little_w Odesláno 29. října 2009 Nahlásit Odesláno 29. října 2009 Tak jsem dneska prolezl polovinu obchodů v Brně. Mé původní favority, wengery, jsem měl na ruce a jsou dost hrozné. Naopak mě příjemně překvapily tyto Jacques Lemans F1, které mi sedí i velikostí: http://www.hodinky.cz/jacques-lemans-f1-al...ono-f5007n.html Teď jsem ještě na netu narazil na jiný modél téže značky: http://www.hodinky.cz/jacques-lemans-f1-monza-f5034g.html Líbí se mi i odkaz na F1, protože jsem velký fanda do aut, takže se ke mně určitě budou hodit :-) Nejvíc se mi ale zalíbily tyto krásné tagy: http://www.hodinky-koscom.cz/CAH1112-BA0850-I11956.html ...teď jenom doladit ten můj rozpočet Takže ponaučení z dnešního dne: Nedávat si na ruku hodinky dražší, než jaké si člověk chce koupit z techhle tri bych si ja osobne nevybral. ja mam v podstate vsechny hodinky takove, ze se je nebojim opotrebovavat kazdodennim nosenim. a zjistil jsem, ze i v tehle cene se da vybrat neco, co mi dela radost. tedy, jen nez zacne byt clovek hodinkove nenazrany... za 5k sezenes i cerne samuraje v oceli, kdyz budes trpelive patrat... coz by byla asi moeje volba c. 1 - vsechno ostatni by bylo tak o dve tridy pozadu. (ale ber me momentalne trosku s rezervou... ted prave jsem se zase dival na kibiho galerii fotek samuraiu a to me vzdycky nalomi.)
adamo Odesláno 30. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Na samuraie jsem už slyšel tolik chvály, každý mi je tady doporučuje. A na fotkách se mi dost líbí, jsou jiné jako všechno co je v obchodech. Chtěl bych je ale vidět živě, zkusit si je na ruce. Takže pokud se tady najde majitel Samuraiů z Brna, kterého bych mohl pozvat na kafé, ať se ozve :-)
little_w Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Na samuraie jsem už slyšel tolik chvály, každý mi je tady doporučuje. A na fotkách se mi dost líbí, jsou jiné jako všechno co je v obchodech. Chtěl bych je ale vidět živě, zkusit si je na ruce. Takže pokud se tady najde majitel Samuraiů z Brna, kterého bych mohl pozvat na kafé, ať se ozve :-) na povzbuzeni apetitu
adamo Odesláno 30. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2009 na povzbuzeni apetitu neboj, tyhle fotky si prohlížím pořád :-D
dr.snake Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 myslím si že hodinky ta musia hlavne osloviť , zaujať ked si ich kupuješ a každý má nejaký cenový strop napr. jaby som si nekupil asi nejake pilotky alebo potápky nie som zase typ co bude mesiac onanovať nad rolexami za 100litrov
little_w Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 neboj, tyhle fotky si prohlížím pořád :-D tady mas jedny cerne samuraie za 195 USD. sice v titanu (ja osobne preferuji ocel), ale cena stoji za to! byt tebou, nevaham.
Diamondking Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Ty Samuraje jsou fak nádherné..hodinky, které si na nic nehrajou a ještě v podání Kibiho fotografii je to nádhera a vůbec..není to tak dlouho co jsem Seiko tak nějak přecházel a poslední dobou se jich tady vyrojilo několik velice hezkých. Za málo peněz hodně muziky..
adamo Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Tak po víkendu proseděném u počítače a v obchodech jsem se rozhodl :-) Pak se pochlubim až budou doma :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se