Gilius Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 v koscomu jsou tyhle hodinky s tahem drazsi nez s remenem.. to je běžné...hodinky na tahu vždycky stojej víc,než na řemenu.
abbot Odesláno 26. října 2009 Nahlásit Odesláno 26. října 2009 Hele u těhle hodinek se vykašly na dokupování čehokoliv origo (tah/řemen), ceny jsou tak nekřesťanský, že se ti vyplatí koupit jedny na tahu a třeba druhý v jiný barvě na řemenu, zaplatíš ve finále o 1500 víc, ale máš dvoje hodinky ...
kubarezac Odesláno 26. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2009 tak to by me nenapdalo, to je vtipny... no konam viz mail a pak me muzes naucit jak si to muzu udelat sam
kubarezac Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 tak jsem si je byl na vaclavaku zkusit a jsem nadsenej laska na prvni pohled.. nevedet o tom ze se daj koupit za pulku snad bych za ne dal i tech 11000 na ruce velky tak akorat a moc prijemnej pocit.. krasnej cifernik na muj vkus trochu moc zarivy tah ale to asi bude tim ze jsem zvykly na titan jsou fakt hezky.. v ty vyloze se takrka krasou rovnaj heuerum
Diamondking Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 tak jsem si je byl na vaclavaku zkusit a jsem nadsenej laska na prvni pohled.. nevedet o tom ze se daj koupit za pulku snad bych za ne dal i tech 11000 na ruce velky tak akorat a moc prijemnej pocit.. krasnej cifernik na muj vkus trochu moc zarivy tah ale to asi bude tim ze jsem zvykly na titan jsou fakt hezky.. v ty vyloze se takrka krasou rovnaj heuerum Já Ti říkal, že jsou krásné......není to tak dlouho, co tady šly za nějakých 5500 i s nádherným řemenem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...=tissot+prc+200
kubarezac Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 uznavam ze i na remenu jsou supr... ale tah je tah... a az ho uplne poskrabu tak si poridim nakej hezkej asi bile prosivanej remen
Diamondking Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Takže máš jasno??? Ty wolle...stačilo mu jenom 50 hodin..přímočarý rychlík
Gilius Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Nedivím se,ty hodinky jsou vážně prima.......
Diamondking Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 Nedivím se,ty hodinky jsou vážně prima....... Pravdu díš Gili a vůbec neva, že jsou na baterku....
kubarezac Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 jo kupuju je... z ebaye nakonec.. abbot s tim pomuze jsou vazne prima.. a videt je nazivo uz predtim nepotreboval bych ani tech 50 hodin
Diamondking Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 jo kupuju je... z ebaye nakonec.. abbot s tim pomuze jsou vazne prima.. a videt je nazivo uz predtim nepotreboval bych ani tech 50 hodin a nezapomeň..je tady taková sekce chlubííírna, tak fota na živo...šupinky šup, až to bude doma
kubarezac Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 jasny snad budou doma brzo ale zas chlubirna... tam budou vypadat smutne vedle vsech tech IWC, JLC, RLX a podobne
Diamondking Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Odesláno 27. října 2009 jasny snad budou doma brzo ale zas chlubirna... tam budou vypadat smutne vedle vsech tech IWC, JLC, RLX a podobne Houbeles. Jsou hezké? Jsou tak co....neboj...jednou tam budeš mít i ty IWC..
kubarezac Odesláno 27. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. října 2009 zatim bych mel z IWC jen hruzu ze je nekde skrabnu zkusim pak vytahnout fotak a neco stvorit
kubarezac Odesláno 16. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 tak je konecne mam )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se