Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

caute,

chcel by som naramkove hodinky, moja hlavna poziadavka je presnost, takze budu na baterku a zobrazenie casu chcem analogove (rucickove aj so sekundovkou), proste quartzky.

Takze strucne,

primarne poziadavky:

- presnost = quartz

- aj sekundova rucicka, na ciferniku aj znacky oznacujuce minuty

- zafirove sklicko

- limit 200 eur

sekundarne poziadavky:

- mensi rozmer, obvod zapestia mam 17cm

- mensia hmotnost - idealne titanove, alebo prinajhorsom aj kozeny remienok (ten nechcem lebo v lete sa dost potim)

- luminiscencia

Po akej znacke, modeloch, kalibroch by som sa mal pozerat, aby splnili tieto poziadavky s dorazom na co najvacsiu presnost? Odchylku od presneho casu si predstavujem asi takto: max. 30s/rok, tzn. 2-3s/mesiac, idealne co najmenej.

Dakujem za kazdu radu.

Odesláno (upraveno)

neupresnujem vzhlad, pretoze mi ide o tu presnost a ja si potom podla navrhov co padnu uz nieco vyberiem.. hlavne by som bol rad keby ste aj ostatni uviedli aj to kolko meskaju, ak sa da a aj pribliznu maloobchodnu cenu.

Upraveno uživatelem martin1983
Návštěvník YPO
Odesláno
neupresnujem vzhlad, pretoze mi ide o tu presnost a ja si potom podla navrhov co padnu uz nieco vyberiem.. hlavne by som bol rad keby ste aj ostatni uviedli aj to kolko meskaju, ak sa da.

za 200 euro nekoupíš vůbec nic dle tvých požadavků - budeš muset na některé položce slevit a orientovat se na rádiem řízené hodinky

Odesláno (upraveno)

Začína to pri +/-30 sec. za mesiac a končí pri strojčekoch s tepelnou kompenzáciou s +/- 5sec. ročne. A holt mechaniky sú inde :)

Edit: YPO je nejaký rýchlejší.

Upraveno uživatelem dizi
Odesláno
tiez suhlasim s niecim radiovym od Casia

hladaj v SK/CZ e-shopoch, oproti kammenym obchodom vyrazne ina cena

Jen si je třeba dát pozor, aby řízení rádiem fungovali i v Evropě. U Casia z e-shopu může být problém. A za 200,- Euro nečekej safír. Od 350,- Euro by se daly sehnat rádiem řízené Citizeny i se safírem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...