HonzaS Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Bratr se zamiloval do těchto Master Controlů a protože jsem v naší rodině hlavním chronomagorem já, tak mě poprosil o pomoc s nákupem. Prodejce je sice trusted seller, ale problém mi dělá, že na stránkách JLC jsem nenašel žádný model se stříbrným pouzdrem a hlavně: pokud reference znamená číslo modelu, tak na stránkách JLC jsou pouze sedmimístná, ale prodejce uvádí osmimístné. Zkusil jsem google a nic jsem nedohledal. Dá se u JLC nějak ověřit pravost hodinek? Respektive, odpoví JLC na takový dotaz? Máte někdo zkušenost?
Z. Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2009 Na stránkách JLC je i tento model, (ref. 1398120), ale musíš si kliknout na provedení Stainless Steel, protože jako první volba se Ti otevře verze Pink Gold. Jinak nejsem žádný odborník na JLC, ale podle fotek se mi jeví jako pravé.
Jumbo Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Když mrkneš sem http://www.uhren-miquel.de/detail/Jaeger-L...mm_art_1733.htm a rozklikneš si tu fotku na strojek, tak je to jasné. Za mě originál.
HonzaS Odesláno 18. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 Mně zaráží to stříbrné pouzdro a číslo modelu. No nic. Vidím to na mail prodejci, jestli by neposlal lepší fotku dna/strojku a papírů.
sery.vlk Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 HonzaS napsal: Bratr se zamiloval do těchto Master Controlů a protože jsem v naší rodině hlavním chronomagorem já, tak mě poprosil o pomoc s nákupem. Prodejce je sice trusted seller, ale problém mi dělá, že na stránkách JLC jsem nenašel žádný model se stříbrným pouzdrem a hlavně: pokud reference znamená číslo modelu, tak na stránkách JLC jsou pouze sedmimístná, ale prodejce uvádí osmimístné. Zkusil jsem google a nic jsem nedohledal. Dá se u JLC nějak ověřit pravost hodinek? Respektive, odpoví JLC na takový dotaz? Máte někdo zkušenost? Vyjasni si s prodejcem, co vlastně prodává. Současný model (ve výrobě už pár let) má v oceli a na koženém pásku ref. č. 139 84 20, průměr pouzdra 40 mm. Od předchozího modelu Master Control se liší zvětšeným pouzdrem (ze 39 mm na 40 mm) a inovovaným strojkem, při porovnání hodinek vedle sebe si lze všimnout i rozdílů v designu. - Na Tvém místě bych požádal prodejce, ať vysvětlí tyto diskrepance... Jinak podle fotek pravost obecně nepoznáš nikdy - nikde není řečeno, že na netu nevystaví fotky originálu, že...
sery.vlk Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 (upraveno) sery.vlk napsal: Vyjasni si s prodejcem, co vlastně prodává. Současný model (ve výrobě už pár let) má v oceli a na koženém pásku ref. č. 139 84 20, průměr pouzdra 40 mm. Od předchozího modelu Master Control se liší zvětšeným pouzdrem (ze 39 mm na 40 mm) a inovovaným strojkem, při porovnání hodinek vedle sebe si lze všimnout i rozdílů v designu. - Na Tvém místě bych požádal prodejce, ať vysvětlí tyto diskrepance... Jinak podle fotek pravost obecně nepoznáš nikdy - nikde není řečeno, že na netu nevystaví fotky originálu, že... Už jsem nestihl editaci. Fotky na webu prodejce vypadají na pohled OK. Předchozí Master Control měl plné víčko se zlaceným středem, označení modelu na víčku 140.8.89 (což u JLC není totéž, co referenční číslo v katalogu). Prodejcem uváděný průměr 39 mm je asi nepřesná informace? Upraveno 18. listopadu 2009 uživatelem sery.vlk
mischa Odesláno 18. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2009 jestli prodává to, co je na fotkách, tak můžeš v klidu spát. A navíc, takový prodejce by si nedovolil prodávat neoriginál
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se