Kupa54 Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Přeji hezké nedělní odpoledne. Na Aukru se mi podařilo vydražit přestavbu. Strojek není nijak signován, nemá mikroregulaci a tak bych ho tipnul na standardní sestavu no name hodináře. Nedokážu určit ani stáří, tak bych hádal někde mezi válkami. Pouzdro je obecný kov, ciferník smalt a ovládání nařizování ruček je pomocí překlápěcí páčky na čtyřce. Bohužel někdo překlápěl pomocí majzlíku. Sklo je plexi takže nejspíš neoriginální. Pokusil jsem se je seřídit a chodí do minuty denně a nádherně a hlasitě tikají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Ještě přihodím pár detailů. Myslíte, že by bylo možné takhle poničený ciferník opravit, nebo mám shánět nový....nebo snad v rámci zachování autenticity nechat jak je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Tedy, i kdyby byly ve výborném stavu, na ruce bych je asi moc nosit nemohl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 (upraveno) Tenhle podivný druh hodinek, předělávky, mám rád a líbí se mi, takže super a jsem rád, že to někdo má a hodlá nosit. A kupodivu k nim pasuje i ten řemen. I strojek vypadá dobře, jen škoda toho ciferníku. Co ho zkusit nějak opravit? Jak, to nevím, prostě nějak to vymyslet EDIT: a myslím si, že i na ruce to vypadá tak, jak to vypadat má - jako kapesní předělávka a podle mě to vypadá dost dobře. Upraveno 1. listopadu 2009 uživatelem Karlos
Kupa54 Odesláno 1. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 O té opravě jsem přemýšlel, trošku problém je, že je to v místě ovládání nastavení ruček, takže to bude choulostivé. Navíc tam chybí i kousek tomo měděného, či jakého, plechu. Jinak s pochvalou pásku jsi mě potěšil. Mám ho doma už nejméně rok a k ničemu se mi nelíbil. Asi čekal na tyhle. P.S. Poměrně často nosím přestavbu Molniíí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Karlos Odesláno 1. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2009 Molnije taky gut, ale tamty se mi líbí víc A asi to byla nějaká častější výroba, mám doma přesně tohle pouzdro.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se