Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  sibirnaya napsal:
nechapu, proc vetsina prodejcu nepochopila doted, ze oni by meli dat feedback jako prvni, a to v momente kdy dostanou penize. melo by se zavest takovy pravidlo, jinak je to system o nicem. btw, nejaky ebay policy, dovol abych se zasmal :) jediny co funguje je refundace pres paypal...

Taky prodávám celkem dost věcí na aukcích a dřív jsem skutečně dával komentář hned po obdržení platby :), ale za čas jsem zjistil, že kupující byli příliš líní, než aby mi potom o několik dní později, co jim věc přišla, komentář vrátili. Jako prodejce komentáře potřebuju a tím, že udělim komentář až po obdržení svého to nutí lidi nějakým způsobem reagovat. Rozhodně to neni abych se mohl někomu mstít :), nedovedu si představit nikoho, kdo by mi dal negativ, když všem vycházím vstříc jak jen to jde.

Jinak asi před týdnem jsem koupil rousseau na ebayi stály 19.50 dolarů tak jsem zvědavej :)...

• po měsíci...
Odesláno
  bonres napsal:
Ihned po zatočení setrvačníkem těchto automatů bylo jasné, že jsou to šroty někde z Číny - jako chrastítko pro malé děti by byly dobré. Po otevření se objeví hrubě opracovaný strojek jak z dětské stavebnice a počet jewels je cca 1 ks, a to ještě vypadá dost podezřele, spíš připomíná zakápnutí rudou barvou. Alespoň, že je uvnitř napsáno China, což ovšem prodejce z jasných důvodů zatajuje. Jinak vzhledově jsou dobré, ovšem je otázka jak budou vypadat po 1 roce nošení, pokud půjdou.

Promiň kámo, ale musím se čínských výrobců a prodejců zastat. Jestli-že kupuješ hodinky za pár dolarů, tak nečekej, že budeš mít uvnitř kalibr stejné kvality jako Vacheron Constantin. Taky jsem si koupil na ebayi čínské hodinky (automaty), minimalně patery. Znám jejich mouchy, ale když dám za hodinky dohromady (item + shipping) 400 kč, tak si nebudu stěžovat. Hodinky jsou hezké, pouzdro z oceli, kalibr automat (uvnitř rubíny) a jde přesně. Co dostaneš za 4 kila tady? Akorát flusanec. Tady se prodávají za 4000 hodinky s umělohmotným quartzovým strojkem oděvní značky.

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...