CzechJoker Odesláno 5. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2009 (upraveno) Před chvílí jsem narazil na značku Praesto: http://www.praestowatch.com/home/collection/ Už jste o nich slyšeli? Edit: používají Myiotu Upraveno 5. listopadu 2009 uživatelem CzechJoker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackdaemon Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Jop, dneska jsem zrovna objevil jejich model Modern Filegeruhr a dost se mi to libi. Jinak je to cele Made in China. Nevypada to jako fejk niceho, prosim opravte me jestli se mylim (neb myliti se je lidske). Chtelo by to ovsem videt nazivo, na obrazku vypada spousta hodinek skvele. Na WUS Recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Taky jsem po nich koukal. Líbily se mi ty v pévédéčku. Nakonec jsem se na to vyprdl kvůli použité Miyotě, se kterou mám . Za podobný peníze jsem koupil swiss made Glycine a jsem spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackdaemon Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 (upraveno) Jo taky me to prvotni nadseni pomalu opousti. To je vzdycky takovy chvilkovy zachvat Pokracuji v setreni na Fortisy, to budou jiste lepe investovane penize... Co se ti nelibi na te poskakujici vterinovce? Premyslejici hodinky; takovou vychytanou komplikaci jentaknekdo nema Upraveno 13. září 2010 uživatelem blackdaemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Tak to šetři, to se vyplatí. Teď se tady mihlo pár fortisů kolem 15k, a to je fakt jiná liga než japančíno Praesto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Taky jsem po nich koukal. Líbily se mi ty v pévédéčku. Nakonec jsem se na to vyprdl kvůli použité Miyotě, se kterou mám . Za podobný peníze jsem koupil swiss made Glycine a jsem spokojenej. Tak přesně to samé mi momentálně dělá vteřinovka u dnes vyzvednutých Zodiacu které jsem měl na kompletním vyčištění a seřízení. Po telefonické konzultaci s panem hodinářem jsme se domluvili že vteřinovou ručičku kterou nechal "volnější" tedy dotáhne.Kde se tyto vůle ve strojku berou a následně přenášejí na vteřinovou ručičku je mi velkou záhadou když je v každém soukolí zub na zub. Nebyl by tady někdo kdo by mi to polopaticky vysvětlil ? Možná by to zajímalo víc lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Zrovna Zodiacy jsem mel a trhana sekundovka je u nich znama... Ale ne takhle extremne jako z toho videa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 (upraveno) Viděl jsem to popsaný někde v angličtině. zkusim to najít Asi to teda neni správný vlákno, kam to dát, ale popis situace je TU Upraveno 13. září 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 Zrovna Zodiacy jsem mel a trhana sekundovka je u nich znama... Ale ne takhle extremne jako z toho videa. Já vím, taky se mi při pozorném sledování sem tam škubla - to jsem schopen pochopit velkou vůlí na zubech. Ale co dělá vteřinovka teď po té opravě to je děs kam se hrabou ty Margette na té ukázce, asi to budu muset zítra natočit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2010 tak jak čumím na ty obrázky asi jsem to asi pochopil. Tím utažením má hodinář na mysli zvýšení přítlaku té planžety která tlačí na osičku vteřinovky. Ručička pak nebude pochodovat dopředu a dozadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackdaemon Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 (upraveno) Je to tak, zvysenim pritlaku pruziny by se ta rucka mela "upevnit". Ten puvodni clanek o historii centralni vterinovky je velmi zajimavy: The Pursuit of Central Second Ani jsem netusil ze je to takova veda: "The indirect seconds was considered enough of a complication that an emminently capable movement maker like Patek Philippe often had the complication produced by an outside vendor. As one example, the famed Patek 12'''-120 was offered with an extremely refined indirect center seconds produced by Victorin (now Frederic) Piguet." volne cesky: "Centralni vterinova rucka byla povazovana za takovou komplikaci ze i tak schopni vyrobci jako Patek Philippe si casto nechavali tuto komplikaci vyrabet u externich dodavatelu. Jako priklad, slavny Patek 12'''-120 byl nabizen s extremne vychytanym systemem centralni rucky z produkce Victorin (nyni Frederic) Piguet" Upraveno 14. září 2010 uživatelem blackdaemon 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se