Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

celý víkend jsem brouzdal po internetu a rozhodoval čím si udělám radost ke svým kulatým narozeninám a rozhodl jsem se že půjdu asi do POLJOT AVIATOR III nebo IV, co vy nato je to dobrá volba ? více investovat do hodinek nemůžu

Odesláno

Osobne jsem si take koupil Aviatory IV, jsou proste neodolatelne. Doporucuji je ale s kovovym tahem. Ja nakupoval na www.poljot24.de u p. Kampmanna. Ceny ma dobre a hlavne je rychly a spolehlivy. Nekde jsem ale pozdeji objevil verzi Avitor IV s o neco vetsim prumerem pouzdra a vodotesnosti 10ATM, trosicku zamrzela vyssi cena a ponekud ne prilis vyvedene rucicky na chronografu.

To jsou ony - 490$

Chronograph

Sapphire crystal

10 ATM water resistant

All stainless steel case

Leather band or s/steel bracelet

20 mm strap

Case size is 42 mm

Luminous hands and indicies for night visibility

pc10310-42.jpg

pc10310-42(1).jpg

Odesláno

tak takové bych chtěl jsou parádní jenže u našich internetových prodejců je nenabízí a na tom německém webu se neodvažuji nakupovat jelikož neumím řeč a problémy bych měl i s placením

Odesláno

No u nas takove hodinky vubec nemuzes nakupovat. Pokud by jsi mnel extra stesti a nekde je nejakym zazrakem sehnal v CR, mas 100% jistotu, ze budou paradne predrazene. Takze v konecnem dusledku ti nezbyde nic jineho nez si poridit platebni kartu a nakupovat v zahranici. Nasimi distributory ruskych hodinek je www.interwatch.cz, nebo www.azwatch.cz o jinych zatim nevim a co se tyce sortimentu je velice omezeny, nemluve o cenach, ktere jsou jak jsem jiz vyse uvedl mirne mimo...

Odesláno

Uz se to tady mnohokrat rozebiralo v sekci Ruske hodinky. Mrkni tam. V kazdem pripade je mnohem rychlejsi platit internetovou platebni kartou typu Maestro, VISA atp. nez prevodem na jeho ucet coz je velice zdlouhave.

Odesláno

To bych se skoro okolo vánoc přidal ! Bokužel nejsem z Ostravy a také by mi hodně pomohlo je napřed vidět...

Mel jsem za to, že mají 40mm. Nevím proč jsem si to vsugeroval.

Odesláno

Ty standardni Aviator IV maji 40mm... Ty co vidis na obrazku nahore s 10ATM jsou mnohem drazssi. Prodavaji se kolem $500.

Toto jsou me Aviator IVky za 260? + 20? doprava akorat jsem si koupil hnedy kozeny tah:

8.jpg

9.jpg

Odesláno

To je zvláštní, proč ten cenový rozdíl, kalinr stejný, akorát case s 10atm...

Ty 40mm by mi asi sedlěli lépe. Jsou fakt pěkný, kdybys jel někdy do Prahy, tak dej vědět, že bych je zkoukl live u nějaký pumpy, nebo tak :)

Odesláno

Ono s tou cenou to nebude tak hrozne... rozdil je nejakejch sedesat dolaru a to mi nepripadne az tak silene naviseni vzhledem k jine velikosti a hlavne vodotesnosti do 10 atm... U kampmana jsem ty 42mm nevidel prodavat, takze ta cena je relativni. Jinak myslim ze za nedlouho se objevej i u nej a cena bude priznivejsi nez na http://www.russiansouvenirs.com/ Jo jinak jsem z Prahy :-) ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...