Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vedl jsem debatu se Snowem,který mne přesvědčoval,že v F 1 nikdy nebyly používány digitální stopky....v 70/80-tých letech.

Takže Snowe,není to pravda:

post-1110-1256140258.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

No jo Heuer, to jsem si mohl myslet. Vždycky jsem zde u TAG Heuer psal, že je pokleslou firmou, ale že až natolik, no hrůza   :D :( .

Jo to Hanhart, to je panečku jiný kanón, bez ohledu na věk stále na pohodu a stále svěží kuk.gif

Edit - mimochodem pěkná kniha, tu ještě nemám, kdes ji vzal, koupil ?

Upraveno uživatelem Snow
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:
 No jo Heuer, to jsem si mohl myslet. Vždycky jsem zde u TAG Heuer psal, že je pokleslou firmou, ale že až natolik, no hrůza   :D :( .

Jo to Hanhart, to je panečku jiný kanón, bez ohledu na věk stále na pohodu a stále svěží kuk.gif

Edit - mimochodem pěkná kniha, tu ještě nemám, kdes ji vzal, koupil ?

Ale no tak... Co je na digitálních stopkách pokleslýho? V okamžiku, kdy je třeba měřit v tisícinách sekundy to ani jinak nejde... Hanhart je fajn a mám ho rád, ale v porovnání s Heuerem neznamenal v F1 sportu vůbec nic.

To Gilius: Čéče kde se na netu válí takovýhle plakáty včetně šnajtek a pasováků? :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)
  Oris skeleton napsal:
Tady jsou další plakáty....

Páni, paráda, díky :) . Ten s Emersonem Fittipaldim je skvělý a to nemluvím o Laudovi.

Kalifx napsal:
Ale no tak... Co je na digitálních stopkách pokleslýho? V okamžiku, kdy je třeba měřit v tisícinách sekundy to ani jinak nejde... Hanhart je fajn a mám ho rád, ale v porovnání s Heuerem neznamenal v F1 sportu vůbec nic.

O tom není sporu, ale nemůžeš říct, že plakát nemá něco do sebe. Úplně vidím staré dobré časy s Rudolfem Caracciolou a slavným Mercedesem.

Edit - zdroj http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=58070

http://www.emercedesbenz.com/Aug08/19_0013..._And_1930s.html

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Snow napsal:
O tom není sporu, ale nemůžeš říct, že plakát nemá něco do sebe. Úplně vidím staré dobré časy s Rudolfem Caracciolou a slavným Mercedesem.

Tak je to paráda... Ovšem u mě to Heuer vyhrává s přehledem taky proto, že byl nejaktivnější v době, která mě nejvíc zajímá: 1970-1979... Ale Hanhart mám fakt rád a pěkný stopky dělá furt.

Odesláno
  Kalifx napsal:
To Gilius: Čéče kde se na netu válí takovýhle plakáty včetně šnajtek a pasováků? :)

to jsem našel někde na WUS......a koukám,že už tu jsou všechny,které byly tam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...