nachtflug Odesláno 22. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2006 Daju sa niekde v Europe zohnat Seiko 5 SKZ211 ?? Velmi sa mi zapacili a rad by som ich zohnal.
afrikab Odesláno 22. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2006 Za cca. 140USD jsem si podobny typ (bily cifernik) nechal poslat ze Singapuru od jednoho prodejce na eBay.
nachtflug Odesláno 22. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2006 Hmm, zaujmava informacia... Rad by som vedel ako kupit a nespravit nejaku chybu. Si spokojny s tymito hodinkami ??
odklizec Odesláno 22. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2006 Tady mas cely seznam soucasnych aukci.. http://search-desc.ebay.com/search/search....ntrypage=search Zasada je nekupovat od nikoho s fedbackem mensim nez 99% (u prodejcu s radove tisici prodeji radeji 99.5-100%), vsechno si dobre precist a na vsechno co te zajima se prodejce preptat. A pak hura nakupovat Ale nez zacnes kupovat, over si, ze mas kreditni kartu umoznujici platby na internetu a zaloz si paypal konto. Nejakou dobu trva, nez je aktivni, tak abys pak nebyl prekvapeny, ze nemuzes hned zaplatit
nachtflug Odesláno 22. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. srpna 2006 ok, vdkaka za informacie a za odpoved na mail. Ked som sa sem nahodou dostal prvy krat, netusil som co to so mnou spravi. Vzdy som myslel ze si vystacim z dvoma kusmi hodiniek. Do prace Lorus a na sport Polar.. Ale tento server ma behom por roka zmenil.... a uz som tu kazdy den..
afrikab Odesláno 22. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2006 ok, vdkaka za informacie a za odpoved na mail. Ked som sa sem nahodou dostal prvy krat, netusil som co to so mnou spravi. Vzdy som myslel ze si vystacim z dvoma kusmi hodiniek. Do prace Lorus a na sport Polar.. Ale tento server ma behom por roka zmenil.... a uz som tu kazdy den.. Hehe, a to jeste ani nevis, ze Seiko dela hodinky od par stovek do nekolika set tisic korun:)
Duke650 Odesláno 22. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2006 Jo jo a to ses ještě pořádně nepodíval na Samuraie v titanu :-)))
PinkyCZ Odesláno 22. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2006 SKZ211 jsem kupoval pres Ebay o prodejce Pokemonyu, pokud ozelis krabicku ktera zvysuje pozornost celniku, daji se v jeho drazbach bezne poridit do 150 USD vcetne postovneho, poslal ihned zabalane v penove folii a penove obalce, vyzvedl jsem na poste, zadne cleni, dph... pohoda.
farářskej Odesláno 22. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2006 Když si sroluješ do poloviny téhle stránky - http://www.timefactors.com/seiko.htm - tak tam jsou, akorát že momentálně je černá verze vyprodaná a k mání jsou akorát s bílým ciferníkem... za 125 GBP. Dodávám, že Ed Platts je Angličan ze Sheffieldu, takže bez cla a keců.
nachtflug Odesláno 23. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 23. srpna 2006 Dakujem za info. Dufam ze coskoro sa ku mne tie hodinky dostanu...
Tomasek Odesláno 23. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2006 Za cca. 140USD jsem si podobny typ (bily cifernik) nechal poslat ze Singapuru od jednoho prodejce na eBay. a platil jsi clo a dph?
afrikab Odesláno 23. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2006 Za cca. 140USD jsem si podobny typ (bily cifernik) nechal poslat ze Singapuru od jednoho prodejce na eBay. a platil jsi clo a dph? Neplatil.....a to me dosly v SEIKO krabicce a dvema navody (jeden ke kalibru a druhy ke kompasu).
flákač Odesláno 23. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2006 Za cca. 140USD jsem si podobny typ (bily cifernik) nechal poslat ze Singapuru od jednoho prodejce na eBay. a platil jsi clo a dph? Neplatil.....a to me dosly v SEIKO krabicce a dvema navody (jeden ke kalibru a druhy ke kompasu). A přišly vám poštou nebo kurýrem? Z dosavadních zpráv mám dojem, že pošty si celníci nevšímjaí, nebo všímají podstatně méně.
Tomasek Odesláno 23. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2006 Za cca. 140USD jsem si podobny typ (bily cifernik) nechal poslat ze Singapuru od jednoho prodejce na eBay. A mají safírový nebo minerální sklíčko? řekl bych, že "hardlex crystal" je tvrzené minerální.
afrikab Odesláno 23. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2006 Za cca. 140USD jsem si podobny typ (bily cifernik) nechal poslat ze Singapuru od jednoho prodejce na eBay. A mají safírový nebo minerální sklíčko? řekl bych, že "hardlex crystal" je tvrzené minerální. Presne tak, tvrzene mineralni. Zatim jse jej neposkrabal, tak nevim:) Ale uz jsem si na eBay nasel typka, co k nim prodava safitrove sklicka. Takze jakmile se mi poskrabe, vim za co je vymenit.
Tomasek Odesláno 23. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2006 Za cca. 140USD jsem si podobny typ (bily cifernik) nechal poslat ze Singapuru od jednoho prodejce na eBay. A mají safírový nebo minerální sklíčko? řekl bych, že "hardlex crystal" je tvrzené minerální. Presne tak, tvrzene mineralni. Zatim jse jej neposkrabal, tak nevim:) Ale uz jsem si na eBay nasel typka, co k nim prodava safitrove sklicka. Takze jakmile se mi poskrabe, vim za co je vymenit. Díky za info
Tomasek Odesláno 23. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2006 Za cca. 140USD jsem si podobny typ (bily cifernik) nechal poslat ze Singapuru od jednoho prodejce na eBay. a platil jsi clo a dph? Neplatil.....a to me dosly v SEIKO krabicce a dvema navody (jeden ke kalibru a druhy ke kompasu). Tak se nemůžu rozhodnout, mají za stejnou cenu buď s originál nylonovým páskem bez manuálů nebo s manuálama bez pásku. Je v těch manuálech něco podstatnýho, na co se jinak nedá přijít? Raději bych ty s páskem.
viking Odesláno 23. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2006 také bych rád viděl ten manuál. seiko 5 SKZ211 mi přišli bez něj. i když asi není potřeba, přesto našla by se nějaká dobrá duše, která by ho za úplatek okopírovaný nebo oskenovaný poslala?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se