bandicoot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 Zdar, to je jiný kafe co?Ten červenej (pštros?) je mňamka a ten bílej (zmačkaný tele?) se taky poved.
Onisan Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 (upraveno) Tak ten červenej řemen, to je secsakramentská frajeřina!!!!!!! Dost dobrý i na pánský hodinky, na holčičí ruce bomba.. ne bomba ne, atomová bomba!!!!!! Upraveno 2. srpna 2010 uživatelem Onisan
baza Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 aktuální omlazovací řemínková kůra od Mistra..., díky, Ondřeji! Krása! Můžeš napsat z čeho řemínky jsou? Pštros to určitě nebude... Dík
bandicoot Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 To červený pštrosí noha být může. Stejný mám hnědý a černý.
baza Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 Jo Bandi, já se nechci hádat :-)Jen bych to chtěl vědět, protože mě podobná obměna taky brzo čeká.
simon Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 Jo Bandi, já se nechci hádat :-) Jen bych to chtěl vědět, protože mě podobná obměna taky brzo čeká. je to tak, je to luxusní pštosí nožka fakt jim hodně sedne..
baza Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 (upraveno) je to tak, je to luxusní pštosí nožka fakt jim hodně sedne.. Dík za odpověď, simone. A ten bílý kousek? Upraveno 2. srpna 2010 uživatelem baza
Návštěvník YPO Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 trochu OT - red croco *paneristi
spiderer Odesláno 2. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 trochu OT - red croco *paneristi Skoro takovejhle jsem mel od simona, ale nez ho dodelal, tak jsem uz nemel OP
Murphy97 Odesláno 2. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2010 A ten bílý kousek? ten běloch je krokouš
Murphy97 Odesláno 3. srpna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2010 ...a stále sháním tu etuji (náhrada za ukradenou ), tak kdyby někdo náhodou o něčem věděl....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se