Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sice to nejsou originální Monstra,jenže mi se tahle verze líbí nejvíc ;) Několik fotek,kdyby nad jejich koupí taky někdo uvažoval :)

post-7369-1256998906.jpg

post-7369-1256998915.jpg

post-7369-1256998922.jpg

post-7369-1256998932.jpg

post-7369-1256998941.jpg

post-7369-1256998951.jpg

post-7369-1256998959.jpg

post-7369-1256998967.jpg

post-7369-1256998976.jpg

post-7369-1256998984.jpg

post-7369-1256998992.jpg

post-7369-1256998998.jpg

post-7369-1256999007.jpg

post-7369-1256999014.jpg

post-7369-1256999027.jpg

Odesláno

jednou z největších předností je velmi dobrý tah,stejný jako u monster,akorát šírší - 22mm.Pár tahů už mi rukama prošlo,mimo jiné i často opěvovaný watchadoo,přesto je tento podle mně nejhezčí a taky se velmi pohodlně nosí.Původně jsem měl originál Orange Monster,jenže tyto se mi zdají takové propracovanější - čistá soustružnická práce :D :robot: .Poloviční vodotěsnost neřeším,potápět se s nimi nezamýšlím.

Odesláno

Mel jsem stejne ( mozna to jsou primo ony ^_^ ) vadilo mi par veci, jako je pruhled na neco na cem neni nic moc k videni, logo 5 na cifru a trochu i absence sroubovaci korunky u hodinek tohoto designu. Ale jinak byly fajn.

Odesláno
  Dantechno napsal:
Mel jsem stejne ( mozna to jsou primo ony ^_^ ) vadilo mi par veci, jako je pruhled na neco na cem neni nic moc k videni, logo 5 na cifru a trochu i absence sroubovaci korunky u hodinek tohoto designu. Ale jinak byly fajn.

souhlas, "5" by mi vadila a tsunami vlnka na dýnku zase chyběla, jinak pěkný hodinky, 22mm oceňuju

Odesláno
  Dantechno napsal:

Tyto to nebudou,tedy pokud neposíláš ze Singapuru :P .Strojek moc krásy nepobral,vlnka na origo Monstrech se mi taky líbila - mám rád plastické pevné dýnko.Na druhou stranu jsou to jediné hodinky s průhledem na strojek,které mám :( .Alespoň vidím,jak to uvnitř vypadá.Logo 5 na cifru mě nijak neirituje a korunku už vůbec,prostě já jsem spokojen a to mi ke štěstí stačí :king:

Odesláno (upraveno)

Moc hezký, už pro "normální" umístění korunky. Akorát mě osobně vadí menší kontrast mezi ručkama a ciferníkem.

Cena?

Upraveno uživatelem falkkon
Odesláno

pojdem asi proti prudu, ale tie hodinky su hnusne. Vzdy ked na nich narazim na nete, mam husiu kozu.

Ten cifernik a rucky su katastrofalne, kazia celkovy dojem, vsetko ostatne je uplne v pohode. Puzdro, tah vsetko ok ale ten cifernik, hroza.

p.s. kazdy ma iny vkus.

Odesláno

jistě,co člověk,to názor,s tím počítám :) Bílý ciferník mi přijde takový skromný,nestrhává pozornost a díky tomu vyniká všechna ta ocel a to se mi na nich nejvíc líbí.Párkrát jsem přemýšlel,koupit k nim nějaký řemen,jenže to by se mi zase stýskalo po tahu.

• po měsících...
Odesláno
  Koniferka napsal:
jistě,co člověk,to názor,s tím počítám :) Bílý ciferník mi přijde takový skromný,nestrhává pozornost a díky tomu vyniká všechna ta ocel a to se mi na nich nejvíc líbí.Párkrát jsem přemýšlel,koupit k nim nějaký řemen,jenže to by se mi zase stýskalo po tahu.

nahodou jsou prima... ja jsem nakonec sel do klasickych monster na ktere prave netrpelive cekam, ale tohle taky neni spatna volba... a 22mm rulez :)

Odesláno

Co máte proti průhledu? Mě je teda celkem fuk, jestli je strojek zdobenej, nebo jenom hladkej. Pořád mi přijde krásný koukat na nepokoj jak se vrtí a vůbec rád koukám dovnitř, jak to šlape. Jsou určitě mnohem hezčí strojky, ale každej funkční strojek považuju za malej mechanickej zázrak, zatímco dýnko za kus plechu :P

• po měsících...
Odesláno
  Helex napsal:
Co máte proti průhledu? Mě je teda celkem fuk, jestli je strojek zdobenej, nebo jenom hladkej. Pořád mi přijde krásný koukat na nepokoj jak se vrtí a vůbec rád koukám dovnitř, jak to šlape. Jsou určitě mnohem hezčí strojky, ale každej funkční strojek považuju za malej mechanickej zázrak, zatímco dýnko za kus plechu :P

přesně. taky mě to pořád nepřestává fascinovat.

jinak tyhle pětky se mi moc nelíběj, jsou to takový neučesaný monstra. hlavně indexy jsou přehnaně veliký. ale bílej cifr je super, ten bych na monstrech chtěl...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...