midloch Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2007 No nemuzu je dat do sekce \"Jake dalsi planujete?\" protoze jsem se prave ukojil temi Omegami, ale hrozne se mi libi tyto, co vy na ne? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...84937&rd=1&rd=1 Ty modre rucky jsou mnam mnam. Bohuzel u nas v Irsku se Tissoty nad ?500 v ochodech neubjevuji, takze nazivo jsem je jeste nevidel. Jeden můj kámoš je má, osobně mi připadnou trochu nepřehledné až přeplácané, ale jinak určitě nezvyklý a zajímavý kousek. Od Breitlingáře poměrně vzácná poznámka k ciferníku ... Nic ve zlém ... Čekal jsem to :-) ale těžko se mi hledá Breitling, který by byl podobně přeplácaný... Líbí se mi když hodinky nejsou strohé a kde využiji i více funkcí (např. často využívám otočnou lunetu když griluji losos na prudko 4 minuty z každé strany a pak se rozpadá :-) ale co je moc to je moc.
midloch Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2007 Poslední dobou mě osobně nejvíce oslovilo právě toto provedení Chronomaticů, z počátku jsem měl naprosto neodolatelnou touhu je jít koupit, ale poté co jsem si uvědomil, že podle buddhismu je příčinou lidského utrpení právě touha ve všech podobách, tak jsem se zklidnil, pravdou je že to v sobě dusím...
Návštěvník Diskutér Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2007 Midlochu... krásné hodinky. Jo, tohle prostě Breitling zvládnul. Povedlo se to zejména proto, že nejsou osazené tou notoricky známou Breitling-lunetou. A souhlasím i s tvým hodnocení Tissotek. Jedou sice na retro vlně sedmdesátých let, a tím jsou přitažlivé pro mladou generaci, ale také se mi zdá, že jsou jaksi rozhárané... oči po nich těkají a ne a ne zjistit, kolik je vlastne hodin. Přitom naživo vypadají o řád příjemněji, než na fotce.
spiderer Odesláno 17. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2007 midloch - ty breitlingy na fotce jsou moc hezky ;-) Jeden z mala modelu, ktery me dokaze oslovit, diky za foto
afrikab Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 Poslední dobou mě osobně nejvíce oslovilo právě toto provedení Chronomaticů, z počátku jsem měl naprosto neodolatelnou touhu je jít koupit, ale poté co jsem si uvědomil, že podle buddhismu je příčinou lidského utrpení právě touha ve všech podobách, tak jsem se zklidnil, pravdou je že to v sobě dusím... Hmmm, tak tenhle Breitling se libi i me.
afrikab Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 Midlochu... krásné hodinky. Jo, tohle prostě Breitling zvládnul. Povedlo se to zejména proto, že nejsou osazené tou notoricky známou Breitling-lunetou. A souhlasím i s tvým hodnocení Tissotek. Jedou sice na retro vlně sedmdesátých let, a tím jsou přitažlivé pro mladou generaci, ale také se mi zdá, že jsou jaksi rozhárané... oči po nich těkají a ne a ne zjistit, kolik je vlastne hodin. Přitom naživo vypadají o řád příjemněji, než na fotce. Presne tak, na 70´ leta jsou docela preplacane.
midloch Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 K těm chronomaticům si ještě představuji kožené perforované rukavice a nějaký pěkný veteran kabriolet :-)
Lovap Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 Poslední dobou mě osobně nejvíce oslovilo právě toto provedení Chronomaticů, z počátku jsem měl naprosto neodolatelnou touhu je jít koupit, ale poté co jsem si uvědomil, že podle buddhismu je příčinou lidského utrpení právě touha ve všech podobách, tak jsem se zklidnil, pravdou je že to v sobě dusím... Nesmieš to dusiť v sebe, nerobí to dobrotu . Radšej to vypusti von a kúp si ich
ctenar Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 K těm chronomaticům si ještě představuji kožené perforované rukavice a nějaký pěkný veteran kabriolet :-) Midlochu, proč mi to děláš..... vyhýbám se pohledu byť i na fotku Navitimerů a Chronomaticů, abych v sobě nevzbudil touhu a Ty to tady vylepíš.... :-)
midloch Odesláno 18. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2007 QUOTE(ctenar)QUOTE(midloch)K těm chronomaticům si ještě představuji kožené perforované rukavice a nějaký pěkný veteran kabriolet :-)Midlochu, proč mi to děláš..... vyhýbám se pohledu byť i na fotku Navitimerů a Chronomaticů, abych v sobě nevzbudil touhu a Ty to tady vylepíš.... :-)Ano, tím se přesně dokazuje že touha je příčinou našeho neštěstí Vivat BUDDHA!
ladičpian Odesláno 20. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2007 KUP JE................................ČIM DŘÍV JE KOUPÍŠ, TÍM DŘÍV Z NICH BUDEŠ MÍT RADOST!!!Poslední dobou mě osobně nejvíce oslovilo právě toto provedení Chronomaticů, z počátku jsem měl naprosto neodolatelnou touhu je jít koupit, ale poté co jsem si uvědomil, že podle buddhismu je příčinou lidského utrpení právě touha ve všech podobách, tak jsem se zklidnil, pravdou je že to v sobě dusím...
pkozlik Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Suohlasím, ty Breitlingy jsou opravdu nádherný...btw. v poslední době mě nejvíce oslovil jeden model od Ulysse Nardin limitovaná edice Kepler...to je nádhera, prostě nádhera:-)))
babaq Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Suohlasím, ty Breitlingy jsou opravdu nádherný...btw. v poslední době mě nejvíce oslovil jeden model od Ulysse Nardin limitovaná edice Kepler...to je nádhera, prostě nádhera:-))) Vypadá to zajímavě, ale... jsou to ještě hodinky?
jacob Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 jakou tak budou mít výšku ty Ulysse Nardin?? Podle ciferníku to vypadá že to bude hodne, ale zdání může klamat...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Ty UN jsou součástí takzvaného Trilogy Set. Tyhle ukazují rotaci Země viděnou ze severního pólu. Ty dva malé ukazatele (zhruba na 9 a 3) ukazují východ a západ slunce a vlásek spojující oba ukazatele se prohýbá nebo narovnává v závislosti na ročním období, mezi 4 a 5 je měsíc - kde se zrovna nachází a ještě se otáčí kolem své osy a ukazuje fáze. "Dračí ručka" před 9 ukazuje zatmění slunce nebo měsíce. Pak je tam ještě věčný kalendář, který se otočí jednou za rok. Jinak aktuální čas na hodinkách je 6 hodin 24 minut.To celé v platině, limitovaná edice 100 kusů. Byly k vidění v Baselu.
spiderer Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Kamile diky za vycerpavajici popis, cas jsem tam hledal a nedarilo se mi to a ostatni funkce jsem neodhalil :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Nebo se tomu taky říká "Trilogy of Time" set. Cena tak kolem 7 mega.
snatch20 Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 UN ma urcite vela zaujimavych kuskov napr trilogy set moj oblubeny freak no ak by som kupoval tak asi marine chronometer 1846
snatch20 Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 hosi predbehli ste ma...nabuduce sa nebudem pri pisani poflakovat
pkozlik Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 7mega říkáš,hmmm! tak to ty prachy co jsem připravený na Aston Martin asi zainvestuju do Ulysse Nardinů-no ještě to promyslím:-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se