Přejít na obsah

Co si myslíte o CITIZEN Promaster ???

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zajimave... Po vsech techto zjistenich bych dal jednoznacne prednost kartacovane oceli. Vyse uvedene Promastery se sice delaji i v teto verzi a jsou dokonce cca. o 3k levnejsi ale bohuzel jiz nejsou osazeny antireflexnim safirovym sklickem, coz pri tak velkem prumeru muze byt u mineralu problem. Jinak bych asi neuvazoval ani minutu a dal bych prednost ocelove verzi. Na oficialnich nemeckych strankach jsem objevil tuto vetu tykajici se pouziteho materialu, bohuzel ovladam jen Anglictinu, proto bych byl vdecny kdyby mi to mohl nekdo prelozit:

"TI.C.C. ist ein Citizen eigenes Titanium Veredelungsverfahren, das dem Titanium eine dem Edelstahl ähnliche Oberflächenfarbe verleiht."

Jinak objevil jsem jeste nejake LIVE obrazky tech titanovych:

617AS203157E_1.jpg

617AS203157E_2.jpg

617AS203157E_3.jpg

• Odpovědi 232
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Predpokladam ze ta zkratka ve vyse uvedene nemecke vete TI.C.C. bude asi take znamenat Titanium Carbid Coating...

Odesláno
A vubec, je skoda, ze se japoncici nezameruji mnohem vice na automaticke strojky, protoze svycari by dostali pekne na frak.

No, jenomže to je právě to co jim moc nejde...to by nebyli japonci, aby tam nenacpali nějakou tu cívečku a kondenzátorek :)

Odesláno

také se připojuji japonské hodinky s titanovým pouzdrem a tahem jsou daleko odolnější než swiss made v titanu, mam jak ocelové hodinky tak titanové, myslím že titanové hodinky jsou dražší oprávněně jsou odolné např. vůči potu alergiím jsou lehké a samozřejmě japonský titan vypadá lépe než příbor.

Odesláno

Tak jsem si je prave pred minutou take zakoupil prez PayPal na miRelojeria.com za finalni cenu vcetne VAT a dopravy $551.92. Ve stredu by mnely byt ze Spanelska u mne v Ostrave. :)

Odesláno

To Flax 551.92 dolaru? to tě stojej asi stejne jako mě ne? ja za ně dal přesně 457.40 eur už je ma řidič od UPS a dneska kolem 14:00 maj bejt umě :-) a koupil si ty stejný jako ja? AS2031-57F

Odesláno

Koupil jsem uplne ty same jako ty akorat ze bez te bile lunety, ktera ten prumer hodinek opticky zmensuje. Cena je tam stejna. Jinak jsem to platil radeji v $ mame ted vyhodnejsi kurs na $ nez ? a tak to vyslo asi na 13800,- misto 14.000,- v ?. ;) Oproti 26.000,- co chcou za to u nas je to ale docela sranda. :)

Jinak jsem objevil na ebay v Italii typka co je prodava za 399? + 10? doprava do CR, ale nejak jsem od nej nemnel odvahu neco brat. Prece jenom ta prodejna ve Spanelsku ma alespon kamenny obchod.

Odesláno

Pocitam ze budou jen v takove cervene krabicce s mezinarodnim zarucnim listem. Ty verze se sroubovackem, taskou a nahradnim remenem jsou mnohem drazssi.

Odesláno

Nekde jsem to cetl na e-bay, ale ted uz vazne nevim, podivam se doma. Jinak ted mi prislo info, ze ten balicek mi dorazi uz zitra dopoledne... Tomu teda rikam extrafast delivery!!!

Odesláno

Hm tak to se maš, ja čekal přesně tyden. Ale už je mam na ruce a sou super, jako bych na ruce nic neměl. a ta bílá okolo lunety je naprosto užasná. Dostal sem je jen v krabičce a se zaručakem+ manual. Ale sem max spokojenej. Ještě se snima naučit :-) hlavně sem ušetřil 13000.-

Odesláno

Co mne ale hodne zarazi je ta doprava, ktera prez UPS EXPRESS SAVER stala jen 19$. Nasinec kdyby chtel poslat prez UPS balik do Spanelska aby tam byl do 18 hodin tak zaplati trojnasobek tehle ceny. Podobne je to s DPD kdyz jsem posilal neco Kampannovi do Nemecka...

Odesláno

Já u těch svejch nemám nikde napis že sou vodotěsný a ani těch 200m co třeba budeš mít ty na těch AS2031-57E nemám to nikde ani v zádu, znamená to že nejsou vodotěsný?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...