Elvenking Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Ahoj, zajímalo by mne, zda-li někdo máte zkušenosti s obchodem: http://www.upscaletime.com líbí se mi tam jedny Fortisy za velmi pěknou cenu. Chápu že jde o "šedý" trh, ale např. collectorstime.com má (prý) spokojené zákazníky. btw: nevíte nějakém podobném eshopu?
abbot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Odesláno 19. října 2009 Co já vim, tak fortis si kromě collectorstime a upscaletime drží poměrně slušně svojí cenu ...
Elvenking Odesláno 21. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Co já vim, tak fortis si kromě collectorstime a upscaletime drží poměrně slušně svojí cenu ... nj. koukam ze nejjednodusi a nejbezpecnejsi bude nakonec skutecne NEST
abbot Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 (upraveno) v collectorstime nebyl jedinej problém ... a na upscaletime už sem tady taky četl slušný recenze, ale pro mě bylo trochu zklamání v komunikaci když mě něco zajímalo o hodinkách v akci a odpověděli až na druhou žádost a několik dní po konci akce a tim u mě skončili... edit: tady je odkaz na recenzi upscaletimu Upraveno 21. října 2009 uživatelem abbot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se