Freeter Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Zdravím chtěl bych vyměnit řemínek u hodinek ale co jsem koukal na net, tak jsem pořadného nic nenašel z čeho by se dalo vybírat, existuje nejakej katalog či něco podobného s širším sortimentem nabídky, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Treba zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeter Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 tohle se mi zamlouvá, a co nějaká česká verze? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 tohle se mi zamlouvá, a co nějaká česká verze? diky ee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 10. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 tohle se mi zamlouvá, a co nějaká česká verze? diky A co je na tom složitého . Stačí kliknout na obrázek, vybrat rozměr, barvu, etc. - objednat. Toť vše . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeter Odesláno 10. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2009 Tady ale nikdo neříká nic o tom že je to složité jen jsem se zeptal na českou verzi, nic mín nic vic!!!Diky za nevhodnou připomínku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se