Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jedna aukce na originální chronoris mi utekla, u další jsem si dal větší pozor a vyšlo to. Takže, jedná se o jednu z podob Chronorisu ze 70. let.

V reálu hodinky vypadají lépe, stav je celkem ok. Akorát vzadu jsou větší škrábance - někdo se nešikovně dostával ke strojku.

Strojek je ok, ale pouze když hodinky leží na stole. V tom případě udělá za den i +2s. Den předtím to bylo +6. Pokud se hodinky hýbou, tak už je to horší, zasekává se. Ale to snad vyřeší hodinář.

Hodinky tedy čeká návštěva hodináře, který je (doufám) dá do kupy. Mezitím snad vyberu vhodný řemínek.

Omluvte kvalitu fotek, je to narychlo a nebyl po ruce dobrý foťák.

Odesláno

Po krátkém zásahu p. Frýdla zasekávání přestalo :) Už šlapou solidně, odchylka se drží v přijatelných mezích.

Až je víc otestuju na ruce a hlavně až začnu naplno vnímat veškeré škrábance, tak půjdou na léčebnou kůru.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Trefil jsem protože jsem ani neměl jinou možnost, pokud jsem chtěl modrou. Takže jí určitě budu chtít zachovat :)

Jde mi akorát o lepší materiál a aby se řemínek nezužoval. Tenhle se zužuje až na nějakých 15mm. Ač nemám obří ruku, vypadá to blbě. Až bude čas a chuť, tak se pokusím domluvit s místním mistrem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...