Přejít na obsah

Co si myslíte o CITIZEN Promaster ???

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 232
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ano, takovych hodinek jsou na trhu stovky, ale zase maji jen 5ATM, tedy nepouzitelne. Jak uz jsem psal problem je najit hodinky velke 45-47mm, vodotesne 10ATM a vice a s uzkou lunetou, tedy zadne obludne diversky...

Odesláno

Proč je 5 ATM nepoužitelné? Já jsem jezdil dlouho závodně na divoké vodě a prakticky jsem nesundal z ruky Prim Sport 4 ATM. Nikdy jsem neměl problém ani při šnorchlování. Nyní uvažuji o Orlíkách a pokud si je koupím, zase je budu běžně brát do vody.

Odesláno

Jasne dorazily presne ve 14:00 - neuveritelna rychlost! :) Bohuzel je jeste nemam na ruce, protoze jsem jeste v praci takze az po pate vecer. :(

noname: U tech hodinek je hlavne nutne, aby mnely sroubovaci korunku bez te to pod vodu v zadnem pripade nehrozi. Osobne mam jedny svycarske Atlantic 5ATM s cernym cifernikem a uz se mi tam objevilo jedno male smitko prachu, co mam zkusenost tak po delsi dobe se do 5ATM hodinek prach dostane zarucene, nedejboze voda. U Primu maji nejake rezervy, takze i kdyz na hodinkach uvadi 5ATM jsou testovany na 10 atp., ale nejsem si tim 100% jisty a urcite to tak nebude u vsech modelu.

Odesláno

Tak jsem prave dorazil domu a zurive rozbalil balicek z Madridu. :) Prvni sok byl kdyz jsem je vzal do ruky a nic jsem necitil, proste nic nevazi je to jako nejaka maketa. :) Uplne je mam strach nosit protoze ta nizka hmotnost ve mne okamzite evokuje krehkost. Jinak jsou naprosto kouzelne a taky maji napis RADIO CONTROLLED, SAPPHIRE jako mas ty Jappezzi. Ted se jdu kochat a zkouset funkce.

Odesláno
Alda: Tak to mas teda odvahu, ja bych se svymi hodnikami co nemaji sroubovaci korunku teda do vody nevlezl! Mnely by to sice prezit, to je fakt, ale vzhledem k tomu, ze je mam rad a ze bych chtel aby mi slouzily co nejdele bych to rozhodne nedoporucoval. Schvalne se na tuto problematiku zeptej nejakeho hodinare, jiste ti to potvrdi. S tim prachem mas asi pravdu, ze v tomto pripade tomu tak bylo, ale znam celou radu hodinek, kde tomu tak skutecne je, ale je pravdou ze jsou to vesmes levnejsi kousky.
Odesláno

Japezz: Nejak se s temi hodinkami nemuzu domluvit a porad nevim kde a jak nastavit zimni cas. Muzes poradit? ;)

Oprava -> Uz jsem na to prisel =)

Odesláno

flax: No já nevím, moje Fortis Flieger Chronograph mají psanou vodotěsnost 100M, šroubovací korunku nemají a zatím ve vodě naprosto bez problémů.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Moje starý Seika taky nemají šroubovací korunku, mají šroubovací dýnko. Podle návodu jsou voděodolné 3ATM a bez úhony přežily mnohaleté plavání ve sladké i slané vodě i skákání do vody!

Odesláno

Schvalne jsem napsal do svycarske fabriky Atlantic, mam jejich automaticke hodinky Worldmaster 2 oznacene vodotesnosti 50M, a uvidime co mi napisou na to ze bych je rad bral do vody, kdyz uz maji tuto specifikaci...

Odesláno

Presne jak jsem si myslel: "Since the push buttons of the chronographs are not screwed in they are only water resistant. Rain and sports are no problem but these watches are better kept away from water. Other 5 ATM watches with screw-on crowns, however, are waterproof."

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...