Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Minulý týden v pondělí koupeno na ebay (thewatchmall ), dnes dorazil balíček :thumbsup_anim: post-7078-1255449293.jpg

Zatím pár rychlých fotek.

post-7078-1255449302.jpgpost-7078-1255449309.jpg

Původně jsem chtěl černé (SNKF11), tak se uvidí jestli se skamarádíme. Ještě by to chtělo jinej řemen. Asi hnědej, bíle prošitej.

Odesláno

Libi :thumbsup_anim: At slouzi. Kdyby jsi sel okolo fotaku a udelal fotku dynka budu vdecny. THX.

Odesláno

taky gratuluji. ja bych take preferoval cernou (radsi bych si asi na ni pockal, tohle je pro me kvuli te belosti nenositelne), ale hodinky jako takove jsou, myslim, z tech povedenejsich od seika.

...a maly bonus je, ze sis odzkousel dalsiho kvalitniho dodavatele :)

Odesláno
  cody napsal:
Libi :thumbsup_anim: At slouzi. Kdyby jsi sel okolo fotaku a udelal fotku dynka budu vdecny. THX.

Zatím jen tohle.

post-7078-1255544336.jpg

Za denního světla udělám lepší fotky do galerie.

Odesláno (upraveno)

Jinak zatím mě ta bílá kupodivu nevadí a v černý už mám Aviatory ;) , ale kdybych narazil na tyhle Seika v černý za rozumnej peníz, tak bych do nich taky šel :) Jsou docela příjemný a líbí semi tento typ hodinek.

Upraveno uživatelem Pavel K.
Odesláno

Bile jsou podle me hezci. Pusobi na me prijemne "uklidnujicim" dojmem. A to tak ze tuze.

Odesláno

Hodinky pěkné, jen co je pravda..

Opět Seiko ukázalo, co dokáže "za pár šupů" vyrobit.

Mám dotaz: Hodinové označení 2-4-6- a čárky na lichých jsou plastické jako u SNKF07? ( stříbrný "plíšek" s nanesenou luminiscenční vrstvou, nebo přímo tištěné na cifru?

Jak se Ti nosí pásek? já tam dal Jumbo od Di-M. a trochu se " protáčí" na ruce.

Dík za info, a ještě jednou pochvala za dobrý výběr.

Odesláno
  Radimk napsal:
Hodinky pěkné, jen co je pravda..

Opět Seiko ukázalo, co dokáže "za pár šupů" vyrobit.

Mám dotaz: Hodinové označení 2-4-6- a čárky na lichých jsou plastické jako u SNKF07? ( stříbrný "plíšek" s nanesenou luminiscenční vrstvou, nebo přímo tištěné na cifru?

Jak se Ti nosí pásek? já tam dal Jumbo od Di-M. a trochu se " protáčí" na ruce.

Dík za info, a ještě jednou pochvala za dobrý výběr.

Tak označení není jako u SNKF07 plastické. Podle mě jen nanešená barva černě olemovaná přímo na ciferník.

Pásek mě příde poněkud tužší. Nevím jestli povolí časem. Mám tam rezervu ještě jednu dírku :)

Přemýšlím o tomto. Asi je to ten samý co máš ty. Barvu buď světle, nebo tmavě hnědou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...