old black Odesláno 22. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2007 Z dostupných pro moji kapsu by mně stačily některé z výročních od Lojzy Erarda. Ale ty UN ...
klobadysek Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 Tak tyhle Riviery me ted dost berou. Driv jsem tyhlety hranatosti nemusel. Ale od ty doby co jsem videl v Londyne na ruce Audemairs Royal Oak ve zlate, ktery naprosto nesly prehlidnout jsem zmenil nazor. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nebyl jsem schopen dohledat co je v nich za strojovnu, levnejsi chronografy z rady Capeland maji Valjoux 7750, ale ty stoji polovinu, nicmene nepredpokladam ze v nich bude slapat neco lepsiho, presto ze Baume et Mercier jsou soucasti Richemont spolus JLC. ( stoji $2000) Mate je nekdo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hanz21 Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 Při pátrání po vhodných společenských hodinkách mě zaujali tyto Blancpain Leman Ultra Plate... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
fofrak Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 Při pátrání po vhodných společenských hodinkách mě zaujali tyto Blancpain Leman Ultra Plate... To je náááádhera, jakou to má velikost ?
Hanz21 Odesláno 6. září 2007 Nahlásit Odesláno 6. září 2007 To je náááádhera, jakou to má velikost ? Tady posílám link s info: http://www.brandnameonly.com/blleulsldogu3.html
klobadysek Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 No ted me zaujaly Glycine Airman, libi se mi skoro cela rada, pripadaj mi takovy poctivy, proficky pilotky, ale fest drahy. Poocku sleduju tuhle aukci, ale cena jeste vyleze: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...A:IT&ih=016
Návštěvník Snow Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Hodinky, které mě poslední dobou opravdu nejvíce oslovily a které bych vypíchl z haldy příspěvků ve Fotogalerii jsou bezesporu na prvním místě Daniel Roth Chronographe Papillon.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se