skalis Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Super, diky! Stahnul jsem si je a mozna si je dam na plochu misto milgaussu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 jsem z toho potapece nemocnej... musel jsem si udelat radost... takze pokud to udela radost i nekomu jinemu, prikladam takovou ranni skicu pozadi na monitor... je to fakt skica za par minut, neni to vektor, originalni font nemam, rozliseni tristni, tak treba jeste nekdy... :] ps: accutrone, pokud nekdy projdes kolem, prosim naskenuj ve vetsim rozliseni, jestli mas tu moznost... retro plakat laka... :] Díky moc, bflmpzwrx3257z! Na plochu si to *asi* nedám, nicméně uložím si to a oceňuji tvoji práci Takovýhle potápěč v bílé by vypadal výborně místo nápisu "17 JEWELS". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) Takovýhle potápěč v bílé by vypadal výborně místo nápisu "17 JEWELS". To by bylo moc preplacany, u Igenu ocenuji jejich jednoduchost bez zbytecnych ozdob. Ale treba jako gravirka/plastika na dynku... To by byla limitka! Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Takovýhle potápěč v bílé by vypadal výborně místo nápisu "17 JEWELS". Není to špatný nápad,ale potápěče už mají rusáci na amfibiich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Super, diky! Stahnul jsem si je a mozna si je dam na plochu misto milgaussu . no tak to by byla hooodne velka pocta... :]] jinak to zkus bigesi jen tak pro formu, ta pozadi prohodit, doporucuji sedomodrou, uvidime jak to dopadne... :] no potapec by mi prisel dobry napad na dynko do nejake igenove limitky, to potom jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Já to myslel čistě hypoteticky, že by to vypadalo zajímavě, kdyby se tím zaobíral původní Elton, nechystám se něco takového použít Nicméně představte si něco takového na produkci národního podniku koncem 60. let. Jinak tyhle věci měli, tuším, na hodinkách soudruzi z NDR. Ale zase ty strojky jinak to zkus bigesi jen tak pro formu, ta pozadi prohodit, doporucuji sedomodrou, uvidime jak to dopadne... :] Co tím přesně myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 Bohužel originál návodu na Elton Sport už nemám a tak mohu poskytnout pouze zvětšeninu ze stávající fotografie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 11. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 (upraveno) Bohužel originál návodu na Elton Sport už nemám a tak mohu poskytnout pouze zvětšeninu ze stávající fotografie. accutrone, diky moc, bohuzel to je malo, ale stejne diky za snahu... tak si to nakonec asi prekreslim... :] pokud mi choroba jeste chvili vydrzi... uplne vidim tu serii reklamnich plakatu postavenych na podobnych grafickych momentech, stare prvky na nove retro modely, protoze ty jsou prece nejlepsi, ne? co jineho bere za srdce, nez vzpominky... :]] bigesi, psal jsi ze si to pozadi *asi* nezmenis, tak jsem jen rikal, zkus to... Upraveno 11. ledna 2010 uživatelem bflmpzwrx3257z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2010 accutrone, diky moc, bohuzel to je malo, ale stejne diky za snahu... tak si to nakonec asi prekreslim... :] pokud mi choroba jeste chvili vydrzi... uplne vidim tu serii reklamnich plakatu postavenych na podobnych grafickych momentech, stare prvky na nove retro modely, protoze ty jsou prece nejlepsi, ne? co jineho bere za srdce, nez vzpominky... :]] bigesi, psal jsi ze si to pozadi *asi* nezmenis, tak jsem jen rikal, zkus to... No někdy to zvážím Akorát mám vpravo dole na monitoru volné místo, tak by mi ten potápěč tahal pozornost. Dávám přednost dost neutrálním pozadím Jinak věřím, že ti to vydrží Hlavně, pokud se nepostíš do jiných značek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Asi si udělám pěkné tričko, bo jich uděláme víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bflmpzwrx3257z Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Asi si udělám pěkné tričko, bo jich uděláme víc? si pis... :]]] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Velmi hezké, jen možná ten font by to chtělo doladit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Doladím to, je to jenom takový nástřel, navíc mám v rukávu ještě jednu lepší variantu tu sem dám ale až odpoledne jelikož zbytek mám doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Asi si udělám pěkné tričko, bo jich uděláme víc? To neni spatny. A co takhle udelat ho spis malinko svetlejsi (ne moc, nebo nejaka decentni barva) a potapece cernyho a mensiho - nekam na stranu na hrud, at je to decentnejsi? Ale dobry, do tricka bych asi sel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Ještě jsem myslel takový triko pro velký kluky, jinak Skalis máš pravdu jiná barva asi bude slušet víc, ještě chvilku se budu pleskat s tou černou a pak to šupem předělám. Udělal jsem ten font toho písma co je na záručáku, je moc hezkej. Tak na to jukněte, to triko je jenom takovej úlet, ty hodinky ještě nemám úplně pěkně překreslený, tak to omluvte, slibuju že je vylepším! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 12. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 WoW! Trička teda obvykle nenosím, ale možná v létě bych si tohle vzal. Možná červené nebo modré Každopádně další dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 Ještě jsem myslel takový triko pro velký kluky, jinak Skalis máš pravdu jiná barva asi bude slušet víc, ještě chvilku se budu pleskat s tou černou a pak to šupem předělám. Udělal jsem ten font toho písma co je na záručáku, je moc hezkej. Tak na to jukněte, to triko je jenom takovej úlet, ty hodinky ještě nemám úplně pěkně překreslený, tak to omluvte, slibuju že je vylepším! Potapece na prsa a hodinky na zada (a druhy samozrejme na zapesti ). Jo, taky nosim tricka zridka, ale tohle bych urcite unosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 No uděláme trika a potom sraz majitelů Igenů v těch tričkách a s hodinkama na rukách a už nám ty chronoblázny dosmrti nikdo neodpáře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 No uděláme trika a potom sraz majitelů Igenů v těch tričkách a s hodinkama na rukách a už nám ty chronoblázny dosmrti nikdo neodpáře! no nevim, kolik majitelu elton sport 6at, ke kteremu byl i ten potapec, by se skutecne seslo - myslim, ze by nas moc nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2010 To by musel přijet ještě jeden člen ze slovenska aby jste se nebáli, já ty 6 atmosfér nikdy naživo neviděl. Tak to by byl opravdu smutný sraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se