Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý večer. Dnes som bol v jednom klenotníctve a upútali ma tam Hodinky Tissot T-Trend T035.617.11.031.00. Zameriaval som sa podľa katalógu na iné modely podobného radu, ale keď som tieto videl v skutočnosti veľmi ma zaujali. Sú s bielym ciferníkom. Má niekto skúsenosti s uvedným modelom? Poznáte ich a čo na ne hovoríte? Ďakujem za odpovede.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Já osobně spíše také něco čitelnějšího. např. PR200. za podobný peníz. Mrkni na odkaz, je tam docela solidní výběr" Jinak Tissot je velmi kvalitní značka z historií za velmi dobré peníze.

http://www.chrono24.com/cz/tissot/index.htm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vlastimil7664
Návštěvník Snow
Odesláno

Tissot nepovažuji za kvalitní značku, ale je to jen můj subjektivní názor a pozor, nikomu ho nevnucuji. Pokud bych si už musel z portfolia Tissot něco vybrat, sháněl bych na ebay Tissot T-Lord. To jsou povedené hodinky s mechanickým strojkem. Quartz bych od Tissot nevzal.

zdroj http://watch-tanaka2.sub.jp/TISSOT/T54142752/001.jpg

Odesláno

Nevidím jediný důvod, proč nebrat Quartz od Tissot, když mají ty samé kalibry ETA, stejně tak, jako všichni ostatní v té samé třídě hodinek. Já osobně mám jedny quartz V8 od Tisso již sedm let a nevidím tam jediný problém. Přesnost úžasná, okolo +- 15s za rok, zpracování v dané cenové relaci určitě odpovídající.

Máš Snowe nějákou špatnou zkušenost s quartz od Tissot ?

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...