safi Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Nějak mě popadla myšlenka vyměnit zde na fóru Oriony za Cluby (černé, základní s průhledným dýnkem) ... není to blbost?
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 V 5. 3. 2011 v 19:53, 'safi' napsal: Nějak mě popadla myšlenka vyměnit zde na fóru Oriony za Cluby (černé, základní s průhledným dýnkem) ... není to blbost? Není to blbost, Cluby jsou perfektní hodinky na denní nošení. Mnohem univerzálnější než Orion. Já jsem o Orionech uvažoval na denní nošení, ale nakonce jsem vzal Cluby.
safi Odesláno 5. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2011 hmmm.....ale co snubák? zlaté indexy a ručky se k němu hodí více...budu to muset ještě promyslet...
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2011 Nahlásit Odesláno 5. března 2011 Simtě, na ten ti koukaj akorát ženský, jestli seš k mání nebo ne... A ženskou na lovu hodinky nezajímaj. Černý Club jsou naprosto univerzální hodinky, nic lepšího za ty prachy člověk mít nemůže. Jediný hodinky, který mě v poslední době uchvátily natolik, abych byl Cluby schopen sesadit z pozice hodinek na denní nošení byl remake Orlíků, ale ten je zas cenou někde úplně jinde, takže stejně Nomos nemá konkurenci a hotovo!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se