Návštěvník Kosheen Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 8.10 v stvrtok som na ebay objavil inzerat a slo o tieto hodinky. cena bola viac nez paradna. 300 libry za hodinky a 14 libry postovne v prepocte na eura 340 aj s dopravou. (len pre info, na slovensku sa predavaju za 840 az 1200?) slo o uplne nove hodinky z anglickeho obchodu v Plymouthe. Bolo to poslane Royal post, predavajuci bol powerseller so 100% feedback. Balik dosiel v utorok teda cestoval 3 pracovne dni. ZÁKLADNÍ PARAMETRY: Určení: pánské Rozměry: 42 sklicko a 48mm s kolečkami x 14 mm hrubka Pouzdro a tah: ***ánové + titankarbidová (TiCN) povrchová úprava, materiál je extrémně odolný vůči oděru, korozi a vysokým teplotám Sklo: antireflexní safírové Vodotěsnost: 200 m (20 bar), hloubkové potápění FUNKCE: Stopky: přesnost 1/5 sekundy, lze měřit až 12 hodin Kalendář: datum Alarm: 12-ti hodinový režim Indikátor stavu baterie: 4-stupňový indikátor Rezerva chodu: při plném nabití je rezerva chodu cca 8 měsíců bez dobíjení Tachymetr: výpočty rychlostí pohybujícího se vozidla Luminiscenční prvky: hodinová a minutová rafička, indexy výborně čitelné za tmy Zadní víčko: na závit Tah: bezpečnostní přezka s pojistkou Napájení Eco-Drive: Hodinky získávají energii ze slunečního i umělého světla - konec výměny baterie (vždy je zaručena vodotěsnost hodinek) nejake foto najdete tu. lepsie by som to ani ja nenafotil. to ale niesu hodinky ktore som kupoval. Ja som kupoval od ineho predajcu Bay now. ale dodam aj nejaku svoju fotku kedze mi prisli v v puzdre potiahnute bielou kožou.
Gilius Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Fotky jsem Ti smazal,byly obrovské(takhle velké pouze do sekce FOTOGALERIE). Prosím,nahraj znovu,800x600 bude stačit.
Návštěvník Kosheen Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 tak teda znova, tentoraz uz mensie fotky
gerhard Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Tak vela slnecneho svitu:-).nech slapu. Pekny model!
rinaldino Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 ..měl jsem, určitě budeš spokojený.
Vit Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 ..měl jsem, určitě budeš spokojený. Gratuluju, co to bylo za prodejce?
ashok Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 (upraveno) gratuluju, zajímavé hodinky Upraveno 15. října 2009 uživatelem ashok
Návštěvník Kosheen Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 dakujem, predajca bol south-devon-watch-sales-ltd. Jedno je teraz blbe, vonku je pocasie na houby, slnko nikde, a s mojim zivotnym stylom ked makam od nevidim do nevidim a denne svetlo skoro vobec nevidim, furt sedim v kanclu pri pc a hodinky sa mi od zimy stale skryvaju pod hruby sveter, tak vlastne mam problem ich nabit normalnym nosenim. kmita mi to medzi 2 a 3 stupnom nabitia furt. a z ruky ich dat dole nechcem
JakubS Odesláno 15. října 2009 Nahlásit Odesláno 15. října 2009 Mám ty samé a do plna to skočilo až tak po třech týdnech nošení, jinak já samozřejmě chválím
natadel Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Chci ty samé jaká je zkušen ost s prodejcem a průběhem obchodu?
Vladimír P. Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Gratuluji k pěkným hodinkám, mám je v panda provedení a i když mají za sebou Rumunsko na motorce nemají žádný šrám a to i na lesklé lunetě. Ta titanová úprava je opravdu dobrá.
natadel Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Mé oblíbené a stále jsou použité za cenu nových na ebay.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se