Horhe Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Tak dneska jsem se vrátil ze slovenska a doma na mě čekal úhledný balíček z dalekého Singapůru, obsahující notoricky známé Seiko Black Monster. Štěstím jsem zaplesal a jal se vybalovat a zkracovat tah. Zkrácení tahu nebyl problém, jenom jsem ztratil jeden ten malej protikus. Celá akce zabrala slabejch 20 minutek. První dojmy z hodinek na ruce jsou úžasné, sedí úplně perfektně, jak kdyby tam odjakživa patřily. Teď už si je jenom průběžně nasvěcuju a čučim jak krásně svítěj. no co dodat, jsem šťastnej... Sorry za hnusný fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kabi4 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) hele Horhe.... a jakej je rozdíl v ceně mezi Singapurem a azwatch ? Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem kabi4
Horhe Odesláno 6. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 hele Horhe.... a jakej je rozdíl v ceně mezi Singapurem a azwatch ? 750 kč
kabi4 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 tak to už je vzhledemk ceně slušnej peníz Jinak samozřejmě gratulace ke " kultovním" seiko -ům
petpel Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Gratulace! Mám je od července a jak jsem si říkal že hodinky budu točit tak jsem je nesundal a zbytek leží. Stejné balení a taky Singapur jen s oklikou přes Bakera. Užij je, za ty prachy lepší nejsou.
Horhe Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Gratulace! Mám je od července a jak jsem si říkal že hodinky budu točit tak jsem je nesundal a zbytek leží. Stejné balení a taky Singapur jen s oklikou přes Bakera. Užij je, za ty prachy lepší nejsou. dík, fakt jsou super, jenom žena vyvalila bulvy a řekla co to mám na ruce za monstrum
petpel Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Vysvětli jí že ji to může ochránit před útočícím medvědem stačí rána levačkou, takže je to i zbraň pro osobní ochranu.
Juraj11 Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 gratuluji-jsou to legendy a jsou božské
nastycrew52 Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 heh, tak dneska jsem zazival uplne stejnej pocit, akorat ze s orange monster na gume nemas je nahodou od timeparadis?
Horhe Odesláno 8. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 heh, tak dneska jsem zazival uplne stejnej pocit, akorat ze s orange monster na gume nemas je nahodou od timeparadis? ee, kupoval jsem u Freddyho
stando Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2009 Hmmmmmmm.MONSTER....to je paradicka Blahozelam ku "kultovke" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 20. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 tak jsem dneska přezul na kůži 22 s překlápěcí sponou, a fakt to monstříkovi moc sluší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M916 Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 tak jsem dneska přezul na kůži 22 s překlápěcí sponou, a fakt to monstříkovi moc sluší Přidávám se ke gratulantům a za mě: na kůži se mi líbí víc
petpel Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Za mně snad poprvé k monstrům jen tah nebo silikon aby to bylo k věci vždyť by to měli být především diversky. Sory.
Horhe Odesláno 20. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Za mně snad poprvé k monstrům jen tah nebo silikon aby to bylo k věci vždyť by to měli být především diversky. Sory. no diversky to sice jsou, ale ještě se mnou nebyly ani ve sprše, silikon bych nesnes, tah si nechám na léto a ta kůže jim fakt sluší a na ruce vypadaj parádně, co jsem to přezul, tak se furt kochám. samozřejmě názor ti neberu, já jsem spokojen
David_B Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Za mne na watchadoo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a na silikonu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Já to říkám pořád,že na kůži jsou boží Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M916 Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Za mně snad poprvé k monstrům jen tah nebo silikon aby to bylo k věci vždyť by to měli být především diversky. Sory. Silikon je blbost, pokud nejdeš pod vodu, zkoušel jsi ho někdy v létě? Kov je dobrej, ale "chladnej". Pokud se někomu líbí hodinky na kůži, je to nejpříjemnější volba. Horhe, nedej se
Horhe Odesláno 21. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Silikon je blbost, pokud nejdeš pod vodu, zkoušel jsi ho někdy v létě? Kov je dobrej, ale "chladnej". Pokud se někomu líbí hodinky na kůži, je to nejpříjemnější volba. Horhe, nedej se díky Jirko za morální podporu:) jediný co se mi fakt nelíbilo, byl monster na 20mm řemenu, z týhle 22 jsem stále naprosto unešenej, aji manželce se to líbí
Juraj11 Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 díky Jirko za morální podporu:) jediný co se mi fakt nelíbilo, byl monster na 20mm řemenu, z týhle 22 jsem stále naprosto unešenej, aji manželce se to líbí Já jej mám na 24 upravené ještěrce s motýlovou sponou a jedině na tomto se mojí ty hodinky líbí.Na té ještěrce vypadají úchvatně.Tah nasazuji jen když vím že jim bude hrozit voda...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se