havrosz Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Mám zálusk na Citizen Promaster BN0055-53E. Při hledání na netu jsem narazil na jedinou stránku (Amazon), kde píší váhu, a to 16 uncí což je 455 g. Může mi někdo potvrdit že opravdu tolik váží ?? Další věc je že mé zápěstí má rozměr 23 cm. Opět na jediných stránkách (Discountwatchstore), jsem se dověděl že "will fit 6 1/4 - 8 1/4 wrist"., což je maximum pro zápěstí 21 cm. Takže mám po ptákách, nebo ocelové tahy dělají obecně pro větší ruky ?? Hodinky bych kupoval přes kamaráda který žije v Dallasu. Bohužel jsem je neviděl naživo, proto tyto otázky. Děkuji za odpovědi. Nejlevněji na: http://www.jacobtime.com/osc/advanced_sear...amp;x=0&y=0
Návštěvník YPO Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 ta váha je nesmysl - průměr by měl být 4,5cm (nejspíš včetně korunky) - problém bude u toho tahu - pokud anoncují 21cm tak máš asi opravdu smůlu
havrosz Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Taky si myslím že to je hloupost ale červík hlodá viz item weight: http://www.amazon.co.uk/Citizen-Eco-Drive-...E/dp/B001QFYKXG
Filipes Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) Boxed-product Weight: 454 g edit: jakože komplet balení Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem Filipes
bohush Odesláno 11. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 (upraveno) Mám zálusk na Citizen Promaster BN0055-53E. Při hledání na netu jsem narazil na jedinou stránku (Amazon), kde píší váhu, a to 16 uncí což je 455 g. Může mi někdo potvrdit že opravdu tolik váží ?? Další věc je že mé zápěstí má rozměr 23 cm. Opět na jediných stránkách (Discountwatchstore), jsem se dověděl že "will fit 6 1/4 - 8 1/4 wrist"., což je maximum pro zápěstí 21 cm. Takže mám po ptákách, nebo ocelové tahy dělají obecně pro větší ruky ?? Hodinky bych kupoval přes kamaráda který žije v Dallasu. Bohužel jsem je neviděl naživo, proto tyto otázky. Děkuji za odpovědi. Nejlevněji na: http://www.jacobtime.com/osc/advanced_sear...amp;x=0&y=0 Tady na ebay je najdeš i levněji, sežeň si někoho s tenčí rukou, kdo by koupil druhé a pak ti dá pár dílků tahu na prodloužení Pokud by se cena na ebay vyvíjela nějak příznivě, možná bych do toho i šel. edit: zapomněl jsem vložit odkaz Upraveno 11. listopadu 2009 uživatelem bohush
havrosz Odesláno 11. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2009 Boxed-product Weight: 454 g edit: jakože komplet balení Dík za upozornění, asi sem to přehlídl. A to jsem těch stránek projel opravdu hodně. # Item Weight: 454 g # Boxed-product Weight: 454 g
havrosz Odesláno 30. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2010 Neměl by náhodou nějaký majitel výše uvedených hodinek dílek ocelového tahu na prodej (cca 2 cm) ??
klaucz Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Neměl by náhodou nějaký majitel výše uvedených hodinek dílek ocelového tahu na prodej (cca 2 cm) ??[/quote U těchto hodinek je možnost prodloužit tah jen zmáčknutím dvou tlačítek na sponě. Používá se při navlíkání na neopren. Možná pak nebudeš potřebovat další článek tahu.
taurus24 Odesláno 26. března 2010 Nahlásit Odesláno 26. března 2010 Už to asi není aktuální, ale včera jsem byl u těchto hodinek zkracovat tah. Články můžu darovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se