Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se náhodou a řízením osudu dostal k IWC - dali mi je darem :thumbsup_anim:

Ciferník sice nic moc - opravovanej na 4 a 7, ale strojek vypadá jako by ho vyrobili včera - doufám, že to není Čína :crying_anim:

Krásně hlasitě tikají, ručičky sladěné s ciferníkem - elagance sama ...

Podle čísla strojku a pláště (jestli to není fejk :crying_anim: ) někde kolem 1923-24.

Sice nevím, jako to může mít cenu (někdo tu prodával nedávno něco podobnýho kolem 3tis.), ale je mi to v podstatě jedno. No ale uznejte - fungující pěkný 85letý hodinky - a ještě k tomu z Schaffhausenu - tomu se nedá čelit :suicide_anim:

Spíš jestli mi poradíte, kde (a jestli vůbec) se dá opravit nebo sehnat novej ciferník - kolik to "by voko" může stát.

Jenom rychlý foto takovým malým krámem na focení - stojí to za houby, ale pochlubit se musím ;o)

post-5355-1255705341.jpg

post-5355-1255705352.jpg

post-5355-1255705361.jpg

Odesláno

Ty ručky jsou opravdu podivné. Ale jinak moc pěkné hodinky a taky sakra chci, aby mi někdo takový dal :)

Ciferníky se shání blbě a stojí moc peněz, ale tenhle se mi nezdá až tak špatný a zatím bych ho nechal. Strojek je opravdu zachovalý, tak ještě trochu přeleš*** pouzdro a bude to hezký kousek věhlasné značky.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Chlapi, nevíte kde by mohly být k sehnání originál IWC ručky ?

Jak jsem to tu pročítal, tak asi mechano, kterého budu obtěžovat v případě když mi neporadíte... :whistling:

Odesláno (upraveno)

No, třeba by pro začátek postačilo najít jednu ručičku tvarově stejnou k té druhé a odstranit to červené cosi, které tam asi být nemá. Zajdi k nějakému hodináři/opraváři a poptej se.

EDIT: Tyhle mohou být klidně obě originál (jen z různých typů), nebo jedna, nebo žádná...

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno
  Karlos napsal:
Tyhle mohou být klidně obě originál (jen z různých typů), nebo jedna, nebo žádná...

Souhlasím s Karlosem, IWC používalo oba typy ruček.

Na těch tvých je navíc ten červenej bordel a jsou namixované ze dvou typů.

(Možná to IWC ručky nejsou, ten tvar používala hromada firem, ale to ti podle fotky nikdo neřekne.)

post-1118-1257493891.jpg

post-1118-1257493906.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...