Aless Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Zdravim, uvažuju o pořízení hodinek co mají ciferník z karbonových vláken a tak by mě zajímalo jaký jsou výhody (nevýhody) tohodle materiálu oproti běžným ciferníkům z kovu nebo plastu. Vyplatí se to vůbec? V případě, že se rozhodnu pro bílou variantu (jinou sem stejně neviděl), bude bílá stejně bílá dejme tomu i za 5 - 10 let? O tom materiálu vůbec nic nevim a nerad bych šlápnul vedle.
New Milis Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Neřekl bych, že v případě hodinkového ciferníku tam bude nějaká technologická výhoda/nevýhoda. Podle mě jde v první řadě o design.
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 ...v první a asi i jediný řadě; karbon se obecně používá kvůli odlehčení, při velikosti ciferníku to je ale šumák. Mě spíš zaráží ta bílá barva - já jsem snad vždycky viděl jen černou - od kapoty auta, přes vidlici kola nebo hokejku až po ciferníky hodinek...
Aless Odesláno 7. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 ...v první a asi i jediný řadě; karbon se obecně používá kvůli odlehčení, při velikosti ciferníku to je ale šumák. Mě spíš zaráží ta bílá barva - já jsem snad vždycky viděl jen černou - od kapoty auta, přes vidlici kola nebo hokejku až po ciferníky hodinek... Edox dělá i modely v bílý barvě, je pravda že u jinych výrobců sem to neviděl...
PhoeniX Odesláno 7. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2009 Kdysi, na sportovním veletrhu jsem viděl karbonovou silničku, která byla právě z bílého karbonu. Prý jde snad upravit do různých barevných podob.
dr.snake Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 myslim ze rozdiel vo vahe asi nebude markantny a pri vahe hodiniek cca 150g zanedbatelny nie?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se