Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj

premyslel sem o koupi nejakych jednodusich hezkych hodinek (tedy puvodne to mely byt automaty od Heuera ale o tech si radsi este necham chvili zdat) a narazil sem na aukru na tyhle tissoty

na obrazku se mi libi, cena v koscomu je deset tisic takze dvojnasobek

ale- je to aukro cili to muzou byj fejky tak sem doufal ze poradite kam s tim v praze zajit aby to zkontrolovali nebo jestli to bude v poradku

vyhoda je ze jsou v praze a muzu si je tu osobne prevzit

ale prodejce ma malo hodnoceni a to me trosku znervoznuje

a este dotaz jestli se vam libi? :))

dik

:helpsmilie:

jo tady je ten odkaz.. sme na nej malem zapomnel

http://www.aukro.cz/item794498835_pankske_...00.html#gallery

Odesláno

Nějak mi zlobí internet, tak se odpověď nezveřejnila. Fejk to imo neni na ebayi se prodávaj lehce přes 200usd i s dopravou, takže v ceně na aukru je prostor i pro slušnej vývar prodávajícího ... Ověřit by to mlo jít v kterymkoliv autorizovaným servisu tissotu, ale to určitě zvládneš vygooglit :) ...

Odesláno (upraveno)
Jedna z nejnudnějších swiss značek, navic jeste quartzky, a pomerne preplacanej chronograf. I cena je prepalena. Takze nic moc!

Teda ten Frantík je zas ostrej .-)

Na tomhle fóru se totiž Tissot nějako nemá rád... Ciferník je standardní chronograf oživenej žlutýma ručkama (u Tissota jsou žluté, u Fortisů červené...), zdá se docela přehledný. Za ty prachy dostaneš slušné hodinky, kvalitní náramek, co vydrží, navíc jsou do 200 m. Cena je vždy relativní podle toho, kolik si kdo z nás může dovolit, ale z absolutního hlediska bych do vody s nima šel klidněji, jakože kdybych nedejbože utopil, neutopím tolik...

A že to jsou kvarcky? - to jsou některé Breitlingy taky, ale i některá JLC Reversa - aspoň je nebudeš muset každejch pár dní seřizovat :cool02:

Tak jestli se Ti líbí a stíháš to s termínem aukce, třeba si je někde na krámě zkus na ruce - anebo je rovnou kup .-) Fejky to imho nebudou...

Edit: poznámka o Fortisu

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odesláno

Frantík má holt jinej vkus.......a protože otázka padla na veřejném foru,holt se sejdou různé reakce :)

Není to o tom,že by byl Tissot neoblíbený,dost lidí ale udělalo špatnou zkušenost. Jednu dobu byly jejich hodinky hodně nespolehlivé......a narovinu,jsou tu lidi,kteří jsou "výše".....ty se Festinou,Tissotem,Casiem a jinýma, oslnit nedají.

Odesláno
Frantík má holt jinej vkus.......a protože otázka padla na veřejném foru,holt se sejdou různé reakce :)

Není to o tom,že by byl Tissot neoblíbený,dost lidí ale udělalo špatnou zkušenost. Jednu dobu byly jejich hodinky hodně nespolehlivé......a narovinu,jsou tu lidi,kteří jsou "výše".....ty se Festinou,Tissotem,Casiem a jinýma, oslnit nedají.

OT: No jo, ale oslňovat Primkama jako Frantík? To se taky dost dobře nedá. ;)

Osobně vnímám Tissot přeci jen líp a výše, než třeba Festinu a Casio. Tissot má velkou tradici, jen to nevím proč po kvarcové revoluci relativně pokašlal. S kolekce Heritage nebo Clasic bych si vybral klidně.

Osobně bych raděj ještě vybíral, na ebay je takových a podobných hodinek dost a za lepší cenu.

Odesláno
Nějak mi zlobí internet, tak se odpověď nezveřejnila. Fejk to imo neni na ebayi se prodávaj lehce přes 200usd i s dopravou, takže v ceně na aukru je prostor i pro slušnej vývar prodávajícího ... Ověřit by to mlo jít v kterymkoliv autorizovaným servisu tissotu, ale to určitě zvládneš vygooglit :) ...

joo ono se ti to zobrazilo... sem lidi nak nepsali tak sem dal stejnej prizpevek na forum rad s nakupem :)) dik

Odesláno

diky vsem za rady

zajdu do koscomu si je zkusit urcite,, treba mi nesednou

s terminem aukce- vzdy je mozne se s prodavajicim domluvit postou

s tim ebayem- radsi si priplatim trochu a budu je mit rovnou z ruky do ruky

naopak s obchodem- kdyz kupuju takovehle obycejnejsi hodinky radsi usetrim pulku a necham si je zkontrolovat

v ramci studia nemam na naky vydelavani cas cili sam si o moc drazsi hodinky kupovat nebudu... ale uz vidim v me budoucnosti predstavu IWCecek ale to za leta

este tomu davam par dni cili stale me zajimaji vase nazory rady a kritika

:thumbsup_anim:

Odesláno
Osobně vnímám Tissot přeci jen líp a výše, než třeba Festinu a Casio.

A to já ne...Festina je možná níže,ale na Casio se(na jejich top modely) nehrabe jen tak někdo. Ale to proto,že o tom něco vím......nezavrhuju to jen proto,že se do toho dává baterka.

Odesláno
A to já ne...Festina je možná níže,ale na Casio se(na jejich top modely) nehrabe jen tak někdo. Ale to proto,že o tom něco vím......nezavrhuju to jen proto,že se do toho dává baterka.

Ale no tak, já mám taky Casia. :)

Odesláno (upraveno)

To jsou prc 200, který náhodou taky mám. Mám variantu s bílym ciferníkem a řemenem. Osobně se mi líbí ta černá moc, akorát řemen je mi bližší.

Každopádně k hodinkám, zkušenosti s nima mám výborné. Jsou přesné jako blázen, nikdy žádný problém. Nosí se příjemně, velikost 40mm bez korunky je optimální. Na výšku je to asi 12mm. Safír, korunka šroubovací. A cena je dobrá! Když tak různě koukám po hodinkách, tak nejlevněji v obchodě jsem je viděl v Istanbulu, a to za nějakých 9 na naše. Na netu budou samozřejmě levnější...

Takže pokud ti nevadí že jsou to quartz (mě to trošku štve!) tak je naprosto doporučuju. Hawk :)

edit: sou nějaký zasviněný :guiltysmiley:

Dobrý na nich je, že se hoděj k triku i na zkoušku ;)

BTW mají je ve výloze v hodinářství v půlce Václaváku u Vodičkový když půjdeš do pasáže, můžeš je zkusit nebo aspoň vidět v reálu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

Áno, tiež sa mi páčia a pôvodne som taktiež uvažoval nad touto značkou a týmto modelom. Nakoniec som "zakotvil" u "Hujerovcov", no to nič nemení na tom, že tie PRC 200 od TISSOT-u sú veľmi, naozaj veľmi pekné. Jediné, čo som si všimol u jedného zo známych čo ich nosí už tretí rok - a je s nimi naozaj veľmi spokojný - povedal by som až hrdý- je fakt, že ten vyleštený kovový remienok (po Vašom "kovový tah") je mimoriadne náchylný na poškriabanie a je na ňom vidieť každý škrabanček. Doporučil by som preto zvoliť kožený remienok, s ktorým nestratia svoju príjemnú eleganciu a zároveň športový nádych. Zdraví a správnu voľbu praje, Pišta

Odesláno

ja si zas rikal ze tah je dobrej- remen koupim vzdycky... vymenovat sam to neumim ale nekde to jistte udelaj

dik za tip na to hodinarstvi kde je maj... se tam rovnou zeptam jestli by byli ochotni zkoumknout jestli jsou tamty kdyztak pravy (m\yslim to na vaclavaku)

Odesláno (upraveno)
ja si zas rikal ze tah je dobrej- remen koupim vzdycky... vymenovat sam to neumim ale nekde to jistte udelaj

dik za tip na to hodinarstvi kde je maj... se tam rovnou zeptam jestli by byli ochotni zkoumknout jestli jsou tamty kdyztak pravy (m\yslim to na vaclavaku)

rovnou se zeptej na cenu řemenu, má zaklapávací sponu, takže bude taky něco stát..

edit překlep

Upraveno uživatelem Helex
Odesláno

na cenu remenu se zeptat muzu... nepredpokladal jsem ze bych kupoval origo remen.. ale aspon ta spona

ale nejradsi mam kov- kdyz neni moc masivni.. pak je tezky.. ted mam hodinky na titanu

v koscomu jsou tyhle hodinky s tahem drazsi nez s remenem..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...