Klíště Odesláno 20. října 2009 Nahlásit Odesláno 20. října 2009 (upraveno) Při pátrání po bližších informacích o památečních hodinkách po mém pradědečkovi jsem zabloudil sem. Snad stříbrné a zlatem zdobené. Někde v hloubi internetu nalezeny podobné, označené jako švýcarské. Zaručeně to zde nebude ani objev měsíce (alespoň doufám, protože nevím, kde by k něčemu lepšímu chudý rolník přišel). Strojek jde, předbíhá se asi o dvě minuty denně, rezerva chodu více jak 30 hodin. Děkuji do Brna za to, že nyní vypadají o hodně lépe než na přiložených fotografiích. Nechci se chlubit (není čím) a také neprodávám (pro mne jsou neprodejné). Pokud by měl někdo bližší informace, určitě jimi nepohrdnu. Obrovské fotky smazány,takhle velké pouze do sekce Fotogalerie. Nahraj menší,optimum je 800x 600. Gilius Upraveno 21. října 2009 uživatelem Gilius
lupinus Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Při pátrání po bližších informacích o památečních hodinkách po mém pradědečkovi jsem zabloudil sem. Snad stříbrné a zlatem zdobené. Někde v hloubi internetu nalezeny podobné, označené jako švýcarské. Zaručeně to zde nebude ani objev měsíce (alespoň doufám, protože nevím, kde by k něčemu lepšímu chudý rolník přišel). Strojek jde, předbíhá se asi o dvě minuty denně, rezerva chodu více jak 30 hodin. Děkuji do Brna za to, že nyní vypadají o hodně lépe než na přiložených fotografiích. Nechci se chlubit (není čím) a také neprodávám (pro mne jsou neprodejné). Pokud by měl někdo bližší informace, určitě jimi nepohrdnu. Obrovské fotky smazány,takhle velké pouze do sekce Fotogalerie. Nahraj menší,optimum je 800x 600. Gilius no tak sem s nima!
Klíště Odesláno 21. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Takže před: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KGrob Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Pěkný stříbrný tříplášťovky.Krásný rafičky,čistý cifr,pouzdro na to že je stříbrné ne moc ohrabané,čistý strojek. Moc hezká památka na dědu rolníka. Važ si jich. (nic objevného ode mně,ale na druhou stranu,co by Ricous dal za takovýhle hodinky s vrstvou rodinné historie)
ricous Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Važ si jich. (nic objevného ode mně,ale na druhou stranu,co by Ricous dal za takovýhle hodinky s vrstvou rodinné historie) Přesně tak - zase jeden dojímák a moc pěkné hodinky. Sakryš chlapi, že nejsem závistivej, ale co já bych dal za to, kdyby mi děda někde v šuplíku nechal třeba Ruhly, ale svoje...
Klíště Odesláno 21. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2009 A po: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Krása a pěkně prokoukly. Stříbrné hodinky jsou vděčný objekt, dobře se leští a krásně vypadají.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se