vlasta66 Odesláno 30. října 2005 Nahlásit Odesláno 30. října 2005 celý víkend jsem brouzdal po internetu a rozhodoval čím si udělám radost ke svým kulatým narozeninám a rozhodl jsem se že půjdu asi do POLJOT AVIATOR III nebo IV, co vy nato je to dobrá volba ? více investovat do hodinek nemůžu
flax Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 Osobne jsem si take koupil Aviatory IV, jsou proste neodolatelne. Doporucuji je ale s kovovym tahem. Ja nakupoval na www.poljot24.de u p. Kampmanna. Ceny ma dobre a hlavne je rychly a spolehlivy. Nekde jsem ale pozdeji objevil verzi Avitor IV s o neco vetsim prumerem pouzdra a vodotesnosti 10ATM, trosicku zamrzela vyssi cena a ponekud ne prilis vyvedene rucicky na chronografu. To jsou ony - 490$ Chronograph Sapphire crystal 10 ATM water resistant All stainless steel case Leather band or s/steel bracelet 20 mm strap Case size is 42 mm Luminous hands and indicies for night visibility
vlasta66 Odesláno 31. října 2005 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2005 tak takové bych chtěl jsou parádní jenže u našich internetových prodejců je nenabízí a na tom německém webu se neodvažuji nakupovat jelikož neumím řeč a problémy bych měl i s placením
flax Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 No u nas takove hodinky vubec nemuzes nakupovat. Pokud by jsi mnel extra stesti a nekde je nejakym zazrakem sehnal v CR, mas 100% jistotu, ze budou paradne predrazene. Takze v konecnem dusledku ti nezbyde nic jineho nez si poridit platebni kartu a nakupovat v zahranici. Nasimi distributory ruskych hodinek je www.interwatch.cz, nebo www.azwatch.cz o jinych zatim nevim a co se tyce sortimentu je velice omezeny, nemluve o cenach, ktere jsou jak jsem jiz vyse uvedl mirne mimo...
vlasta66 Odesláno 31. října 2005 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2005 nemá někdo skušenosti s platbou na jejich účet (u p. Kampmanna) jak na to
flax Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 Uz se to tady mnohokrat rozebiralo v sekci Ruske hodinky. Mrkni tam. V kazdem pripade je mnohem rychlejsi platit internetovou platebni kartou typu Maestro, VISA atp. nez prevodem na jeho ucet coz je velice zdlouhave.
vlasta66 Odesláno 31. října 2005 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2005 nenašel by se někdo kdo by mě tyhle hodinky objednal u p. Kampmanna ( POLJOT IV- 260eur)
flax Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 vlasta66: Pokud jsi nekde z okoli Ostravy napis mi na flax@atlas.cz nejak se domluvime...
RomanP Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 To bych se skoro okolo vánoc přidal ! Bokužel nejsem z Ostravy a také by mi hodně pomohlo je napřed vidět... Mel jsem za to, že mají 40mm. Nevím proč jsem si to vsugeroval.
flax Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 Ty standardni Aviator IV maji 40mm... Ty co vidis na obrazku nahore s 10ATM jsou mnohem drazssi. Prodavaji se kolem $500. Toto jsou me Aviator IVky za 260? + 20? doprava akorat jsem si koupil hnedy kozeny tah:
RomanP Odesláno 31. října 2005 Nahlásit Odesláno 31. října 2005 To je zvláštní, proč ten cenový rozdíl, kalinr stejný, akorát case s 10atm... Ty 40mm by mi asi sedlěli lépe. Jsou fakt pěkný, kdybys jel někdy do Prahy, tak dej vědět, že bych je zkoukl live u nějaký pumpy, nebo tak
flax Odesláno 1. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2005 Tak bohuzel Praha mne v nejblizssich mesicich vubec nehrozi.
mat Odesláno 1. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2005 Ja u Kampmana nakupoval s prevodem na ucet a taky to nebylo nijak hrozny. Do 3 dnu mel penize a do dalsich dvou dnu byly hodinky doma.
TomasH Odesláno 1. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2005 Ono s tou cenou to nebude tak hrozne... rozdil je nejakejch sedesat dolaru a to mi nepripadne az tak silene naviseni vzhledem k jine velikosti a hlavne vodotesnosti do 10 atm... U kampmana jsem ty 42mm nevidel prodavat, takze ta cena je relativni. Jinak myslim ze za nedlouho se objevej i u nej a cena bude priznivejsi nez na http://www.russiansouvenirs.com/ Jo jinak jsem z Prahy :-) ...
TomasH Odesláno 1. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2005 Ale Aviatory IV si uz laskave nekupujte, aby se z toho v CR nestala masovka :-)
flax Odesláno 1. listopadu 2005 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2005 TomasH: tak, tak, staci ze to mame my dva ze?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se