Gilius Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 Vedl jsem debatu se Snowem,který mne přesvědčoval,že v F 1 nikdy nebyly používány digitální stopky....v 70/80-tých letech. Takže Snowe,není to pravda:
Návštěvník Snow Odesláno 21. října 2009 Nahlásit Odesláno 21. října 2009 (upraveno) No jo Heuer, to jsem si mohl myslet. Vždycky jsem zde u TAG Heuer psal, že je pokleslou firmou, ale že až natolik, no hrůza . Jo to Hanhart, to je panečku jiný kanón, bez ohledu na věk stále na pohodu a stále svěží Edit - mimochodem pěkná kniha, tu ještě nemám, kdes ji vzal, koupil ? Upraveno 21. října 2009 uživatelem Snow
Gilius Odesláno 21. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2009 to není kniha,ale plakát.....našel jsem ho někde na webu.
Oris skeleton Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Tady jsou další plakáty....
Kalifx Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 (upraveno) Snow napsal: No jo Heuer, to jsem si mohl myslet. Vždycky jsem zde u TAG Heuer psal, že je pokleslou firmou, ale že až natolik, no hrůza . Jo to Hanhart, to je panečku jiný kanón, bez ohledu na věk stále na pohodu a stále svěží Edit - mimochodem pěkná kniha, tu ještě nemám, kdes ji vzal, koupil ? Ale no tak... Co je na digitálních stopkách pokleslýho? V okamžiku, kdy je třeba měřit v tisícinách sekundy to ani jinak nejde... Hanhart je fajn a mám ho rád, ale v porovnání s Heuerem neznamenal v F1 sportu vůbec nic. To Gilius: Čéče kde se na netu válí takovýhle plakáty včetně šnajtek a pasováků? Upraveno 2. listopadu 2009 uživatelem Kalifx
Návštěvník Snow Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 (upraveno) Oris skeleton napsal: Tady jsou další plakáty.... Páni, paráda, díky . Ten s Emersonem Fittipaldim je skvělý a to nemluvím o Laudovi. Kalifx napsal: Ale no tak... Co je na digitálních stopkách pokleslýho? V okamžiku, kdy je třeba měřit v tisícinách sekundy to ani jinak nejde... Hanhart je fajn a mám ho rád, ale v porovnání s Heuerem neznamenal v F1 sportu vůbec nic. O tom není sporu, ale nemůžeš říct, že plakát nemá něco do sebe. Úplně vidím staré dobré časy s Rudolfem Caracciolou a slavným Mercedesem. Edit - zdroj http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=58070 http://www.emercedesbenz.com/Aug08/19_0013..._And_1930s.html Upraveno 2. listopadu 2009 uživatelem Snow
Kalifx Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Snow napsal: O tom není sporu, ale nemůžeš říct, že plakát nemá něco do sebe. Úplně vidím staré dobré časy s Rudolfem Caracciolou a slavným Mercedesem. Tak je to paráda... Ovšem u mě to Heuer vyhrává s přehledem taky proto, že byl nejaktivnější v době, která mě nejvíc zajímá: 1970-1979... Ale Hanhart mám fakt rád a pěkný stopky dělá furt.
Návštěvník Snow Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Kalifx napsal: ...................... pěkný stopky dělá furt. Velice pěkné.
Gilius Odesláno 2. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2009 Kalifx napsal: To Gilius: Čéče kde se na netu válí takovýhle plakáty včetně šnajtek a pasováků? to jsem našel někde na WUS......a koukám,že už tu jsou všechny,které byly tam.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se