tomas80 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Koukam kolem, rad bych dopral svym Marathonum nejake dalsi Automaty s tritiem, tentokrat ale spis na hrubsi zachazeni. Objevil jse tohle http://www.tacticalwatchcenter.com/topprod...atoarmband.html Znate nekdo tuhle znacku? Co se tyce kombinace H3 + automaty tak mam pres Trasery, Luminoxy, Praetoriany, Dievasy zmapovano snad vse, co jde na netu najit. Ale tohle jsem jeste nevidel. Mate nekdo zkusenosti? Ty barvy jsou trochu sileny, ale celkem na nich ujizdim. Jestli me neodradite necim fakt negativnim, tak za tyden je asi fakt objednavam, juchuuuu
Adam99 Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Ahoj Tome, značku sice neznám, ale skoro stejný design dělá více značek, viz nabídka H3 třeba zde.
tomas80 Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Adam99 napsal: Ahoj Tome, značku sice neznám, ale skoro stejný design dělá více značek, viz nabídka H3 třeba zde. Tak s tim radoby military jsme se asi trochu sekl, po precteni celeho clanku k hodinkam jsem se dozvedel, ze jsou skutecne vyrabeny v omezenm poctu 500 ks pro vojenske ucely. Muj zajem se zvysil o 100% Jinak diky za voditko, od H3 znam, troufam si rict, snad vsechny znacky, co jsou kde k nalezeni, ale tohle me uchvatilo ...
Mike. Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Dle mého názoru je to jedna z dalších rádoby "vojenských" značek. Hodně značek dělá hodinky ve vojenském stylu, ale s vojenskýma hodinkama (které jsou skutečně v armádě používány) to nemá nic společného. Za mě palec dolů , ale tím nechci od nich nikoho odradit. tomas80 - užívej si Marathonů.
tomas80 Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Mike. napsal: Dle mého názoru je to jedna z dalších rádoby "vojenských" značek. Hodně značek dělá hodinky ve vojenském stylu, ale s vojenskýma hodinkama (které jsou skutečně v armádě používány) to nemá nic společného. Za mě palec dolů , ale tím nechci od nich nikoho odradit. tomas80 - užívej si Marathonů. No, asi mas pravdu, koukam, ze kupa tech kecu kolem nich ma jakoby vysvetlit, proc jsou pomerne drahy, kdyz nemaji nijak extra drahej strojek, spis jde o ty Tritium elementy, ty cenu vzdycky nadzvednou. Takze si davam studenou sprchu a pivko a poohlednu se radsi jinde. Sakfra, proc je celkem tezky najit nejaky dobry automaty s tritiem. Teda, muj sen byly automaty od Luminoxu, ale ty uz nemuzu aktulne nikde najit.... No, asi se budu muset namotivovat do Traseru Automatik PRO. MAm uz Navigatory, coz jsou sice quartzky, ale byly to moje prvni Military H3...
tomas80 Odesláno 22. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2009 Jinak Marathony GSAR muzu doporucit fakt svedomite. Jedine, co mi na nich mozna trochu vadi, je to, ze se je bojim opravdu poradne otestovat nekde pri potapeni nebo v nejakem spinavem prostredi... Teda, to neni jejich vada, spis takova moje obava, abych je preci jenom nejak neodrovnal, kdyz tak super vypadaji a jeste lepe se nosi...
Mike. Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 tomas80 napsal: No, asi mas pravdu, koukam, ze kupa tech kecu kolem nich ma jakoby vysvetlit, proc jsou pomerne drahy, kdyz nemaji nijak extra drahej strojek, spis jde o ty Tritium elementy, ty cenu vzdycky nadzvednou. Takze si davam studenou sprchu a pivko a poohlednu se radsi jinde. Sakfra, proc je celkem tezky najit nejaky dobry automaty s tritiem. Teda, muj sen byly automaty od Luminoxu, ale ty uz nemuzu aktulne nikde najit.... No, asi se budu muset namotivovat do Traseru Automatik PRO. MAm uz Navigatory, coz jsou sice quartzky, ale byly to moje prvni Military H3... Vždycky u takových "vojenských" hodinek jsou pěkné příběhy ... Myslím, že je tam Miyota 8215. Luminox už myslím automaty nevyrábí (ale nemám to ověřeno). Traser Automatic PRO jsou už vyprodané, možná ještě někde budou, ale je jich vyrobeno vždycky jen pár kusů - Kuba (kubson) bude vědět více. Jinak také jsem už dříve přemýšlel o automatických hodinách s tritiem a moc na výběr není a stejně jsou podle mě nejlepší a nejhezčí Marathon GSAR. Pak je tady ještě BALL, ale to už je jiná cenová hladina a nejsou to vojenské hodinky, ale některé modely mají moc pěkné. A ještě např. WCT M-16 od Howarda M. Marxe. Jsou to vlastně hodinky Ollech & Wajs s ciferníkem a ručičkami od Marathonu. Jsou hezké, ale jsou trochu menší.
Mike. Odesláno 22. října 2009 Nahlásit Odesláno 22. října 2009 tomas80 napsal: Jinak Marathony GSAR muzu doporucit fakt svedomite. ... Mohu se zeptat, kde jsi je koupil?
tomas80 Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Mike. napsal: ... Mohu se zeptat, kde jsi je koupil? Jasne, kontaktoval me jisty Jim Madrid z Kalifornie na emailu: maxmadco@comcast.net Je zastupcem prodeje pro Evropu pro Marathony a jine znacky, oslovil me pote, co jsem psal ohledne Marathonu na http://www.countycomm.com/ Dohodli jsme se, ze mi Marathony posle do Evropy, cena byla celkem 700$, s postovnym 750$, no a pak jsme is u nej asi za dalsi 2 tydny objednal i origos tah s Maple Leaf. Rikal, ze jeho kontakt muzu klidne posilat dal, tak tak prave cinim Jestli mas zajem, tak se neboj ho kontaktovat, on ti da urctie v kratke dobe vedet, co presne ma a tak dal. Jinak "dodaci lhuta" byla 7 dni, coz me prijemne prekvapilo. Jednani bylo super, platba PayPalem v pohode. Jo a dokonce mi pak psal, ze je tvurcem designu Marathonu, te posledni rady... Nevim, ale celkem jsem mu veril. Snad jsme ti trochu pomohl. Mej se... t.
Mike. Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 tomas80 napsal: Jasne, kontaktoval me jisty Jim Madrid z Kalifornie na emailu: maxmadco@comcast.net Je zastupcem prodeje pro Evropu pro Marathony a jine znacky, oslovil me pote, co jsem psal ohledne Marathonu na http://www.countycomm.com/ Dohodli jsme se, ze mi Marathony posle do Evropy, cena byla celkem 700$, s postovnym 750$, no a pak jsme is u nej asi za dalsi 2 tydny objednal i origos tah s Maple Leaf. Rikal, ze jeho kontakt muzu klidne posilat dal, tak tak prave cinim Jestli mas zajem, tak se neboj ho kontaktovat, on ti da urctie v kratke dobe vedet, co presne ma a tak dal. Jinak "dodaci lhuta" byla 7 dni, coz me prijemne prekvapilo. Jednani bylo super, platba PayPalem v pohode. Jo a dokonce mi pak psal, ze je tvurcem designu Marathonu, te posledni rady... Nevim, ale celkem jsem mu veril. Snad jsme ti trochu pomohl. Mej se... t. Díky. Já ho nepotřebuji kontaktovat, znám snad všechny prodejce značky Marathon (hlavně ty oficiální) a už mám "své" prodejce. Však je to má nejoblíbenější značka, tak něco "málo" o tom vím. Jen mě zajímalo, odkud je máš ty. Tak ať slouží. Mike.
tomas80 Odesláno 23. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2009 Mike. napsal: Díky. Já ho nepotřebuji kontaktovat, znám snad všechny prodejce značky Marathon (hlavně ty oficiální) a už mám "své" prodejce. Však je to má nejoblíbenější značka, tak něco "málo" o tom vím. Jen mě zajímalo, odkud je máš ty. Tak ať slouží. Mike. Aha, vidis, jsem se to mohl predtim, nez jsem sam hledal koho kontaktovat, hned zeptat A diky, slouzi vyborne, zrovna je mam na ruce, jako ted v posledni dobe skoro porad ... t.
Mike. Odesláno 23. října 2009 Nahlásit Odesláno 23. října 2009 tomas80 napsal: Aha, vidis, jsem se to mohl predtim, nez jsem sam hledal koho kontaktovat, hned zeptat A diky, slouzi vyborne, zrovna je mam na ruce, jako ted v posledni dobe skoro porad ... t. Škoda, ale teď už to je jedno.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se