Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No myslim ze ofiko tady byt nemaji takze je v obchode nenajdes , max přes bazarky nebo zde na foru ale dostat od nekoho LandMonstra je peklo :D viz já :D , na aukru jsou cerne za 11,5 ale to je hodne nehezka cena.

Jinak uz snad jen mesh at to mám komplet (Maratac,guma,NATO a tah mám)

...som to tusil, ale leto je este daleko, tak snad sa mi nieco podobne na blbnutie z monster lumi objavi :-)

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No myslim ze ofiko tady byt nemaji takze je v obchode nenajdes , max přes bazarky nebo zde na foru ale dostat od nekoho LandMonstra je peklo :D viz já :D , na aukru jsou cerne za 11,5 ale to je hodne nehezka cena.

Jinak uz snad jen mesh at to mám komplet (Maratac,guma,NATO a tah mám)

pozrel som na aukro, ale fakt nehorazna cena. rodina ide zaciatkom maja do NY, tak skusim aby tam nieco vycuchali...snad to bude aj za rozumne peniaze

Odesláno

Ty jo chuť na jiné hodinky určitě je ale je mi líto LandMonstra dát dál , vím že bych teď litoval , možná později .

Hlavně se mi teď super nosí , už jen je neskrývat pod bundou (čekají na teplo a krátké triko) 

Tak na mě hlavně mysli, až se rozhodneš, s tím novým tahem jsou neskutečný :notworthy:

• Po roku...
Odesláno

Hlasim sa k stastnym nalezcom :) Na Ebay som ich chytil, teda - kolegyna mi ich nasla, boli tam len par hodin, este pockat kym ich kolegyna dovezie z USA :) Cierna verzia. Radse by som oranzove (mam oraznove klasicke monstra), ale podla toho ako sa tieto hodinky vyskytuju som si nemohol velmi vyberat :D :D Velmi som zvedavy, padli mi do oka ked som ich prvy krat zbadal. Je to fakt kus zeleza na obrazkoch.

Den pred tym som nasiel Zodiac Sea Dragon :D Proste stastny tyzden

Zostava posledny jednorozec: Orient CVZ00002J :) :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...