Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dneska jsem se vrátil ze slovenska a doma na mě čekal úhledný balíček z dalekého Singapůru, obsahující notoricky známé Seiko Black Monster. Štěstím jsem zaplesal a jal se vybalovat a zkracovat tah. Zkrácení tahu nebyl problém, jenom jsem ztratil jeden ten malej protikus. Celá akce zabrala slabejch 20 minutek. První dojmy z hodinek na ruce jsou úžasné, sedí úplně perfektně, jak kdyby tam odjakživa patřily. Teď už si je jenom průběžně nasvěcuju a čučim jak krásně svítěj. no co dodat, jsem šťastnej...

Sorry za hnusný fotky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

hele Horhe.... a jakej je rozdíl v ceně mezi Singapurem a azwatch ?

Upraveno uživatelem kabi4
Odesláno

Gratulace! Mám je od července a jak jsem si říkal že hodinky budu točit tak jsem je nesundal a zbytek leží. :smile_anim:

Stejné balení a taky Singapur jen s oklikou přes Bakera. Užij je, za ty prachy lepší nejsou.

Odesláno
Gratulace! Mám je od července a jak jsem si říkal že hodinky budu točit tak jsem je nesundal a zbytek leží. :smile_anim:

Stejné balení a taky Singapur jen s oklikou přes Bakera. Užij je, za ty prachy lepší nejsou.

dík, fakt jsou super, jenom žena vyvalila bulvy a řekla co to mám na ruce za monstrum :tomato:

Odesláno
heh, tak dneska jsem zazival uplne stejnej pocit, akorat ze s orange monster na gume :D nemas je nahodou od timeparadis?

ee, kupoval jsem u Freddyho

• po 2 týdnech...
Odesláno

tak jsem dneska přezul na kůži 22 s překlápěcí sponou, a fakt to monstříkovi moc sluší

Odesláno
tak jsem dneska přezul na kůži 22 s překlápěcí sponou, a fakt to monstříkovi moc sluší

Přidávám se ke gratulantům a za mě: na kůži se mi líbí víc ;)

Odesláno
Za mně snad poprvé :thumbsdown_anim: k monstrům jen tah nebo silikon aby to bylo k věci vždyť by to měli být především diversky. Sory.

no diversky to sice jsou, ale ještě se mnou nebyly ani ve sprše, silikon bych nesnes, tah si nechám na léto a ta kůže jim fakt sluší a na ruce vypadaj parádně, co jsem to přezul, tak se furt kochám. samozřejmě názor ti neberu, já jsem spokojen

Odesláno
Za mně snad poprvé :thumbsdown_anim: k monstrům jen tah nebo silikon aby to bylo k věci vždyť by to měli být především diversky. Sory.

Silikon je blbost, pokud nejdeš pod vodu, zkoušel jsi ho někdy v létě? Kov je dobrej, ale "chladnej". Pokud se někomu líbí hodinky na kůži, je to nejpříjemnější volba. Horhe, nedej se :thumbsup_anim:

Odesláno
Silikon je blbost, pokud nejdeš pod vodu, zkoušel jsi ho někdy v létě? Kov je dobrej, ale "chladnej". Pokud se někomu líbí hodinky na kůži, je to nejpříjemnější volba. Horhe, nedej se :thumbsup_anim:

díky Jirko za morální podporu:)

jediný co se mi fakt nelíbilo, byl monster na 20mm řemenu, z týhle 22 jsem stále naprosto unešenej, aji manželce se to líbí

Odesláno
díky Jirko za morální podporu:)

jediný co se mi fakt nelíbilo, byl monster na 20mm řemenu, z týhle 22 jsem stále naprosto unešenej, aji manželce se to líbí

Já jej mám na 24 upravené ještěrce s motýlovou sponou a jedině na tomto se mojí ty hodinky líbí.Na té ještěrce vypadají úchvatně.Tah nasazuji jen když vím že jim bude hrozit voda...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...