Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

díky za info.

V podstatě jsem ani nepředpokládal, že by se poštěstilo sehnat nový kousek. Jakou by jsi měl představu o cěně, aby si je pustil? V jakým je máš stavu? Pošli fotku pls.

Díky moc.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zde je foto. Jsou ve výborným stavu bez jakéhokoli škrábanečku na skle, ale mají naprasklou tu horní ochrannou plastovou skořepinu. Zkoušel jsem jí shánět u nás, ale ve FASTu už jí nemají, už je to moc starý typ.

a v jakým stavu? Mphl bys hodit fotku?

Díky

post-97-1258272629.jpg

Odesláno
Zde je foto. Jsou ve výborným stavu bez jakéhokoli škrábanečku na skle, ale mají naprasklou tu horní ochrannou plastovou skořepinu. Zkoušel jsem jí shánět u nás, ale ve FASTu už jí nemají, už je to moc starý typ.

Díky za foto, nevypadají špatně, ten naprasklej plast na té fotce není vidět že?

Jenom tak orientačně, jakou si představuješ cenu?

• Po letech...
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Sháním díly na tyhle hodinky (bezel, senzor tlaku) nebo celé hodinky v pěkném stavu - pokud někdo něco máte na prodej nebo o něčem víte, dejte prosím vědět :)

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Jojo, díky..na E-bay nějaké jsou..tyhle tam ještě včera byly za 5 litrů, ale dneska už to prodejce předělal na klasickou aukci, ale má tam zadanou nějakou minimální cenu, tak doufám, že to nebude moc..uvidíme. Nejlevnější v pěkném stavu za kup teď jsou tam tyhle:

http://www.ebay.com/itm/CASIO-G-SHOCK-SKYFORCE-DW-6700-Twin-senser-Purple-VINTAGE-RARE-B-0745-/331095396353?pt=Wristwatches&hash=item4d16d2d001

..ale trochu mě štve, že je to zrovna ta fialová verze..pořád přemýšlím, jestli by mi to nevadilo..

Odesláno

Omlouvám se překoukl jsem se. Myslel jsem že je to kup teď. To by bylo asi za jiný prachy. Jo a ta kombinace růžová a šedá je FUJ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...