D_o_S Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Jojo, půl druhé . Kolik takový servis stojí? A jak je to možný, že koupím nový hodinky a ony to maj takhle rozštelovaný? :-( No, nemělo by to být... abych řekl pravdu, tak takovou chybu vidím poprvé... Mělo se to zastavit u QC, ale z nějakého důvodu to asi prošlo ?
Jikoun Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 No, nemělo by to být... abych řekl pravdu, tak takovou chybu vidím poprvé... Mělo se to zastavit u QC, ale z nějakého důvodu to asi prošlo ? QC? A nevíte někdo cenu toho servisu? Nebo nějaký dobrý servis v Plzni?
D_o_S Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 QC? A nevíte někdo cenu toho servisu? Nebo nějaký dobrý servis v Plzni? QC - quality control/quality check... V Plzni nevim, ale cenu bych nečekal nijak závratnou.
quest987 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 já bych volil poukaz,protoze trefit se do v kusu ,mlade slecny je pomalu nadlidský úkol,řešil sem to tak dva roky zpatky,koupil jsem hodinky pritelkyni a pak jsme je byly menit ,protoze se nezamlouvali.
Jikoun Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 QC - quality control/quality check... V Plzni nevim, ale cenu bych nečekal nijak závratnou. Aha, myslíš tedy výstupní kontrolu přímo u Seika jo? Sakra, to bych do toho kopnul. Teď to bude vypadat, že sem koupil nějaký šmejd . Na eshop, kde jsem to koupil si stěžovat má cenu nebo nemá?
D_o_S Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Aha, myslíš tedy výstupní kontrolu přímo u Seika jo? Sakra, to bych do toho kopnul. Teď to bude vypadat, že sem koupil nějaký šmejd . Na eshop, kde jsem to koupil si stěžovat má cenu nebo nemá? Jo, přesně tak. Stěžovat si na e-shop - no, můžeš to vyreklamovat u nich, ať to pořeší, určitě to není správná funkce hodinek... Podle mě jsou hodinky v pohodě, prostě špatně nasazená ručička... Zkus je otočit/nařídit na pozici 12:00. Zde by měl být ručičky přes sebe. Uvidíš, kolik je tam odchylka. Pokud se ručičky v této pozici zarovnají, tak nevím, problém bude jinde.
Jikoun Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 (upraveno) Jo, přesně tak. Stěžovat si na e-shop - no, můžeš to vyreklamovat u nich, ať to pořeší, určitě to není správná funkce hodinek... Podle mě jsou hodinky v pohodě, prostě špatně nasazená ručička... Zkus je otočit/nařídit na pozici 12:00. Zde by měl být ručičky přes sebe. Uvidíš, kolik je tam odchylka. Pokud se ručičky v této pozici zarovnají, tak nevím, problém bude jinde. Nepřekrývají se. Nechce se mi je posílat zase za hranice, zkusím je dát opravit do servisu a pak zkusím, jestli by mi to ten eshop neproplatil. Upraveno 29. prosince 2009 uživatelem Jikoun
sonny.c Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 u quartz Ety myslím je finta na seřizování takto rozhozených ruček,zkusil bych to stejně spočívá to v tom že mírně povytáhneš korunku taková mezi-poloha před seřizovánim času a v ní se dají přenastavovat ručky nejsem si jistej jestli korunkou nebo tlačítky,zkus to uvidíš jestli to zafunguje....
Jikoun Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 u quartz Ety myslím je finta na seřizování takto rozhozených ruček,zkusil bych to stejně spočívá to v tom že mírně povytáhneš korunku taková mezi-poloha před seřizovánim času a v ní se dají přenastavovat ručky nejsem si jistej jestli korunkou nebo tlačítky,zkus to uvidíš jestli to zafunguje.... Díky za radu, ale přítelkyně to zkoušela a nejde to .
Hajek Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2009 Najdi si autorizovaný servis přímo pro SEIKO - jestli do nich půjde někdo jiný, tak ti nikdo nic neproplatí.
Jikoun Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 (upraveno) Najdi si autorizovaný servis přímo pro SEIKO - jestli do nich půjde někdo jiný, tak ti nikdo nic neproplatí. Jj, to jedině Altro v Praze, ale ti to asi taky neproplatí, když Bodying není autorizovaný prodejce Seiko - http://www.altro-hodinky.cz/authorized_dealer/index.html Tady bych se s vámi rád podělil o korespondenci s Bodying, týkající se reklamace. Pokud to budete chtít někdo přeložit, tak klidně přes SZ nebo to dejte při nejhorším sem: http://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT#en|cs| 24 Message by you on Tue, 29th Dec 2009 2:46 pm Dear Ivonne, Watch is broken. Can I send it back to the complaint? I would like to get this watch new, including the certificate, or I would like to get money back and I will order a completely different watch next month. Or do you have contracts with http://www.hodiny-altro.cz so I could let it fix them in guarantee from you? Broken watch: http://forum.chronomag.cz/uploads/post-9202-1262080682.jpg the hands are misaligned. I am looking forward to hearing from you. Best regards, Jiri Hajek 25 Message by Customer Care 18 on Wed, 30th Dec 2009 3:13 am Dear Jiri Hajek Greetings from Bodying ! Hello, I am Yvonne from Bodying Customer Care Team, I am happy to assist you with your recent inquiry with us. I'm sorry for the late reply due to the massive emails we have received this Christmas season. We are about to send you the soft copy of the certificate but we received your current email regarding your watch problem. You may send the watch back to us and we will help you to send your Seiko watch to Authorized Seiko Service Center for repair and we will resend the watch back to you once ready. Before we proceed with the return instruction, could you please provide us further elaborations or another image that shows the hands have been misaligned as we could not see the problem from the image that you have provided. We are looking forward for your reply and hoping to provide you resolution for your watch problem as soon as possible. Feel free to contact me again anytime if you need further assistance. Thank you for choosing Bodying! It was a pleasure of serving you. Warmest regards, Yvonne Bodying Customer Care Helpdesk Have questions? Please submit your questions to Bodying Customer Care Team at Customer support: http://www.BodyingCare.com ******** In the event that any emails were unreplied within 2 business days of sending, we will appreciate you kindly go to http://www.BodyingCare.com to create a ticket for your inquiry. We thank you in advance for your patience with us. ******** 26 Message by you on Wed, 30th Dec 2009 10:35 am Dear Ivonne, http://lh6.ggpht.com/_cWJcY5CMq34/SzjB29he...vI/PB240014.JPG is 1:28. Hour hand is half an hour back. This photo is from the day I unwreped packet from you. But I did not notice it. The photo which I provided you yesterday shows 12:00 - hands are misaligned. How is it possible, that you (not you, but Bodying) sent me a broken watch? My girlfriend will be for a very long time without watch and I will have to pay a postage to Bodying. As you know, I feel very disappointed, because it was a gift from me. I am looking forward to hearing from you. Best regards, Jiri Hajek Nejdřív mi naštvali, že mi poslali hodinky bez certifikátu, ačkoliv na stránkách píšou Certificate included http://www.bodying.de/seiko-sportura-quart...p1/watches/7838 Doposlat mi ho prý nemohli, protože jim to firma Seiko neposkytne (tak nemaj psát, že je certificate included, když ho ani nemaj), tak mi nabídli poslat mi Soft copy přes email, to je sice pěkný, ale není to prostě ono. No co už. Ale to, že mi poslali rozštelovaný hodinky, to je vrchol. Nejraději bych, aby mi vrátili peníze a já bych ty hodinky koupil jinde i s pravým certifikátem a od eshopu, kterej má smlouvu s Altro, abych tam mohl chodit na záruční opravy a nemusel bych to posílat za hranice. Ale to asi nepůjde . Upraveno 30. prosince 2009 uživatelem Jikoun
Hajek Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 To je právě to nepatrné riziko nákupů od neautorizovaných prodejců.....
Jikoun Odesláno 30. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2009 (upraveno) To je právě to nepatrné riziko nákupů od neautorizovaných prodejců..... Jj, jenže kupuj to od autorizovaných za 17000 Kč . Upraveno 30. prosince 2009 uživatelem Jikoun
Jikoun Odesláno 31. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 (upraveno) Tak po mně Bodying.de chce, abych to poslal zpět do Malaysie, odkud mi to přišlo. Doufal jsem, že jim to bude stačit do Německa. Takže na to se jim vybodnu a nechám si to opravit na vlastní náklady, tady v Plzni u pana Hejla nebo v Praze v Altro, za nějaký to pětiklíště. Furt levnější, než pošta do Malaysie myslím. Přeju hezký nový rok všem . Upraveno 31. prosince 2009 uživatelem Jikoun
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se