Přejít na obsah

Co si myslíte o CITIZEN Promaster ???

Doporučené příspěvky

Odesláno
PayPal účet lze snadno upgradovat na vyšší platby, ale je to dvojsečná zbraň :D

To je:). Jinak kdo nechce řešit platební kartu nebo nemá embosovanou, mohu doporučit paypal zprostředkovatele plateb na www.zasilkovasluzba.com.

Za mírný poplatek přes ně uhradíte aukce na eBayi. Též umožňují zřídit poštovní schránku v USA, takže lze se účastnit dražeb, kde je spipping to US only. Platil jsem přes ně, než se mi upgradoval limit na paypalu.

• Odpovědi 232
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Petr_S: To zní dobře :) Kolik dělá mírný poplatek?

Odesláno

Tazatel:

Naše poplatky za služby

Poplatky za převod peněz do USA

Při převodu peněz mezi ČR a USA účtujeme 1.9% z převáděné částky, které odevzdáme na poplatcích bankám při převodu. Minimální poplatek je 10,- Kč. Maximální částka pro jednorázový depozit je 100.000,- Kč.

Převod na USD je podle okamžitého denního kursu.

Příklad: potřebujete zaplatit zboží v hodnotě $450, které jste vydražili v aukci, navíc si chcete předplatit Inteligentní poštovní schránku a zaplatit za odeslání vydraženého zboží do Čech. Tedy se rozhodnete pro zaslání částky $500 na svůj účet, ze kterých poté provedete jednotlivé platby.

- při kursu 23.90 za 1 USD budete zasílat na účet do ČSOB částku 11.950,-

- z této částky si Zásilková služba strhne 1.9% (228,- Kč) za převod do Americké banky, tento převod je uskutečněn okamžitě.

Pro srovnání nejlevnější příkaz k zahraniční platbě by Vás vyšel na 440,-Kč plus zdržení 3 a více dnů během nichž částka putuje na zahraniční účet. Navíc pracujeme s realným denním devizovým kursem, pro přepočty.

Více informací o běžných poplatcích za platby ZPS naleznete v tomto článku. V článku se samozřejmě nemluví o tom, že poplatek Vás postihne na obou stranách, tedy jak v České, tak americké bance a k tomu je ještě třeba připočíst měnový rozdíl, neboť každá banka pracuje se "svými" kursy měn.

Poplatky za zprostředkování plateb

Od konce 1. července jsme upravili progresivní sazbu za zprostředkování platby za aukce a platby za zboží z online obchodů a zvýhodnili jsme v ní předplatitele služeb Inteligentní poštovní schránky.

Tabulka progresívního nárůstu poplatků za zprostředkování plateb:

Ceník zprostředkování plateb za aukce, zboží a služby platný od 1. července 2005

hodnota platby poplatek za platbu poplatek při zaslání do IPS*

USD 1 - 20 USD 2.00 USD 1.00

USD 21 - 100 USD 3.00 USD 2.00

USD 101 - 250 USD 4.00 USD 3.00

USD 251 - 500 USD 5.00 USD 4.00

USD 501 - 750 USD 6.00 USD 5.00

USD 751 - 1000 USD 8.50 USD 7.50

USD 1000 - 1500 USD 10.00 USD 9.00

*( IPS - Inteligentní poštovní schránka - zvýhodněné sazby pro uživatele schránek

Věrnostní slevy pro stálé zákazníky

Stálým klientům Zásilkové služby nabízíme věrnostní slevy na poplatky za převod peněz a zprostředkování plateb. Informace budou zveřejněny dodatečně.

Odesláno

To tedy nikdo přes paypal nenakupuje, je to hodně rizikové.Jak se dají zařídit vyšší platby na paybalu. Mám ještě jinou možnost.

V tento okamžik čekám na kod o paypal a chtěl jsem si hodinky už koupit.

Odesláno

milanos: Já taky čekal na kód k paypalu, ale to může trvat i měsíc (než dorazí výpis), takže tohle řešení je docela elegantní a nepříliš drahé. Obchodník má platbu do 48 hodin.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Na http://www.zasilkovasluzba.com jsem se dočetl ,že při paltbě paypal se platí 4,2% poplatek z ceny.Výhodnější je to tedy převodem.

Když si účet u Paypal uděláš sám a nebudeš jako prostředníka používat "zasilkovasluzba.com", neplatíš ŽÁDNÉ poplatky.:)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Hodinky už mně taky ze Španělska přišly, jsem z nich nadšený. Děkuji všem za odborné rady. Mněl jsem jenom trochu problém ,zapomněl jsem zaplatit ihned při objednání dopravu UPC 18,61 eur .Po doplacení vše přes paypal jsem dostal hodinky do druhého dne.Mám prosbu,neměl by jste někdo návod v českém jazyce, nebo alespoň popsat základní funkce ve stručnosti. Předem děkuji.

Odesláno
Hodinky už mně taky ze Španělska přišly, jsem z nich nadšený. Děkuji všem za odborné rady. Mněl jsem jenom trochu problém ,zapomněl jsem zaplatit ihned při objednání dopravu UPC 18,61 eur .Po doplacení vše přes paypal  jsem dostal hodinky do druhého dne.Mám prosbu,neměl by jste někdo návod v českém jazyce, nebo alespoň popsat základní funkce ve stručnosti. Předem děkuji.

cau ja ti ho muzu poslat mejlem tak ho sem napis.

Odesláno

Zdravim, pred casem tady nekdo zminoval novy model Promaster PMP56-2901, ktery je zatim jen na japonskem trhu. Tak sem se tedy optal u dovozce v Nemecku a odpoved je:

das von Ihnen angefragte Uhren-Modell ist zum gegenwaertigen Zeitpunkt

nur im nationalen japanischen Markt erhaeltlich.

Es ist geplant, dieses Modell spaeter auch in die europaeische Kollektion

aufzunehmen. Das wird allerdings noch eine Weile dauern und wir koennen

heute noch nicht mit Sicherheit sagen, ob und wann diese Uhr dann auch

in Tschechien verkaeuflich sein wird.

Es koennte durchaus noch bis zum naechsten Jahr dauern.

TEDY ZAVEREM: vedi zatim bezpecne kulovy. Snad pristi rok.

• po měsících...
Odesláno

..kdyby jste někdo někde (třeba na ebay) viděl dražit některé z těchto hodinek CITIZEN PROMASTER DIVERŚ, dejte mi vědět. Jedná se o již nevyráběné kousky, z let cca 199? WR 800M a WR1300M !!!! Quartz strojek. díky všem. Jsem na ně zatíženej.... :-)

800M

citizen-800m-02.jpg

1300M

citizen-1300m-01.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím, uvažuji taky o těch titanových Promasterech.

Černé, nebo spíše modro bílé.

Zarazila mě ta velikost je to opravdu tak hrozné??

Jaký je průměr pouzdra ??

Mám Festiny8914 06, které považuji na ruku tak akorát mají průměr pouzdra 40mm

Pokud budou, tak z toho obchodu ve španělsku a buď na dobírku, nebo kartou

Poslal by mi někdo český návod?? mik.t@post.cz

Minutová ručka jde plynule či trhaně??

Jak je vidíte v odstupu času?? (kde jsou slabé stránky, co se odírá, co nevyhovuje, nebo naopak)

Otáčí-li se s tou výpočtovou stupnicí jde to na obě strany? je to plynulé nebo cvakací? je ta druhá korunka taky na závit??

Jak svítí v noci je to čitelné? Je to čitelné celou noc?

Odesláno

Citizen RADIOCONTROLLED Promaster Pilot

AS2031-57E

- velikost je tak akorat :)

- kupovany na dobirku bez problemu z Madridu

- minutovka jde plynule

- me vyhovuje vsechno, stupnice je spise na frajerinu (i kdyz plne funkcni - myslim ze ji nikdo moc nevyuziva), rizeno radiem z Nemecka - mohla by byt i Anglie a spol...

- jde otacet plynule na obe strany, druha korunka neni na zavit a dle meho nazoru by to i byl nesmysl

- v noci sviti urcitou dobu ...

Odesláno

-Podle me plynule nejde.

-na par mistech sem je mel dost odrene, ta vrstva karbidu byla dole a vypadalo to jak cmaranec cernou fixsou.

rikam mel protoze sem je uz prodal, jinak suoer hodinky.

Odesláno

Díky moc, docela se ale bojím toho poškrábání. Pokud to má keramickou vrstvičku na povrchu, znamená to, že je nelze přebrousit. dál se bojím té velikosti. Na českých obchodech píší 42mm v madridu 47. Viděl jsem tu jednu fotku na ruce a musím přiznat, že to je nic moc.

Asi půjdu do něčeho jiného klidně mi poraďte:Tato cenová hladina (do 400Eur)

Safírové sklo, pokud možno mechanické samonatahovací (solární snesu taky), max průměr 42mm vodotěsnost min 100m lépe 200 a pokud možno šroubovací korunkaBudík a stopky by se taky hodily, a asi osvědčená ocel spíše sportovní či letecké.

Takže skoro něco jiného (tohle fórum je fakt nakažlivé ma mechanické hodinky (nutno podotknout, že jsem samonatahovací vždy chtěl.

Odesláno

miktt: rádiem řízené (Citizen RADIOCONTROLLED Pilot AS2031-57E) mají průměr 42 mm

a rádiem neřízené (Citizen PROMASTER Pilot BJ7010-59E) mají průměr 47 mm.

Jinak toho poškrábání se moc bát nemusíš, řekl bych je menší než u ocelových, nemám na nich moc škrábanců, vlastně jen dva malé a to na sponě. Ikdyž je pravda, že je zas tak často nenosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...