martin1983 Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 caute, chcel by som naramkove hodinky, moja hlavna poziadavka je presnost, takze budu na baterku a zobrazenie casu chcem analogove (rucickove aj so sekundovkou), proste quartzky. Takze strucne, primarne poziadavky: - presnost = quartz - aj sekundova rucicka, na ciferniku aj znacky oznacujuce minuty - zafirove sklicko - limit 200 eur sekundarne poziadavky: - mensi rozmer, obvod zapestia mam 17cm - mensia hmotnost - idealne titanove, alebo prinajhorsom aj kozeny remienok (ten nechcem lebo v lete sa dost potim) - luminiscencia Po akej znacke, modeloch, kalibroch by som sa mal pozerat, aby splnili tieto poziadavky s dorazom na co najvacsiu presnost? Odchylku od presneho casu si predstavujem asi takto: max. 30s/rok, tzn. 2-3s/mesiac, idealne co najmenej. Dakujem za kazdu radu.
little_w Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 (upraveno) vzhledem k tomu, ze neupresnujes vzhled, tak bych ti poradil Traser Super Sport. edit: Upraveno 30. října 2009 uživatelem little_w
martin1983 Odesláno 30. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2009 (upraveno) neupresnujem vzhlad, pretoze mi ide o tu presnost a ja si potom podla navrhov co padnu uz nieco vyberiem.. hlavne by som bol rad keby ste aj ostatni uviedli aj to kolko meskaju, ak sa da a aj pribliznu maloobchodnu cenu. Upraveno 30. října 2009 uživatelem martin1983
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 neupresnujem vzhlad, pretoze mi ide o tu presnost a ja si potom podla navrhov co padnu uz nieco vyberiem.. hlavne by som bol rad keby ste aj ostatni uviedli aj to kolko meskaju, ak sa da. za 200 euro nekoupíš vůbec nic dle tvých požadavků - budeš muset na některé položce slevit a orientovat se na rádiem řízené hodinky
dizi Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 (upraveno) Rádiom riadené Casio s titanový remienkom? Do 200? sa vojdeš. Upraveno 30. října 2009 uživatelem dizi
Juraj11 Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Hmm a já si do teď myslel,že qarz dělá pár sekund ročně???
Návštěvník YPO Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 Hmm a já si do teď myslel,že qarz dělá pár sekund ročně??? to jo ale stojí 2000 usd : http://www.seiyajapan.com/product/C-CTQ57-..._CTQ570932.html
dizi Odesláno 30. října 2009 Nahlásit Odesláno 30. října 2009 (upraveno) Začína to pri +/-30 sec. za mesiac a končí pri strojčekoch s tepelnou kompenzáciou s +/- 5sec. ročne. A holt mechaniky sú inde Edit: YPO je nejaký rýchlejší. Upraveno 30. října 2009 uživatelem dizi
Filini Odesláno 31. října 2009 Nahlásit Odesláno 31. října 2009 tiez suhlasim s niecim radiovym od Casia hladaj v SK/CZ e-shopoch, oproti kammenym obchodom vyrazne ina cena
klaucz Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 tiez suhlasim s niecim radiovym od Casia hladaj v SK/CZ e-shopoch, oproti kammenym obchodom vyrazne ina cena Jen si je třeba dát pozor, aby řízení rádiem fungovali i v Evropě. U Casia z e-shopu může být problém. A za 200,- Euro nečekej safír. Od 350,- Euro by se daly sehnat rádiem řízené Citizeny i se safírem.
CzechJoker Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Seiko SBQK083, přesnost 20 vteřin ročně, perpetuální kalendář a do ceny 200 ? se vejdeš. Link: http://www.seiyajapan.com/product/S-SBQK08...tz_SBQK083.html
martin1983 Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 CzechJoker diki za super tip, to splna vsetko, co som chcel + vela veci naviec, ktore sa mi pacia! Normalne som ostal stastny :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se