Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  zhod napsal:
  jjjj napsal:
tak tak, šup s tím na web :-)

je to přece jen skoro 30 MB .........

Z nedostatku lepších nápadů jsem zaparazitoval na emailu centrum.cz

když se přihlásíte jako zhod (heslo zhod123) tak ve složkách snad něco najdete.

Pokud by se někomu dalšímu chtělo podělit, tak ....

Přihlášení proběhlo OK ale bohužel ve složkách jsem kýžené neobjevil,kde jsem udělal chybu? díky Conrad

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Můžu zítra poslat mailem, podařilo se mi to stáhnout. Nemá někdo to CD z technického muzea o technologii výroby hodinek Prim? Objednával jsem to tam, ale nikdo neodpověděl. Nemám potřebu to vlastnit nebo rozmnožovat, jen bych si to rád přečetl.

Odesláno
  NotesK napsal:
Opravdu to tam již není, asi to někdo smazal, nicméně to někteří z nás stihli a není problém několik z vás obdarovat cédéčkem. Nakonec - budou Vánoce...

Existuje třeba něco jako Rapidshare.de (nebo Megaupload apod.)...

Odesláno
  Franta Dobrota napsal:
  NotesK napsal:
Opravdu to tam již není, asi to někdo smazal, nicméně to někteří z nás stihli a není problém několik z vás obdarovat cédéčkem. Nakonec - budou Vánoce...

Nemám bohužel žádnou zkušenost s těmito servery.

Zato mám pevnou IP adresu.

Takže asi jen CD.

Odesláno
  NotesK napsal:

Mě by stačilo to půjčit na skouknutí. Ostatně kdo je tam jako autor?

Odesláno
  mechano napsal:
  NotesK napsal:

Mě by stačilo to půjčit na skouknutí. Ostatně kdo je tam jako autor?

Jako autor tam není uveden nikdo.

Hoď mi do mailu adresu MECHANO.

Odesláno
  NotesK napsal:
  Franta Dobrota napsal:
  NotesK napsal:

Takže asi jen CD.

Velmi stručně: pokud chceš někomu jinému poslat velký soubor, ale tak velký, že se do mailu nevejde, máš tři možnosti, z nichž ta poslední je asi nejlepší;

1. soubor "roztrhat" na X menších (např. nějakým komprimačním programem jako je WinZip, WinRar, a další) a ty kousky po jednom poslat

2. vypálit ten soubor na CD a předat osobně nebo poslat poštou (nic moc, pokud to je pro někoho na druhé straně zeměkoule)

3. využít služeb jednoho z mnoha file-hosterů, které většinou ve verzi zdarma pro neregistrované postačují (např. Rapidshare umožňuje uložit soubor až 100MB a soubor tam zůstane tak dlouho dokud jej někdo stahuje, smaže se automaticky po 30 dnech od doby posledního stažení). Stačí pak poslat patičnou adresu tohoto souboru (jako to už udělal zdejší člen VS dnes v 8:15) a dotyčný si jej může kdykoliv stáhnout sám (na Rapidshare neregistrovaný 1 soubor za hodinu).

Odesláno
  Franta Dobrota napsal:
  NotesK napsal:
  Franta Dobrota napsal:

Takže asi jen CD.

Velmi stručně: pokud chceš někomu jinému poslat velký soubor, ale tak velký, že se do mailu nevejde, máš tři možnosti, z nichž ta poslední je asi nejlepší;

1. soubor "roztrhat" na X menších (např. nějakým komprimačním programem jako je WinZip, WinRar, a další) a ty kousky po jednom poslat

2. vypálit ten soubor na CD a předat osobně nebo poslat poštou (nic moc, pokud to je pro někoho na druhé straně zeměkoule)

3. využít služeb jednoho z mnoha file-hosterů, které většinou ve verzi zdarma pro neregistrované postačují (např. Rapidshare umožňuje uložit soubor až 100MB a soubor tam zůstane tak dlouho dokud jej někdo stahuje, smaže se automaticky po 30 dnech od doby posledního stažení). Stačí pak poslat patičnou adresu tohoto souboru (jako to už udělal zdejší člen VS dnes v 8:15) a dotyčný si jej může kdykoliv stáhnout sám (na Rapidshare neregistrovaný 1 soubor za hodinu).

Super, mně spíš šlo o to, abych svévolně nezveřejnil věc, která bude mít copyright aniž my třeba o tom víme a někdo se pak na mě nemasíroval. Abych řekl pravdu, jedna nepříjemná zkušenost mi stačila, když jsem dělal kamarádce její stránky a použil jsem název firmy, který už ona používala lokálně dlouhou dobu, nicméně ten název měla jiná firma jako registrovanou obchodní značku..O tom jsem já nic netušil..

To byl mazec :)

Odesláno
  Franta Dobrota napsal:
  NotesK napsal:
Super, mně spíš šlo o to, abych svévolně nezveřejnil věc, která bude mít copyright...

Tyhle file-hostery jsou plné filmů a MP3ojek, takže nějaké ©...

No s timhle druhem mysleni te fakt lituju. Zase jeden zastavajici nazor "nema to zamek ani alarm, je to tim padem vsech..". A jeste se tim malem chlubi.. Nektere lidi a nazory fakt nepochopim?

Odesláno
  odklizec napsal:
No s timhle druhem mysleni te fakt lituju. Zase jeden zastavajici nazor "nema to zamek ani alarm, je to tim padem vsech..". A jeste se tim malem chlubi.. Nektere lidi a nazory fakt nepochopim?

Pláčeš dobře, ale na špatném hrobě, jen jsem popsal situaci. Pokud se ti, Mirku Dušíne, podaří sehnat maily všech cca 100 milionů lidí z celého světa, kteří na tyto servery ty filmy a MP3 ukládají, můžeš jim jednomu po druhém promluvit do duše... Good luck

Odesláno
  NotesK napsal:
  mechano napsal:
Franta Dobrota : No víš džentlmeni někerý věci prostě nedělají............

:) už Ti došlo to cédo, džentlmene?

Sem se za nikoho takovýho nevydával. A ta věc mi došla, díky, a je to jasnej Martínek/Řehoř. Proti originálu tam není změna, snad jen poslední věta. Kdybych věděl kam, mohl bych poslat zpět a ty pak můžeš oblažit dalšího zájemce..

Odesláno

Taky přispěji svoji troškou. Technologie náramkových hodinek Prim(zpracoval J.Vajsar od NTM má 44 MB a je na:

http://rapidshare.com/files/2461969/Techno...odinek_Prim.pdf

Někde na jiném vláknu se psalo, že nejsou vyjasněná práva k tomuto dokumentu, tak jestli máte pomalé připojení, etický nebo právní problém s tímto konáním, tak to nestahujte. Pouze pro osobní potřebu, po shlédnutí smazat z hadru :-)).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...