Chumpus Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Jedna aukce na originální chronoris mi utekla, u další jsem si dal větší pozor a vyšlo to. Takže, jedná se o jednu z podob Chronorisu ze 70. let. V reálu hodinky vypadají lépe, stav je celkem ok. Akorát vzadu jsou větší škrábance - někdo se nešikovně dostával ke strojku. Strojek je ok, ale pouze když hodinky leží na stole. V tom případě udělá za den i +2s. Den předtím to bylo +6. Pokud se hodinky hýbou, tak už je to horší, zasekává se. Ale to snad vyřeší hodinář. Hodinky tedy čeká návštěva hodináře, který je (doufám) dá do kupy. Mezitím snad vyberu vhodný řemínek. Omluvte kvalitu fotek, je to narychlo a nebyl po ruce dobrý foťák.
filltos Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 (upraveno) Pěkné. Na co je ta horní korunka, na stop start vteřinovky? Upraveno 17. října 2009 uživatelem filltos
gerhard Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Ta otaca vnutornou lunetou tak ako je to napr. na Ham. X Wind si myslim.
filltos Odesláno 17. října 2009 Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Na to bych právě tipoval tu spodní vroubkovanou.
Chumpus Odesláno 17. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2009 Horní je na stop start vteřinovky. Na otáčení lunety je prostřední Ještě vím o několika původních verzích Chronorisu, snad je seženu všechny.
Chumpus Odesláno 18. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Pánové, co říkáte na tenhle řemínek? http://www.watch-band-center.com/watchstra...-18mm-blac.html Chtěl bych i tah, ale ten si teď nějak nedokážu vybrat, takže to počká. Další fotky nahodím po návštěvě hodináře.
Chumpus Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Po krátkém zásahu p. Frýdla zasekávání přestalo Už šlapou solidně, odchylka se drží v přijatelných mezích. Až je víc otestuju na ruce a hlavně až začnu naplno vnímat veškeré škrábance, tak půjdou na léčebnou kůru.
Chumpus Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Ve foťáku došla baterka, takže pak zaskočil mobil. Plus světlo na nic, takže jenom informativní fotky...
Chumpus Odesláno 29. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Řemínek ale extra kvalita není, nechám ušít nějaký na míru. To ovšem až po vyčištění apod. A pak ti je dám kibi na vyfocení
kabi4 Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Ten modrej lem na řemínku bych ale držel , ten jsi fakt trefil
Chumpus Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 Trefil jsem protože jsem ani neměl jinou možnost, pokud jsem chtěl modrou. Takže jí určitě budu chtít zachovat Jde mi akorát o lepší materiál a aby se řemínek nezužoval. Tenhle se zužuje až na nějakých 15mm. Ač nemám obří ruku, vypadá to blbě. Až bude čas a chuť, tak se pokusím domluvit s místním mistrem.
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 O tom už jsem taky přemýšlel - lehký přesah přes pouzdro, kopírující jeho tvar, modrá linie zachována...Uvidí se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se