Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám zálusk na Citizen Promaster BN0055-53E. Při hledání na netu jsem narazil na jedinou stránku (Amazon), kde píší váhu, a to 16 uncí což je 455 g. Může mi někdo potvrdit že opravdu tolik váží ?? Další věc je že mé zápěstí má rozměr 23 cm. Opět na jediných stránkách (Discountwatchstore), jsem se dověděl že "will fit 6 1/4 - 8 1/4 wrist"., což je maximum pro zápěstí 21 cm. Takže mám po ptákách, nebo ocelové tahy dělají obecně pro větší ruky ?? Hodinky bych kupoval přes kamaráda který žije v Dallasu. Bohužel jsem je neviděl naživo, proto tyto otázky. Děkuji za odpovědi.

Nejlevněji na: http://www.jacobtime.com/osc/advanced_sear...amp;x=0&y=0

post-8774-1257950758.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno

ta váha je nesmysl - průměr by měl být 4,5cm (nejspíš včetně korunky) - problém bude u toho tahu - pokud anoncují 21cm tak máš asi opravdu smůlu

Odesláno (upraveno)
Mám zálusk na Citizen Promaster BN0055-53E. Při hledání na netu jsem narazil na jedinou stránku (Amazon), kde píší váhu, a to 16 uncí což je 455 g. Může mi někdo potvrdit že opravdu tolik váží ?? Další věc je že mé zápěstí má rozměr 23 cm. Opět na jediných stránkách (Discountwatchstore), jsem se dověděl že "will fit 6 1/4 - 8 1/4 wrist"., což je maximum pro zápěstí 21 cm. Takže mám po ptákách, nebo ocelové tahy dělají obecně pro větší ruky ?? Hodinky bych kupoval přes kamaráda který žije v Dallasu. Bohužel jsem je neviděl naživo, proto tyto otázky. Děkuji za odpovědi.

Nejlevněji na: http://www.jacobtime.com/osc/advanced_sear...amp;x=0&y=0

Tady na ebay je najdeš i levněji, sežeň si někoho s tenčí rukou, kdo by koupil druhé a pak ti dá pár dílků tahu na prodloužení ;)

Pokud by se cena na ebay vyvíjela nějak příznivě, možná bych do toho i šel.

edit: zapomněl jsem vložit odkaz

Upraveno uživatelem bohush
Odesláno
Boxed-product Weight: 454 g

edit: jakože komplet balení

Dík za upozornění, asi sem to přehlídl. A to jsem těch stránek projel opravdu hodně.

# Item Weight: 454 g

# Boxed-product Weight: 454 g

• po měsících...
Odesláno

Neměl by náhodou nějaký majitel výše uvedených hodinek dílek ocelového tahu na prodej (cca 2 cm) ??

[/quote

U těchto hodinek je možnost prodloužit tah jen zmáčknutím dvou tlačítek na sponě. Používá se při navlíkání na neopren. Možná pak nebudeš potřebovat další článek tahu.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...