gougy Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 mam problem s nulovanim stopek na swatch irony.nedavno jsem se rozhoupal a nechal jsem si ozivit svoje wheelingy (presneji jsou to ETA quartz Swatch IRONY wheeling YCS408C). byly to "moje prvni" lepsi hodinky, co jsem si nadelil k osmnactinam. trapil jsem je dlouho a sly spolehlive, kdyz zdechla baterka, odlozil jsem je do krabicky na nekolik let. ted jsem je nechal prelestit (hlavne sklo), a poridil baterku a novy modry kozeny reminek (puvodni ocelovy tah je v celkem bidnem stavu a ty trojprste drzaky jsou uplne vymlete... maji takovou silikonovou vlozku ktera je uz na padrt).co me ale mrzi - po vymene baterky stopky nenuluji na 12. nikdy predtim jsem tento problem nemel. vim, ze se servisem techto "lepenych" hodinek je velky problem, ale jelikoz se jedna o docela rozsirenou zavadu, tak se ptam: ma s tim nekdo nejakou zkusenost? je realny to opravit? dikyVytáhnout korunku do polohy 1 a zmáčknout tlačítko (netuším, která ručka se Ti nevyresetuje správně) stopek, tím posouváš "nulovou polohu" - totéž s vytažením korunky do polohy 2. Za půl minuty není co řešit přeji fajn nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 tuhle featuru samozrejme znam! to by nebyl problem... jde o to, ze kdyz to nakalibruju na 12, tak pak kdyz pustim stopky tak se to zase zastavi jinde :/reseni je nepouzivat stopky stejne to prej zere baterku jak svina Vytáhnout korunku do polohy 1 a zmáčknout tlačítko (netuším, která ručka se Ti nevyresetuje správně) stopek, tím posouváš "nulovou polohu" - totéž s vytažením korunky do polohy 2. Za půl minuty není co řešit přeji fajn nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joana Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 Zdravím, dostala jsem Swatch Yas108 se strojkem ETA 2841-1. Týden jsem je nosila - šlapaly normálně, a pak jsem je chtěla přesně seřídit, tak jsem s korunkou manipulovala ve snaze zastavit vteřinovou ručičku (stále se pohybovala i při vysunuté korunce), což se mi nakonec povedlo, korunku jsem zacvakla a po půl dni jsem se zděšením zjistila, že se mi předbíhají cca půl hodiny za 12 hodin, takže asi o hodinu za den. Půjdou takhle silně se předbíhající hodinky seřídit? Co se mi s nimi mohlo stát? Nepřipadá mi, že bych s nimi manipolovala nějak necitlivě. Díky. Nevím, jestli mi na ně někdo v ČR uzná záruku, když tu Swatch nemají zastoupení. Je to dovoz z Anglie, přičemž prodejce ani neorazítkoval záručák. Jen tam napsal své jméno a datum prodeje (nákup přes Ebay). Ale i kdybych měla seřízení zaplatit tak to zaplatím, hlavně, aby to vůbec šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2014 1. Myslim, ze byste mela informovat prodavajiciho pres ebay. Zalezi, jak dlouha doba ubehla od prodeje. 2. V CR zaruka uplatnit s nejvetsi pravdepodobnosti nepujde a to z toho duvodu, ze hodinky nebyly zakoupeny u autorizovaneho prodejce. 3. Dle me zkusenosti se swatch (Irony Chrono) se do hodinek swatch nejde dostat, takze strojek dle meho nepujde opravit - ale mozna me zdejsi zkuseni clenove opravi, ze se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joana Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) No tak nevím, co si mám myslet. Ještě několikrát jsem se pokusila seřídit hodinky, včetně zastavení vteřinové ručičky korunkou - asi po třech přenastaveních se hodinky stále silně předbíhaly. Po čtvrtém přenastavení se najednou vzpamatovaly a přestaly se předbíhat. To abych měla strach šáhnout na korunku. Pokud někdo ví, co se vlastně stalo a co jsem mohla dělalt blbě, budu ráda, když mi poradí. Vím, že ty SWATCHky nejsou nic moc, ale velmi se mi líbí designově a chtěla jsem nějaké švýcarské automaty. Zatím se mi to jeví tak že mám doma čínu Ingersoll (nekamenujte mne) a ta se mi po dvouletém každodenním nošení jeví mnohem spolehlivěji. Až já budu velká, pořídím si své vysněné Hamiltonky. Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem Joana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Ahoj, mám swat irony a sháním řemínek. Nevíte někdo prosím jaký rozměr, případně typy? Díky, jen pro ukázku video z youtube s typem, který mám: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huskye Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Tak si odpovím sám, kdyby to taky někdo hledal. Irony mají šířku řemínku 19mm, tu vnitřní ve které je stěžejka. Následně se rozšíří na 22mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreeme Odesláno 12. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2020 Pri upratovaní som našiel Swatch YGB1001A, hodinky z James Bond série Villain Set z 2008. Zaujímalo by ma, či náhodou za ten čas nenebrali nejakú "zberateľskú" hodnotu, pamätám si že ťa séria bola nejak limitovaná..ale na druhej strane stále je to len Swatch. Pozeral som ebay ale nikto tieto hodinky nepredáva, ceny ostatných z tejto série lietajú v dosť veľkom rozptyle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Trochu to tu oživím. Dnes dorazili dalsie Fun Scuba do zbierky. Model RIP TIDE Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 ...som na ne trochu uchyl.Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 30. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2021 Nieco nove do zbierky...tentokrat s vyškomerom a snowpassomOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Zbierka sa rozrastáOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 ...zbierka sa rozrastaOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 20. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2021 ...mam z nich radostOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 1. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2021 Wow, haluz aké sú swatch, mam veľké medzery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 3. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2021 Opravdu WOW, také překvapeně koukám... Opravdu pěkné kousky, gratuluji. A taky vidím, že jsi se do toho pěkně "opřel". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.R Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 (upraveno) Natolik mě ta sbírka inspirovala, že když dnes svítilo slunce, tak se šlo venčit... Upraveno 5. října 2021 uživatelem Martin.R Změna velikosti přílohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 6. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2021 V 3. 10. 2021 v 23:52, Martin.R napsal: Opravdu WOW, také překvapeně koukám... Opravdu pěkné kousky, gratuluji. A taky vidím, že jsi se do toho pěkně "opřel". Dakujem....ono som fascinovany, čo Swatch produkoval pred dvadsiatimi rokmi. Ono ten hlbkomer urcite nie je profi tool, ale na dovolenkove šnorchlovanie alebo na surf tažká frajerina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Šipky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se