Přejít na obsah

Originální gumový řemínek pro Prim Sport

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

jsem z toho potapece nemocnej... musel jsem si udelat radost... takze pokud to udela radost i nekomu jinemu, prikladam takovou ranni skicu pozadi na monitor... je to fakt skica za par minut, neni to vektor, originalni font nemam, rozliseni tristni, tak treba jeste nekdy... :]

ps: accutrone, pokud nekdy projdes kolem, prosim naskenuj ve vetsim rozliseni, jestli mas tu moznost... retro plakat laka... :]

Díky moc, bflmpzwrx3257z!

Na plochu si to *asi* nedám, nicméně uložím si to a oceňuji tvoji práci :)

Takovýhle potápěč v bílé by vypadal výborně místo nápisu "17 JEWELS".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takovýhle potápěč v bílé by vypadal výborně místo nápisu "17 JEWELS".

To by bylo moc preplacany, u Igenu ocenuji jejich jednoduchost bez zbytecnych ozdob. Ale treba jako gravirka/plastika na dynku... To by byla limitka!

Upraveno uživatelem skalis
Odkaz ke komentáři

Super, diky! Stahnul jsem si je a mozna si je dam na plochu misto milgaussu :) .

no tak to by byla hooodne velka pocta... :]]

jinak to zkus bigesi jen tak pro formu, ta pozadi prohodit, doporucuji sedomodrou, uvidime jak to dopadne... :]

no potapec by mi prisel dobry napad na dynko do nejake igenove limitky, to potom jo...

Odkaz ke komentáři

Já to myslel čistě hypoteticky, že by to vypadalo zajímavě, kdyby se tím zaobíral původní Elton, nechystám se něco takového použít :)

Nicméně představte si něco takového na produkci národního podniku koncem 60. let.

Jinak tyhle věci měli, tuším, na hodinkách soudruzi z NDR. Ale zase ty strojky :(

jinak to zkus bigesi jen tak pro formu, ta pozadi prohodit, doporucuji sedomodrou, uvidime jak to dopadne... :]

Co tím přesně myslíš?

Odkaz ke komentáři

Bohužel originál návodu na Elton Sport už nemám a tak mohu poskytnout pouze zvětšeninu ze stávající fotografie.

accutrone, diky moc, bohuzel to je malo, ale stejne diky za snahu... tak si to nakonec asi prekreslim... :] pokud mi choroba jeste chvili vydrzi... uplne vidim tu serii reklamnich plakatu postavenych na podobnych grafickych momentech, stare prvky na nove retro modely, protoze ty jsou prece nejlepsi, ne? co jineho bere za srdce, nez vzpominky... :]]

bigesi, psal jsi ze si to pozadi *asi* nezmenis, tak jsem jen rikal, zkus to...

Upraveno uživatelem bflmpzwrx3257z
Odkaz ke komentáři

accutrone, diky moc, bohuzel to je malo, ale stejne diky za snahu... tak si to nakonec asi prekreslim... :] pokud mi choroba jeste chvili vydrzi... uplne vidim tu serii reklamnich plakatu postavenych na podobnych grafickych momentech, stare prvky na nove retro modely, protoze ty jsou prece nejlepsi, ne? co jineho bere za srdce, nez vzpominky... :]]

bigesi, psal jsi ze si to pozadi *asi* nezmenis, tak jsem jen rikal, zkus to...

No někdy to zvážím :) Akorát mám vpravo dole na monitoru volné místo, tak by mi ten potápěč tahal pozornost. Dávám přednost dost neutrálním pozadím :)

Jinak věřím, že ti to vydrží :) Hlavně, pokud se nepostíš do jiných značek.

Odkaz ke komentáři

Asi si udělám pěkné tričko, bo jich uděláme víc?

To neni spatny. A co takhle udelat ho spis malinko svetlejsi (ne moc, nebo nejaka decentni barva) a potapece cernyho a mensiho - nekam na stranu na hrud, at je to decentnejsi? Ale dobry, do tricka bych asi sel :).

Odkaz ke komentáři

Ještě jsem myslel takový triko pro velký kluky, jinak Skalis máš pravdu jiná barva asi bude slušet víc, ještě chvilku se budu pleskat s tou černou a pak to šupem předělám. Udělal jsem ten font toho písma co je na záručáku, je moc hezkej. Tak na to jukněte, to triko je jenom takovej úlet, ty hodinky ještě nemám úplně pěkně překreslený, tak to omluvte, slibuju že je vylepším! :smile_anim:

post-4049-1263301538.jpg

post-4049-1263301552.jpg

Odkaz ke komentáři

Ještě jsem myslel takový triko pro velký kluky, jinak Skalis máš pravdu jiná barva asi bude slušet víc, ještě chvilku se budu pleskat s tou černou a pak to šupem předělám. Udělal jsem ten font toho písma co je na záručáku, je moc hezkej. Tak na to jukněte, to triko je jenom takovej úlet, ty hodinky ještě nemám úplně pěkně překreslený, tak to omluvte, slibuju že je vylepším! :smile_anim:

Potapece na prsa a hodinky na zada (a druhy samozrejme na zapesti :)). Jo, taky nosim tricka zridka, ale tohle bych urcite unosil.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...