911 Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2009 To je fakt. To je taky fakt. Ba ne, v Podolí jsem nebyl už dlouho. Vlastně jsem dlouho nebyl v žádném bazénu, takže možná i proto. ja ti vzdycky rikam, kdyz des do vany aby sis ty OP sundal. a nedas si rict
1Lachtan Odesláno 4. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 A co tak něco od Zodiacu? Tyto jsou sice hezké, ale průměr 41mm je sakra moc... Zatím to vypadá na nějaké Certiny...
pete Odesláno 4. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2009 Tyto jsou sice hezké, ale průměr 41mm je sakra moc... Zatím to vypadá na nějaké Certiny... Dva typy na ebay.... http://cgi.ebay.com/ZODIAC-WOMENS-AIR-DRAG...=item20adee49cb http://cgi.ebay.com/NEW-ZODIAC-SWISS-MADE-...=item518d16321e
1Lachtan Odesláno 5. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 Tak jsem zúžil výběr pouze na Certinu (teď akorát co z té nabídky vybrat...) Co říkáte na tohle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
abbot Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 na obrázku vypadaj moc dobře, ale radši bych si je šel prohlídnout na živo, tohle je přesně typ hodinek, kterej může v reálu vypadat úplně jinak .. .
1Lachtan Odesláno 5. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 na obrázku vypadaj moc dobře, ale radši bych si je šel prohlídnout na živo, tohle je přesně typ hodinek, kterej může v reálu vypadat úplně jinak .. . To bych rád, ale to je trošku problém,neb na dotaz o dostupnosti mi odpověděli následovně: Dobrý den, uvedený model hodinek máme momentálně vyprodán,dodavatel tento model bohužel také nemá skladem, ale po ověření je v malém množství skladem u výrobce, pokud by jste měl zájem, udělejte si prosím objednávku, dodací doba je ale cca 3-6 týdnů. Děkujeme a s pozdravem Koscom Zkusím je alespoň požádat o nějaké lepší fotky...
Maker Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2009 To bych rád, ale to je trošku problém,neb na dotaz o dostupnosti mi odpověděli následovně: Dobrý den, uvedený model hodinek máme momentálně vyprodán,dodavatel tento model bohužel také nemá skladem, ale po ověření je v malém množství skladem u výrobce, pokud by jste měl zájem, udělejte si prosím objednávku, dodací doba je ale cca 3-6 týdnů. Děkujeme a s pozdravem Koscom Zkusím je alespoň požádat o nějaké lepší fotky... takze nakoniec to isti to Ch. Ward Ja som ich manzelke objednal a je s nimi spokojna. Urcite neslapnes vedla...
klaucz Odesláno 9. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2009 Seiko Velatura SXDA69P1 - WR 100 m, safír
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se