Přejít na obsah

Sumarizace Strel

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Ty jsou fešácké :) Já ty svoje musím taky upíchnout k hodináři, pro klid duše - zatím běhají -7s denně :)

Návštěvník Tada
Odesláno

Docela by mě zajímalo, proč Strely a i jiná vintage chrona mají zvýrazněnou třetí, šestou a devátou minutu na sčítači?

Je to kvůli tomu, že hovězí steak se dělá 3minuty z každé strany a 3 minuty má odpočívat? :D

Odesláno

Docente gratuluji, ty černé jsou jak zmizely z aukra hned potom co se tam objevily? Nezapírat! Zvýraznění minut po třech je (PRÝ!) z důvodu mezinárodního telefonování. Impulsy které se platily byly tříminutové, mají to i některé švýcarské chronografy. Jak jsem slyšel tak prodávám ale jestli je to pravda nevím, tak mě nebijte :crying_anim02:

Návštěvník Tada
Odesláno

Na švýcarském chronografu to mám taky, stačí se podívat na můj avatar :)

Odesláno
Tak koukám, že jsme dost elitní klub, myslel jsem, že nás bude víc :)

Ondro, nedaří se mi poslat ti PM, můžeš se mi prosím Tě ozvat? Díky.

Odesláno
Docente gratuluji, ty černé jsou jak zmizely z aukra hned potom co se tam objevily? Nezapírat! Zvýraznění minut po třech je (PRÝ!) z důvodu mezinárodního telefonování. Impulsy které se platily byly tříminutové, mají to i některé švýcarské chronografy. Jak jsem slyšel tak prodávám ale jestli je to pravda nevím, tak mě nebijte :crying_anim02:

Jo, je to pravda, ale stejně Tě ztlučeme :thumbsup_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

Takže uživatélé Strel (těch původních, které se prý dodávaly letcům) patřili mezi takové mezinárodní telefonisty? Nebo to prostě jen sověti obšlehli ze švýcarských chronografů, bez toho aby se zabývali hlouběji smyslem toho zvýraznění?

• po 2 týdnech...
Odesláno
A navíc v krásném boxu od Dr. Lidla! Sluší jim to fešandám :thumbsup_anim:

Mě krabice z Lidlu nevadí :thumbsup_anim: , důležitý je obsah :speak_cool: . Jinak na obranu Dr.Lidla musím napsat, že za ty peníze spokojenost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...