DTfan Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Zdravim, snazim se sehnat hodinky pro kiteboarding, vetsina lidi ma digitalni, ja bych radsi mechaniku, nasel jsem jeden model od Corum, ale stoji pres 120k. To se mi nechce davat, protoze vetsina lokalit v Jizni Americe neni moc bezpecna pro noseni takovych skvostu. Kdyby jste nan neco narazili budu rad Diky
vor Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 třeba tady - http://www.5starshine.com/?k=tide%20watches&pagenumber=1
dknespl Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Nevím, zda je pro tebe variantou Vintage. Kultovní mechanické s přílivem, jsou staré Abercrombie & Fitch (výrobce Heuer) Seafarer a Heur Solunar. Ty Seafarery jsou dost sběratelsky žádáné a jsou drahé. Solunary jsou v několika verzích a dají se sehnat levnějí. Teď jsou jedny Solunary na ebay http://cgi.ebay.de/HEUER-SOLUNAR-DE-1970_W...emZ120479967542 , jsou za 1200 USD, ale u tohoto typu si nejsem celkem jist jak ten příliv ukazují Seafarery jsou taky v několika verzích, hezký přehled na onthedash Tady jedny staré Solunary na Farfo za 2999 USD A tady ještě jedny Pak umí příliv i nějaké astronomické od U.N., ale to je už v ďábelských cenových kategoriích.
Jay Doll Odesláno 12. října 2009 Nahlásit Odesláno 12. října 2009 Doporučuji Ulysse Nardin Moonstruck. Umějí zobrazit přílivy a odlivy na celém světě. A cenově se pohybují jen okolo 89 000 CHF zdroj: vialuxe.com
DTfan Odesláno 15. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Diky, libi se mi ty Heuer z 1970, ale jsou za 1200 ecek ne dolaru Akorat nevim jak to bude s vodotestnosti. Zkusim mu napsat. OT: Jen info, doporucuji Cumbuco a Taibu, jako nejlepsi lokalitu pro kite co jsem zatim byl. Vcera by se me hodinky hodily, trcel jsem 2 hodiny v hospode a cekal nez opadne priliv, tady se jezdi autama po plazi a kdyz je vysoky priliv, nelze jet.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se