Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prislo mi to hrozne hezky, takovy az strojove presny, rychly a vystizny, stejne jako ta scena ze SaH :) MImochodem taky ten film mam rad a videl jsem ho mnohokrat :) Na youtube odkazy nedavam, pouze vyjimecne, protoze pro neznale jsem nevedel jak popsat jak to myslim :) Osobne si odkazy taky neotviram, protoze jsem linej a narozdil od textu nebo obrazku nevim co me ceka a jestli to za to stoji, ale to uz jsem OT :)

Odesláno
Existuje i Aspen Mountain nad městem Aspen, výška je 3,267 stop, což je současně počet kousků v týhle vypečený "limitce". Celý to provozuje nějaký Holanďan s trochu srandovním jménem René Van A ss (je to dohromady, to jen Chronomag cenzuruje nevinné slovíčko označující v angličtině mj. zadek a původně osla), který vlastní švýcarskou firmu Aspen Jewelry a má smlouvu na marketing jména a regionu Aspen. Každý majitel hodinek Aspen One bude uveden jménem na tabuli na vrcholu hory Aspen s uvedením své virtuální nadmořské výšky (ať už to znamená cokoliv :) ). Myslím, že cíl je jasný, prodat něco velmi "exkluzívního" pracháčům s chatama v Aspenu.

Jo, a místní prý tý hoře neříkají Aspen ale Ajax, píše Wiki. Já tam bohužel nebyl. Aspen je v překladu osika.

3.267 mozna metru, rozhodne ne stop :) nicmene wiki pravi neco jineho, ale budiz - je fakt, ze kdyz clovek da na wiki jen aspen, objevi se pekna fotka, z ktere je asi vse jasne.. staci pohlednout na ten malebny kramek na prave strane ulice :)

DSCN2988_downtownapsen_e_600.jpg

Odesláno
3.267 mozna metru, rozhodne ne stop :) ...

Máš pravdu není to nadmořská výška, ale výška od úpatí hory na vrchol, a je to ve stopách. K tomu krámku, nedávno jsem viděl cestovní pouzdro na 3 hodinky od LV a jen to pouzdříčko stálo jako slušný chrona.

Odesláno
Máš pravdu není to nadmořská výška, ale výška od úpatí hory na vrchol, a je to ve stopách. K tomu krámku, nedávno jsem viděl cestovní pouzdro na 3 hodinky od LV a jen to pouzdříčko stálo jako slušný chrona.

mi povidej, vanoce se blizi a za blbou vonnou svicku od LV sem vysolil 160ojco... ani se neptej kolik stoji prima satek :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...