Přejít na obsah

Citizen Promaster AV0020-55H

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kosheen
Odesláno

8.10 v stvrtok som na ebay objavil inzerat a slo o tieto hodinky. cena bola viac nez paradna. 300 libry za hodinky a 14 libry postovne v prepocte na eura 340 aj s dopravou. (len pre info, na slovensku sa predavaju za 840 az 1200?) slo o uplne nove hodinky z anglickeho obchodu v Plymouthe. Bolo to poslane Royal post, predavajuci bol powerseller so 100% feedback. Balik dosiel v utorok teda cestoval 3 pracovne dni.

ZÁKLADNÍ PARAMETRY:

Určení: pánské

Rozměry: 42 sklicko a 48mm s kolečkami x 14 mm hrubka

Pouzdro a tah: ***ánové + titankarbidová (TiCN) povrchová úprava, materiál je extrémně odolný vůči oděru, korozi a vysokým teplotám

Sklo: antireflexní safírové

Vodotěsnost: 200 m (20 bar), hloubkové potápění

FUNKCE:

Stopky: přesnost 1/5 sekundy, lze měřit až 12 hodin

Kalendář: datum

Alarm: 12-ti hodinový režim

Indikátor stavu baterie: 4-stupňový indikátor

Rezerva chodu: při plném nabití je rezerva chodu cca 8 měsíců bez dobíjení

Tachymetr: výpočty rychlostí pohybujícího se vozidla

Luminiscenční prvky: hodinová a minutová rafička, indexy výborně čitelné za tmy

Zadní víčko: na závit

Tah: bezpečnostní přezka s pojistkou

Napájení Eco-Drive: Hodinky získávají energii ze slunečního i umělého světla - konec výměny baterie (vždy je zaručena vodotěsnost hodinek)

nejake foto najdete tu. lepsie by som to ani ja nenafotil. to ale niesu hodinky ktore som kupoval. Ja som kupoval od ineho predajcu Bay now. ale dodam aj nejaku svoju fotku kedze mi prisli v v puzdre potiahnute bielou kožou.

Návštěvník Kosheen
Odesláno

dakujem, predajca bol south-devon-watch-sales-ltd. Jedno je teraz blbe, vonku je pocasie na houby, slnko nikde, a s mojim zivotnym stylom ked makam od nevidim do nevidim a denne svetlo skoro vobec nevidim, furt sedim v kanclu pri pc a hodinky sa mi od zimy stale skryvaju pod hruby sveter, tak vlastne mam problem ich nabit normalnym nosenim. kmita mi to medzi 2 a 3 stupnom nabitia furt. a z ruky ich dat dole nechcem :D

• Po roku...
Odesláno

Gratuluji k pěkným hodinkám, mám je v panda provedení a i když mají za sebou Rumunsko na motorce nemají žádný šrám a to i na lesklé lunetě. Ta titanová úprava je opravdu dobrá.

post-5807-045549700 1296064939.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...