Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
To je fakt.

To je taky fakt.

Ba ne, v Podolí jsem nebyl už dlouho. Vlastně jsem dlouho nebyl v žádném bazénu, takže možná i proto.

ja ti vzdycky rikam, kdyz des do vany aby sis ty OP sundal. a nedas si rict :D

Odesláno
na obrázku vypadaj moc dobře, ale radši bych si je šel prohlídnout na živo, tohle je přesně typ hodinek, kterej může v reálu vypadat úplně jinak :) .. .

To bych rád, ale to je trošku problém,neb na dotaz o dostupnosti mi odpověděli následovně:

Dobrý den, uvedený model hodinek máme momentálně vyprodán,dodavatel tento model bohužel také nemá skladem, ale po ověření je v malém množství skladem u výrobce, pokud by jste měl zájem, udělejte si prosím objednávku, dodací doba je ale cca 3-6 týdnů.

Děkujeme a s pozdravem Koscom

Zkusím je alespoň požádat o nějaké lepší fotky...

Odesláno
To bych rád, ale to je trošku problém,neb na dotaz o dostupnosti mi odpověděli následovně:

Dobrý den, uvedený model hodinek máme momentálně vyprodán,dodavatel tento model bohužel také nemá skladem, ale po ověření je v malém množství skladem u výrobce, pokud by jste měl zájem, udělejte si prosím objednávku, dodací doba je ale cca 3-6 týdnů.

Děkujeme a s pozdravem Koscom

Zkusím je alespoň požádat o nějaké lepší fotky...

takze nakoniec to isti to Ch. Ward :) Ja som ich manzelke objednal a je s nimi spokojna. Urcite neslapnes vedla...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...