Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes jsem narazil na tyto Poljoty-už delší dobu uvažuji o koupi nějakých chronographu a tyto se mi velice líbí.Jediné co mě na těchto hodinkách štve je jejich velikost 38mm.Na moje zápěstí by to mohlo bejt sice dobré(17,5cm),ale jelikož nosím Monstra nebo MM,tak se bojím,že budou dost malé-ikdyž na polslední fotce vypadají větší.

Zajímal by mě váš názor a ještě nějaké info o tomto kalibru.

Odkaz zde

Díky Jirka

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Měl jsem Remkovi Poljoty se stejným kalibrem 3133, řekl bych, že celkem v pohodě. Trochu hodně špatně se manipulovalo s korunkou, nešla skoro vytáhnout a natahování bylo utrpení kvůli ostrým hranám, ale přesnost byla celkem v pohodě.

Za ty peníze pěkný kus železa, kvalita je sázka do loterie (já je měl ze stejného eshopu, přišli mi s rýhou na dýnku a nějakým tím smítkem na ciferníku).

Za ty peníze bych se raději poohlédl po Strelách, třeba 1254 jsou pěkné.

Upraveno uživatelem CzechJoker
Odesláno
Líbí se mi hodně a ten vlnkovej vzor na ciferníku je bomba-jen se bojím,že budou malé

Na te poslední fotce nevypadají malé, ale možná malá ruka :thumbsup_anim:

vlnka pěkná, ale z fotky se špatně nakupuje, chce to vidět naživo ...

Odesláno (upraveno)

docela by mě zajímalo, jak hodinky vypadají "naživo", chtělo by to více fotek. Oproti Monstrám by Ti připadaly určitě malé. Ale vadí to? 38mm mám Strelu, pouzdro podobné, ale u Strely světlý ciferník a absence lunety hodinky mírně zvětšuje.

Jinak nákupu na poljot24.de bych se určitě nebál.

CzechJoker: A reklamoval jsi škrábanec a smítko u Juliana? Vzhledem k tomu, jaké mám já osobně zkušenosti s Julianem, věřím tomu, že by v takovém případě hodinky vyměnil.

Upraveno uživatelem tarmi
Návštěvník Ondra
Odesláno
CzechJoker: A reklamoval jsi škrábanec a smítko u Juliana? Vzhledem k tomu, jaké mám já osobně zkušenosti s Julianem, věřím tomu, že by v takovém případě hodinky vyměnil.

Jestli spíš nebyly z poljot.de. Julián je myslím vůbec neměl. Zato na poljot.de je nabízejí už delší dobu.

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Pokud se něco nezměnilo, kvality bych vůbec se nebál. Poljot International nejde zaměňovat s Poljot!

Poljot International jsem měl už dvakrát - zpracování bylo velmi dobré, cena asi 3 až 4krát vyšší, než u běžných Poljot a strojky procházely důkladnou výstupní kontrolou (a byly dodávány společně s infem o odchylce naměřené v různých polohách).

Designově se od té záplavy obyčejných ruských hodinek také odlišovaly.

A pozor, honosily se nápisem "made in Germany".

Ty ze tvého linku jsou divné a jako Poljot International vůbec nevypadají. I cena je podezřele nízká.

Takže buď je to nějaký starý hodně model a nebo se Poljot International hrozně pohoršil.

Každopádně se mi nelíbí a vypadají jako tisíce dalších ruských hodinek v low cost segmentu. A ten nezdobený kalibr také na kráse moc nepřidá.

Edit: fotky mých bývalých Poljot International Baikal.

Krásně zpracovaný ciferník, hezky zdobený strojek, nápis "made in Germany" a dodatečně nasazený krokodýlý řemen od Kubsona. Součástí je i velká dřevěná krabice a údaje o naměřené přesnosti hodinek.

Mám pocit, že jsou ještě v prodejním vlákně od současného majitele.

Ty si kup a budeš na 100% spokojen ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
Pokud se něco nezměnilo, kvality bych vůbec se nebál. Poljot International nejde zaměňovat s Poljot!

Poljot International jsem měl už dvakrát - zpracování bylo velmi dobré, cena asi 3 až 4krát vyšší, než u běžných Poljot a strojky procházely důkladnou výstupní kontrolou (a byly dodávány společně s infem o odchylce naměřené v různých polohách).

Designově se od té záplavy obyčejných ruských hodinek také odlišovaly.

A pozor, honosily se nápisem "made in Germany".

Ty ze tvého linku jsou divné a jako Poljot International vůbec nevypadají. I cena je podezřele nízká.

Takže buď je to nějaký starý hodně model a nebo se Poljot International hrozně pohoršil.

Každopádně se mi nelíbí a vypadají jako tisíce dalších ruských hodinek v low cost segmentu. A ten nezdobený kalibr také na kráse moc nepřidá.

Edit: fotky mých bývalých Poljot International Baikal.

Krásně zpracovaný ciferník, hezky zdobený strojek, nápis "made in Germany" a dodatečně nasazený krokodýlý řemen od Kubsona. Součástí je i velká dřevěná krabice a údaje o naměřené přesnosti hodinek.

Mám pocit, že jsou ještě v prodejním vlákně od současného majitele.

Ty si kup a budeš na 100% spokojen ;)

Vím o nich-dokonce jsem je měl už i zamluvené,jenomže finanční stav mi je momentálně nedovoluje koupit :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...