Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, snazim se sehnat hodinky pro kiteboarding, vetsina lidi ma digitalni, ja bych radsi mechaniku, nasel jsem jeden model od Corum, ale stoji pres 120k. To se mi nechce davat, protoze vetsina lokalit v Jizni Americe neni moc bezpecna pro noseni takovych skvostu. Kdyby jste nan neco narazili budu rad Diky

Odesláno

Nevím, zda je pro tebe variantou Vintage. Kultovní mechanické s přílivem, jsou staré Abercrombie & Fitch (výrobce Heuer) Seafarer a Heur Solunar. Ty Seafarery jsou dost sběratelsky žádáné a jsou drahé. Solunary jsou v několika verzích a dají se sehnat levnějí.

Teď jsou jedny Solunary na ebay http://cgi.ebay.de/HEUER-SOLUNAR-DE-1970_W...emZ120479967542 , jsou za 1200 USD, ale u tohoto typu si nejsem celkem jist jak ten příliv ukazují

Seafarery jsou taky v několika verzích, hezký přehled na onthedash

Tady jedny staré Solunary na Farfo za 2999 USD

heuer_solunar_tidal_watch.jpg

A tady ještě jedny

7339069-lg.jpg

Pak umí příliv i nějaké astronomické od U.N., ale to je už v ďábelských cenových kategoriích.

Odesláno

Doporučuji Ulysse Nardin Moonstruck. Umějí zobrazit přílivy a odlivy na celém světě. A cenově se pohybují jen okolo 89 000 CHF B)

UN_Moonstruck_LRG.jpg

zdroj: vialuxe.com

Odesláno

Diky, libi se mi ty Heuer z 1970, ale jsou za 1200 ecek ne dolaru :thumbsdown_anim: Akorat nevim jak to bude s vodotestnosti. Zkusim mu napsat.

OT: Jen info, doporucuji Cumbuco a Taibu, jako nejlepsi lokalitu pro kite co jsem zatim byl. Vcera by se me hodinky hodily, trcel jsem 2 hodiny v hospode a cekal nez opadne priliv, tady se jezdi autama po plazi a kdyz je vysoky priliv, nelze jet.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...