Přejít na obsah

Casio G-shock

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

5/ jsou multiband5, takze berou i signal DCF77 z Nemecka. Psal jsi ale ze se synovi nelibi mudmany, takze za me trojka, modre gulfmany!

Oranžová limitka ho nebrala,ale ty 5 jo.Hodně dělá to barevné provedení.Ještě teď jsem mu je ukazoval a 2,3,5 vedou.Tak že už jen z těchto tří modelů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja osobne bych volil Mudmany. Jeste asi nikdo Vrabyho neupozornil na tlacitka... aby pak synator nebyl nastvanej. Me teda vyhovujou, chce to tak tejden nez jsem si zvykl.

Synátor už mě přerostl(18) to asi nebude problém,jak píšeš týden zvykačka a bude to snad v pohodě.Díky za upozornění.Máš první

příspěvek nejen k výběru hodinek,ale taky co se týka používání,funkčnosti atd.

Odkaz ke komentáři

Vraby....odkazoval jsem Tě do vlákna o digitálkách,kde je konkrétně o Mudmanech(a nejen o nich) napsáno tuny. Sorry,tohle je pouze Tvoje lenost..... :thumbsdown_anim:

Dokonce je tu i recenze.......

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...3&hl=Mudman

To není lenost,už jsem tam toho přečetl mraky,ale všechno přeci nemůžu najít.Když padne volba na ty Mudmany samozřejmě že si o nich budu hledat co nejvíce.Ty máš digi zmáklé v malíčku ja prostě ne.Díky za recenzi

Odkaz ke komentáři

Taky pores, jestli to bude model co ma specificky reseny remen, ktery bez specialniho adapteru nenahradis treba Nato strapem. Me teda origo remen vyhovuje, nijak hodinky nemorduju, ale par lidi na nej nadavalo a nasazovali Nato strapy.

Odkaz ke komentáři

Taky pores, jestli to bude model co ma specificky reseny remen, ktery bez specialniho adapteru nenahradis treba Nato strapem. Me teda origo remen vyhovuje, nijak hodinky nemorduju, ale par lidi na nej nadavalo a nasazovali Nato strapy.

Četl jsem recenzi na ty Mudmany,ale o možné výměně řemenu nic.Co takové řemeny vydrží u těchto hodinek?Určitě by bylo dobré kdyby se to dalo případně vyměnit.

Odkaz ke komentáři

Četl jsem recenzi na ty Mudmany,ale o možné výměně řemenu nic.Co takové řemeny vydrží u těchto hodinek?Určitě by bylo dobré kdyby se to dalo případně vyměnit.

To je všeobecně problém géček pokud vim, origo řemeny/ guma atd jsou poměrně drahý v porovnání s cenou hodinek v zahraničí a kompatibilita jak už píše cody neni vždycky úplně ideální ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...