove ceny a este aj lacnejsie, snad pridu aj tento rok..

Upraveno uživatelem Blekota
Odesláno

Ja sa tam tiez ukazem.

Chlapi, nemali by sme sa my, clenovia chronomag fora, dako oznacit, aby sme sa tam spoznali, alebo aspon sa pozdravili?

Odesláno
Ja sa tam tiez ukazem.

Chlapi, nemali by sme sa my, clenovia chronomag fora, dako oznacit, aby sme sa tam spoznali, alebo aspon sa pozdravili?

co tak spravit tam neaky minizraz v sobotu poobede o 16,00? co vy na to par stankov s obcerstvenim tam myslim ze bude...

Odesláno

Neni zly napad, aj ked ja asi v sobotu nebudem moct.

Odesláno
Ja sa tam tiez ukazem.

Ak budem v ten den v BA, tak 16:00 by mi vyhovovalo.

M.

Odesláno
Ja sa tam tiez ukazem.

Bol som naozaj veľmi zvedavý, ako dlho bude trvať, kým to niekto navrhne... :thumbsup_anim:

A ajhľa, dočkal som sa... za 5 dní...

Keby nie, dva týždne pred by som to navrhol ja...

Ale 16:00 je už pre mňa prineskoro - vtedy už zrejme budem niekde inde...

Čo tak o niečo skôr?

14:00?

TU sú asi najnovšie informácie - aj o vystavovateľoch.

A je tam uvedené aj Altro - nejako mi tí Japonci v poslednej dobe nedajú spávať...

Odesláno

tak kvoli tomu by som sa tam mozno dotrepal.. nie ze by som to mal daleko, ale inchebu ako priestor neznasam a svetova vystava psov ma v tom len utvrdila. vieme isto ze to tam bude? lebo inac je to strata casu tam ist, to radsej fakt do auparku obchytkavat tag heuery a spol :crying_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...