ANT Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 pre vsetkych facebookovych maniakov zopar skupin a stranok tykajucich sa nemeckych hodiniek, znaciek...: FRIENDS OF ARCHIMEDE WATCHES FRIENDS OF STEINHART WATCHES GERMAN WATCHES GLASHUTTE ORIGINAL NOMOS GLASHUTTE A. LANGE & SOHNE
PhoeniX Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Zaujal mě přehled všech německých výrobců. Ani jsem netušil, kolikže jich to vlastně je.
ANT Odesláno 18. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2009 no ja som si minule podla tohoto zoznamu pozrel na webe asi polovicu tych vyrobcov a zaujimave kusy sa tam daju najst
PhoeniX Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Škoda, že firmy nejsou víc v povědomí. Když člověk něco vybírá, je peklo začít se orientovat v kvalitě zpracování.
Well Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 PhoeniX napsal: Zaujal mě přehled všech německých výrobců. Ani jsem netušil, kolikže jich to vlastně je. Tohle je zajímavé: http://www.vyskocil.de/ Kolik asi můžou stát?
PhoeniX Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Ty vole, to je nádhera... Ta úžasná setrvačka s regulací... Co to je za stroj a kde má původ? Hodinky s ručním nátahem mě dlouhodobě lákají, jen prostě nevím které. Vůbec se nevyznám v kvalitě pouzder jednotlivých firem a tady je kámen úrazu - prostě tápu.
jnm Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 (upraveno) PhoeniX napsal: Ty vole, to je nádhera... Ta úžasná setrvačka s regulací... Co to je za stroj a kde má původ? Hodinky s ručním nátahem mě dlouhodobě lákají, jen prostě nevím které. Vůbec se nevyznám v kvalitě pouzder jednotlivých firem a tady je kámen úrazu - prostě tápu. Je to tenhle výrobce, o ceně bohužel nic Jsou fakt nádherný. Aha, tak podle Watchuseek diskuse byla v roce 2005 manufacturer's suggested retail price ? 18 200,-. Nezbývá než doufat, že mezitím trochu zlevnil Upraveno 18. října 2009 uživatelem jnm
andrew42 Odesláno 18. října 2009 Nahlásit Odesláno 18. října 2009 Volker Vyskocil nabízí své hodinky pouze ve zlatě či platině. Každý komponent hodinek (vyjma sklíčka a kamenů) vyrábí ručně sám ve své dílně bez cizí pomoci. Za rok vyrobí zhruba 10 kusů a v současné době se rehabilituje z dopravní nehody, kterou měl na začátku roku(proto také slibovaný druhý model ještě hodně dlouho neuvidíme). Dodací lhůta činí v současné době zhruba 3 roky. Ceny se podle různých informací pohybují v rozmezí 60 000 až 90 000 EUR. Taky bych je chtěl...
ANT Odesláno 19. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2009 andrew42 napsal: Volker Vyskocil nabízí své hodinky pouze ve zlatě či platině. Každý komponent hodinek (vyjma sklíčka a kamenů) vyrábí ručně sám ve své dílně bez cizí pomoci. Za rok vyrobí zhruba 10 kusů a v současné době se rehabilituje z dopravní nehody, kterou měl na začátku roku(proto také slibovaný druhý model ještě hodně dlouho neuvidíme). Dodací lhůta činí v současné době zhruba 3 roky. Ceny se podle různých informací pohybují v rozmezí 60 000 až 90 000 EUR. Taky bych je chtěl... Vyskocil ma krasne kusky, to boli jedny z tych na ktore som pozeral s otvorenymi ustami...veru aj cena je zavratne vysoko
PhoeniX Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 andrew42 napsal: Volker Vyskocil nabízí své hodinky pouze ve zlatě či platině. Každý komponent hodinek (vyjma sklíčka a kamenů) vyrábí ručně sám ve své dílně bez cizí pomoci. Za rok vyrobí zhruba 10 kusů a v současné době se rehabilituje z dopravní nehody, kterou měl na začátku roku(proto také slibovaný druhý model ještě hodně dlouho neuvidíme). Dodací lhůta činí v současné době zhruba 3 roky. Ceny se podle různých informací pohybují v rozmezí 60 000 až 90 000 EUR. Taky bych je chtěl... Pánové... Tomu říkám 100%-ní hodinář. Je to o to větší krása, že vše vytvoří jeden jediný člověk a ručně. Opět musím konstatovat, že technika povýšila na umělecké dílo. A ten frajer je bezesporu umělec. Co je ale pěkně na p*ču, že se taková nehoda přihodí člověku tak kreativnímu a zručnému. Smůla holt nechodí po horách, ale po lidech. Vím, že bych si jeho hodinky nikdy nekoupil, ale v tomto případě mě jeho zdravotní problémy opravdu mrzí. Tak mu držme pěsti!!!
bflmpzwrx3257z Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 Well napsal: Tohle je zajímavé: http://www.vyskocil.de/ Kolik asi můžou stát? hmm... ne, tohle jsem nemel videt... ps: ty nadherne fotky z dilny vcetne panoramia... balzam na dusi.
Jay Doll Odesláno 13. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2009 bflmpzwrx3257z napsal: ty nadherne fotky z dilny vcetne panoramia... balzam na dusi. No a přesně o tom to je. Dělat kvalitní zboží a umět se prodat. Tady od Volkera (Vyskočila, ne Texas Rangera) by se mohl poučit náš slavný Elton. Copak by jim udělalo, kdyby si natočili panoramatické fotečky jejich výroby a udělali podobně kouzelné momentky z práce jako má Volker?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se