Andy_CZ Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Moc díky za rady při výběru chlapi.NEvím, jak je to možný, ale líbí se mi i hodinky malinko menší než jsem psal původně kolem těch 50mm v průměru . Strašně moc se mi líbí ty CITIZENY NIGHTHAWK ECO-DRIVE PILOTS BJ7010-59E. Tady bych potřeboval poradit, zda se jedná o originály??.....tady je odkaz. Prodejce píče, že se jedná o origoše. http://cgi.ebay.com/CITIZEN-NIGHTHAWK-ECO-...=item4ceba9e47b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Jedná....jestli se Ti líběj,no problemo.Kup si je...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy_CZ Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Fakt se mi moc líbí :thumbsup_anim Kupoval bych je asi z toho ebaye. Fakt si teda myslíš, že od tohoto prodejce jsou to origoše?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy_CZ Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 A můžu se zeptat, z čeho tak usuzuješ?? Nerad bych dal 200USD za fejky... Je to hodně levý v porovnání s cenami v našich obchodech. http://www.hodinky.cz/citizen-promaster-ni...bj7010-59e.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Andy_CZ napsal: Je to hodně levý v porovnání s cenami v našich obchodech. To je normal, obzvlášť u japonců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy_CZ Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Dobře, moc díky Ten prodejce je z Číny, ale snad to nebude lump Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy_CZ Odesláno 3. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Ještě bych potřeboval vědět, jak je to se zárukou. Tento prodejce dává 1 roční mezinárodní záruku....mám 2 otázky. 1. Kam bych měl jít nebo co bych měl udělat v případě poruchy hodinek?? 2. jak lze tato záruční doba prodloužit?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAR0 Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Andy_CZ napsal: A můžu se zeptat, z čeho tak usuzuješ?? Nerad bych dal 200USD za fejky... Je to hodně levý v porovnání s cenami v našich obchodech. http://www.hodinky.cz/citizen-promaster-ni...bj7010-59e.html Ja som tieto hodinky kupil v kamennom obchode za 200 USD... spracovanie hodiniek je velmi kvalitne, vzhladom na cenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy_CZ Odesláno 4. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2009 Potřeboval bych od vás poradit, který ze 2 typů Citizenů si mám koupit?? CITIZEN BJ7000-52E nebo CITIZEN BJ7010-59E Někde jsem četl, že 1 z těchto hodinek je US verze a 2.typ je verze evropská. US verze prý nemá detailní zpracování a u evropské verzi prý nechodí přesně sekundovka.....kolik na tom pravdy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se