xor Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Ahoj, cca před rokem jsem si koupil Arnette Square od Sunglasshut (tj. Luxottica). Mají kožený řemínek, který se pomalu trhá, bohužel dovozce i customer care odmítají prodat náhradní a reklamaci uznat nechtějí, prý že je záruka jenom rok. Místo toho nabízejí slevu 1000Kč na jiný model. Takže pokud by někdo z vás o hodinkách od nich uvažoval, tak pozor, neseženete ani řemínek. Elektronika asi taky nebude špička, protože hodinky občas nepípají, což je nepříjemný, když na nich chce člověk použít budíka. Víte kde v Praze sehnat řemínek v šířce 34mm? D&G má stejnou šířku, ale řemínek stojí kolem 1000Kč, tady na fóru jsem našel odkaz na http://www.uhrenarmband-versand.de/Uhrenba...nd_36mm_sc.html to by asi šlo použít. Každopádně příští hodinky budou od zavedený firmy, konečně vyrábějí i elegantní digitálky (až zlevní Junghans MEGA, tak budou moje).
noname Odesláno 19. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2006 Tak nevím, jestli se pomátl XOR nebo my. Možná máme tak pomatené názory na hodinky, že přestáváme rozumět okolnímu světu.
afrikab Odesláno 19. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2006 Sakra, moje hodinky taky nepipaji....a reminek jsem na nich vymenil asi po trech dnech.
xor Odesláno 20. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2006 noname napsal: Tak nevím, jestli se pomátl XOR nebo my. Možná máme tak pomatené názory na hodinky, že přestáváme rozumět okolnímu světu. Zdravím, nechci s nikým polemizovat o názorech na hodinky, nebylo to účelem mého příspěvku. Můj příspěvek měl hlavně upozornit na obchodní praktiky této firmy.
odklizec Odesláno 20. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2006 Asi takhle..u kolika bot se vam u nas podari koupit zvlast originalni snurky? Moc se nesmejte, tohle je fakt problem! Koupite si pekne kvalitni boty, na kterych se casem roztrepi snurky. Boty jsou dal bez problemu, ale kdo nezazil, nepochopi jaky je to u nas problem, sehnat originalni snurky! A vetsina tzv. nahradnich snurek vubec nesouhlasi sirkou, barevne a casto ani delkou. Takze na jednu stranu xor-iho problem chapu, na druhou stranu..co chces clovece.."digitalky" za 90 USD..reminek je pomalu drazsi nez hodinky
Viktor Odesláno 20. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2006 odklizec napsal: Asi takhle..u kolika bot se vam u nas podari koupit zvlast originalni snurky? Šňůrky, snurky, to myslíš asi tkaničky...??? Co eBay?
odklizec Odesláno 20. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2006 jo tkanicky ebay jsem teda nezkousel, protoze to uz mi prislo jako dobre psycho
noname Odesláno 20. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2006 Já si pletu tkaničky sám, mám na to stroje. Protože mám všechny boty černé, tak to není problém. Jinak naprosto souhlasím s Odklízečem. Jinak také nechápu, když se na docela pěkné a kvalitní boty, dávají úplně sračkové tkaničky, které se hned roztřepí a přetrhnou. To je ta dnešní móda šetření, která již zasáhla i výrobní firmy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se