Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Znamy poridil pro pritelkyni pouzite RADY jak se rika za hubicku a pozadal mne coby "fajnsmejkra" o potvrzeni pravosti. Jenze jsem na pochybach. K modelu jsem nenasel na internetu zadne informace, na stranu druhou hodinky vypadaji opravdu spickove. Udelal jsem par fotek (omlouvam se za kvalitu, foceno vecer). Tah je perfektni z celych dilku, sklo je zaobleny safir (neni na nem nejmensi skrabanec, tak soudim ze to bude safir), prvni dojem - znackove a kvalitni hodinky, ale vic jsem o nich nezjistil. Tah je v miste spoju s hodinkama jakoby uštiply (dobre videt vlevo nahore) ale krome toho temer nic, ani vlasencove skrabance na nich nejsou (volfram???) Znate je?

post-3985-1257628444.jpg

post-3985-1257628461.jpg

post-3985-1257628481.jpg

post-3985-1257628493.jpg

post-3985-1257628502.jpg

Odesláno

Já bych to vzal do servisu rada a bylo by vyřešeno ... :) Když sem to hodil do seznamu, ta mi prví pozáruční servis vylezl Dušák na příkopech a mně tam třeba breitlingy ověřili zdarma a okamžitě ...

Návštěvník Tada
Odesláno

Ten šutr pod datumkou mi přijde nakřivo, to by pravý Rada asi mít neměly...

Odesláno (upraveno)

Vypadá to na fake. Tento model mi vůbec nic neříká (možná velmi stará kolekce), zpracování příšerné (hlavičky šroubků ze zadní stany, nápisy atd.).

Možná by to chtělo lepší fotky. Taky nevidím ze zadu žádné seriové číslo. Ruku do ohně bych za ně nedal. Viděl jsme na živo tak dokonalou kopii, že až po přiložení originalu byly vidět rozdíly.

EDIT: tak jo, je to 100% fake zkus mrknout pro srovnání na

http://www.ioffer.com/i/122567655

http://www.dhgate.com/2009-men-s-rado-jubi...47630c5513.html

Upraveno uživatelem Hajek
Odesláno

Přijde mi šejdrem nejen kamínek na 6, ale i na 3 - přesto si netroufnu říct, zda jsou pravé či ne. Rada se mi nikdy nelíbily, nesleduji je. Na tržnicích je to jedna z nejčastěji se vyskytujících značek fejků.

Odesláno
Přijde mi šejdrem nejen kamínek na 6, ale i na 3 - přesto si netroufnu říct, zda jsou pravé či ne. Rada se mi nikdy nelíbily, nesleduji je. Na tržnicích je to jedna z nejčastěji se vyskytujících značek fejků.

Jo, jo fake - vertikální rovina kamínků mezi 12 a 6, kromě toho jiný font datumovky. Také mě tyto hodinky neberou :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...