honza71 Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 (upraveno) Ahoj, tak na mě před chvílí vyskočila na stránkách La Cote des Montres tahle upoutávka. Třeba někdo máte štěstí jako já a v tu dobu budete v Paříži. Je to sranda, protože jsme tam měli být minulý víkend, ale kvůli jednomu koncertu na který jsme ''museli'' jít, jsme přeobjednali hotel na 27.11. až 30.11. !!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. listopadu 2009 uživatelem honza71
Andreas.ks Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2009 No vida, tou dobou tam budu. ale jestli se tam dostanu nevím.. Nicméně díky za upozornění
honza71 Odesláno 1. prosince 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. prosince 2009 Ahoj, tak se mi v sobotu poštěstilo navštívit výstavu. Vřele doporučuji. Komorní prostředí, perfektní servis u vystavovatelů a samozřejmě parádní hodinky. Pár kousků z toho, co sem postuje nebo spíš už asi jen bohužel postoval Snow. DOPORUČUJI VŠEM !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se